Hımmm. hihoyyyt Heyecanlandım bak şimdi. :dance: Dualarım senin ve eşinle. :Saruboceq: İnşallah ameliyatın olumlu etkileri kendini göstermeye başlamıştır. Şifa olmuştur. Sizler de daha çok umutlanırsınız o zaman. Sabah saatlerinde , soğuk bir duş alarak gitsin eşin canım.
canım inşallah degerleri artmıştır eşinin benim eşimde temuzda oldu bande merak icindeyim 3 ayı tamamlasa benimkide hemen analizi yaptıracak inşallah degerleri artmıştır ALLAH :CüvCüv burdaki istiyen herkeze nasip etsin:Sar
Amin canım sağol zaman geçmiyo dimi beklerken inşallah sizde 3 ay sonra güzel sonuçlar alırsınız.:1hug:
MERABA KISLARRRRRRRRRRRRRR tünaydınlarrrr gidemedim bugün bebeişi görecektik ama malesef gidemedim eşim çok yorgun gece nöbeti vardı eve geldi kafayı vurduğu gibi uyudu garibim.yarın gidicez inşallah.çok merak ediyorum bebişimi...
MERABA KISLARRRRRRRRRRRRRR tünaydınlarrrr gidemedim bugün bebeişi görecektik ama malesef gidemedim eşim çok yorgun gece nöbeti vardı eve geldi kafayı vurduğu gibi uyudu garibim.yarın gidicez inşallah.çok merak ediyorum bebişimi...[/
olsun canım yarın görürsün şimdi çok heyecenlısındır ne güzel rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallah amin
Sağol canım güzel dileklerin için inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq: soğuk duş alması iyimi olur canım onu bilmiyodum teşekkür ederim iyiki hepiniz varsınız sizlerle dertleşmek çok güzel:1hug:
Trental ve Evicap kullanan varmı
Evet canım soğuk duş iyi geliyor. Sıcak ne kdar kötü geliyorsa soğuk da dengeli kullandığı ölçüde iyi geliyormuş. Tavsiyem ; ilişkiden bir saat önce de soğuk bir duş. Soğuk duş derken o bölge olsa da yeterli yani.
canım inşallah degerleri artmıştır eşinin benim eşimde temuzda oldu bande merak icindeyim 3 ayı tamamlasa benimkide hemen analizi yaptıracak inşallah degerleri artmıştır ALLAH :CüvCüv burdaki istiyen herkeze nasip etsin:Saruboceq:
MERABA KISLARRRRRRRRRRRRRR tünaydınlarrrr gidemedim bugün bebeişi görecektik ama malesef gidemedim eşim çok yorgun gece nöbeti vardı eve geldi kafayı vurduğu gibi uyudu garibim.yarın gidicez inşallah.çok merak ediyorum bebişimi...
Tünaydın canım olsun yarın gidersiniz bi gün daha sabret bakalım yarın görürsün inşallah bebişini bizdende selam söylersin:dance:
Canım benim eşim ocak ayında kullanmıştı ikisini beraber. Değerler çok düşük çıkınca vermişti doktor.
O zaman toplam 12 milyon sperm vardı. %0 ileri hareket vardı.
1ay ikisini beraber kullandı. Toplam 185 milyon sperm. %50 ileri hareket oldu.
Bu sonuçtan sonra trentali bıraktırdı doktor. Evicap'a devam edildi. Hala kullanıyoruz. En son Haziran'da toplam sayı 148 milton , ileri hareketlilik %70 idi.
Yalnız bizim morfoloji sorunu varmış. Bizim haberimiz yoktu. Doktor bize söylememişti. Biz de bu değerler yükseldikçe hep bayram yaptık , çok sevindik. Ama morfolojimiz hep %2 kaldı. Bunların morfoloji üzerinde etkisi yok demekki. Sayı ve harekete iyi geliyor. İnşallah size de şifa olur. :lepi: Şeniz
merhaba kizlar nasil gidiyor hava cok sicak galiba turkiyede aman dikket edin kendinize duydum cok kotuymus gununuz aydin olsun iyi haberlere alistik demi hemen haber geziyoruz nevrosky canim listenin basinda kaldim ben dun adet olmam gerekiyordu ama benim iki aydir 3 4 gun geciyor o yuzden birsey yazamadim sen bilirsin hala olmadim ama asagiya alabilirsin istersen canim
Nevrosky bizimde biliyosun sayı ve hareket sorunumuz var doktor niye bize bu ilaçları vermedi acaba clomen verdi sadece sizin sayınızı maşallah çok yükseltmiş acaba bizede faydası olurmuydu:sm_confused:
kızlar şimdi hastaneyi aradım.çünkü aşılamaya başlarsam.bayramın sanıyorum birinci veya ikinci günü aşılamam denk geliyordu.ertelemeyi düşündük.hastaneyi aradım.sekreter hayır tedaviniz ertelnmicek bayramda da bu işlemler devam edilcek .bize tatil yok dedi..şimdi eylülde hastalanmayı beklicem.be sefer zevkle:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?