Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilettiğin diğer şeyleri de ekleyeyim hemen.. Aslında sen eşinin yemediklerini ve içmediklerini saysaydın daha kolay olurdu :1rolleyes: Şaka biryana şifa olsun canım. Yarasın inşallah. Maşallah kocişlerimiz iyi dayanıyor bunlara valla. Yiyip içiyorlar itiraz etmeden..
canım çakşırın suyunumu tabletinimi kullanıyonuzMerhaba,benim eşimde kriptoozospermi var.Testesteronu düşük çıkıyor.Şu an tedavi görüyor.Doktor tetrojel verdi.Bitkisel ilaçlardan da yararlanıyoruz.Çakşır,havuç suyu,keçi boynuzu kürleri devam ediyor.Bir de 48 hours diye bitkisellerden oluşan bir kahve var.Onu da tüketiyoruz.Faydasını gördük.Benim bir sorunum yok.İnşallah tedaviler sonuç verir,umutluyuz.
kızlar bu sabah regl oldumsenağlamasenağlama
böylece aşılama sayfasını kapatıyoruz
salı günü doktora gidip tüp bebek raporunu başlatacağım.
artık bütün ümidim tüp bebekte inşallah ondan pozitif sonuç alırım.
bide beni listeye eklermisiniz sayı ve ileri hareket sorunumuz var.aşılamalar esnasında eşim parmathon folik asit kullandı.şimdi bişey kullanmıyor
ama en kısa zamanda onu hazırlık kampına almayı düşünüyorum:roflol:
Domates çorbası da yararlımıymış bunun için yaniCADIARZUfisfisfis
Anlasilan Haziran kimseye ugurlu gelmedi
Benim de umudum tek tup bebek kaldi artik, offfff 7 ay beklemem lazim ama....
Yasim kucuk olsa inanin umrumda olmayacak ama yasim 30 oluyor bu yaz. Cunku ben hep erken annem olmak istemistim. Maalesef evde yapilan hesap carsiye uymadi-bu durumda bekarlikta yapilan hesap evlilige uymadi :)
of melih ya ne var yani 30 olmuşsak.ben de 30 um geç kaldım diye düşünüyodum ama artık hayırlısı diyorum. yani çevremde o kadar çok sakat çocuğu olna var ki onları gördükçe belki hayırlı değil de şimdi vermiyor allah diye düşünüyorum.geç olsun da güç olmasın...
ya kızlar ne yalan söyleyim ben de melih gibi düşünüyorum. ben de 30 um. yani iki ay sonra olacam. aslında geç kaldık. ki daha istediğimizde yani bu yıl olursa.inşallah yaşımız daha ilerlemeden olur. tabi ki sağlıkla olsun.
ben aslında küçüğüm diye bakıyorduk ama eşim için dr a gittiğimiz de üroloğ beni yaşımı sordu ben de 29 dedim. o zaman siz ilaç tedavisinden ziyada bence direk aşılama yada tüp bebeğe geçin dedi. o zaman knedimi yaşlı hissettimya işte böyle
kızlar bir de ben korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sanıyordum. bizim sülalede hiç böyle sorunu olan yoktu. aman eşimin babasının dayısında varmış. benim için büyük hayal kırıklığı oldu.şimdilik aklıma getirmemeye çalışıyorum ama tedavi olma fikri çoooook moralimi bozuyor. tabi bunu bir ben biliyorum. eşime söylemedim. çünkü sorun kadında olmasa da her acıyı biz kadınlar çekiyor. allah yardımcımız olsun.