Selam kızlar bizimde bebegimiz olmuyor. Eşimde ihmal edilen inmemiş testis yüzünden azospermı doktor milyonda bir ihtimal verdi. Bizde artık evlatlık düşünmeye başladık. Ayrıca esimin hormonlarında problem cıktı. Aranızda eşi SUSTANON kullanan varmı? :enbuyukkk:
bugun site cok durgun neden anlamadim herkes biryerlerdemi ne hava guzel tabi kimse evde degil ne guzel gezin kizlar gezim yarin bizim melekler gelince gezemeyiz
Canlarım ben işten yeni geldim. Yemek yiyeceğiz şimdi. Saatlerimiz uyuşmuyor demekki fatoşcum. Asi74 sen nasılsın canım? Yemekten sonra görüşürüz. Kendinize iyi bakın kızlar.. Şeniz
Nevrosky Canim Ben Suanki Durumumu Belirtmek iStiyorum
Burdaki Yani Almanyadaki Tedavimizi Yarida Biraktik Yani Iptal Ettik :çok üzgünüm:
Dusunduk Ve Burda Yaptirdigimiz Bir Tedavi Parasiyla Turkiyede 3 Kez Yaptirabiliyoruz :çok üzgünüm:
Ve Karar Verdik
Acibadem(istanbul) Hastanesinden Randevu aLdik
Ekimin 23 de
Tedavimiz 15 gun surcekmis Doktorla Gorustuk..
Ekimin 20 de Yani Bayramdan Sonra Turkiyeye gidiyoruz
Randevu Gunu Yani Ekimin 23 de Hemen Baslancakmis. Burdaki Tum Tahlillerimizi iStediler
Tabloyu Degistirip Ekim 23 de Tedaviye Baslaniyor Yazarmisin Canim
Insallah Burdakini iPtal Etmekle yanLis etmemisizdir:çok üzgünüm:
Rabbim Cumlemizin Emeklerini Bosa Cikarmasin insallah:CüvCüv:
KIZLAR ACIBADEMDE TEDAVI GOREN VARSA BEN EKIMDE GELDIGIMDE GORUSURUZ ORDA INSALLAH DESTEK OLURUZ BIRBIRIMIZEsenağlama
Canım size iyi tatiller şimdiden. Ne zaman tatile çıkacaksınız? İnşallah çok güzel geçer tatiliniz. Allah içinize sindirsin. :1hug::1hug: Ama biz seni özleyeceğiz.. a.s.
hosgeldin afiyet olsun canim hihoyyyt
ya bende bu topigimize zor giriyorum yaa cok zor aciliyor kizlar :uhm:
Burdaki Yani Almanyadaki Tedavimizi Yarida Biraktik Yani Iptal Ettik :çok üzgünüm:
Dusunduk Ve Burda Yaptirdigimiz Bir Tedavi Parasiyla Turkiyede 3 Kez Yaptirabiliyoruz :çok üzgünüm:
Ve Karar Verdik
Ekimin 23 de
Randevu Gunu Yani Ekimin 23 de Hemen Baslancakmis. Burdaki Tum Tahlillerimizi iStediler
KIZLAR ACIBADEMDE TEDAVI GOREN VARSA BEN EKIMDE GELDIGIMDE GORUSURUZ ORDA INSALLAH DESTEK OLURUZ BIRBIRIMIZEsenağlama
afiyet olsun yarasin canim cok tsk allaha sukur iyilestim sitenin basindan gitmiyorum eski yazilanlari okuyorum nevrosk ciyim sen iyisin insallah bu arada sen 3 ay kullanip biraktin galiba keciboynuzunu 6 aydan bu yana test yaptinizmi bi degisiklik olmusmu spermlerde yeni gordumde esinin sperm sayisi masallah cok iyi
allahim insallah emeklerinizi bos cikarmaz hayirli olur sizin adinizakaydirigubbakcemile5 donus kalabalik olur almanyaya insallah
Ve Karar Verdik
Ekimin 23 de
arkadaşlar ben 24 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim hiç korunmamama rağmen bebek sahibi olamıyorum bütün testler tahliller yapıldı aylarca araştırıldı ama ne eşimde nede bende sorun çıktı doktorlar doğal yoldan hamile kalman %100 diyolar ama olmuyo ne yapacağımı şaşırdım beklesemmi yoksa bi tedaviye başlasammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?