Canım ben üniversite hastanesinde yaptırmıştım. İlaçlarımın %20'si maaşımdan kesildi. Yaklaşık 100 YTL. 120 YTL de Hastaneye vermiştik. O kadar. Özelleri bilemiyorum canım.
cokta dusundugum kadar birsey degilmis ben asilamada pahalidir diyordum yani en azindan turkiyede yasiyan birisi icin diye dusunmustum ama iyimis...
Canım benim yüreğinden geçiyorsun ya iyiliğimizi o yeter. Başka hasta olup okuyamayan arkadaşlarımız da var. Allah hepinizden razı olsun. Varlığınız yeter. a.s.
arkadaslar ben merak ediyorum turkiyede asilama ucreti nekadar??
canım ben burdurda yaptırdım.500 e mal oldu.manisada bir arkadaşım yaptırdı 450 ye mal olmuş
nasılsınız kızlar bende listeye üyeydim ama uzun zamandır katılamıyordum işe girdim allaha şükür bu yolunda gidicek işallah artık bebeğim olmuycağını kabullendim ama biri sorduğu zaqman zoruma gidiyor tabiki neyse işallah işim iyi olur ortam arkadaşlarım iyi ayakkabı satışı yapıyorum işallah başarılı olurumda satışlarım artar ve beni işten çıkarmazlar kızlar benim içinde dua edin hem iş hem aşk hemde bebeğim olsun çok şey istiyorum belki ama bebeğim olmasını kocama babalık duygusunu yaşatmayı çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?