bu arada arkadaslar yarın 2 gunlugunu sıcak hamama gıdıyoruz.sızce esımde olumsuz etkı bırakabılırmı????sıcagın iyi gelmedıgını bılıyorum..
bu arada arkadaslar yarın 2 gunlugunu sıcak hamama gıdıyoruz.sızce esımde olumsuz etkı bırakabılırmı????sıcagın iyi gelmedıgını bılıyorum..
nevrosky dr bana zaten strestende olmuyabılır dıyor.ama sızın buraya gelınce ınan cok mutlu oluyorum....:))))))mesela kecı boynuzunu hıc duymamıstım.ve bılmedıgım seyler var.sızlerden ogrenıyorum.esımı ıkna ettım yemesı konusunda ılk ısım yarın kecı boynuzu almak olacak... :))) hayata pozıtıf bakalımkı hayat bıze guzel seyler hedıye etsın:))))))))))))
fatoscum esıme soyledım.dınlemıyor.bıraz gıdelım.kafamızı dınleyelım ramazan oncesı dedı...kecı boynuzunu sormustun aksam bana bılgısını burdan alabılırsın.en azından kafanda suphe kalmaz
Yuvadan çocuk alma tavsiyesinde bulunan duyarlı arkadaş, elinden gelse 2. yaparmış..Çok özlemiş o günleri...!!!
Bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3702361#post3702361
uslıupcum o yazıyı bende okudum kafayı yedım.sacmalıktan baska bısey degıl...kendı tuzu kuru benım dedıgım tek sey allh kımsenın basına bole bısey vermesın.bunu cekenler bılır.cok sukur bızlerde cocuk sevkatı var.olmayan kendısı bosver takma...
nevrosky cok tesekkur ederım.yazıyı okudum kecı boynuzu kürü gercekten etkılı olabılır.bılıyosun benım sorunum spermın yumurtayı dolleyememesı...sekıl bozuklugundan kaynaklanıyor demıslerdı.umarım işe yarar..
Ne diyoruz canım böyle durumlarda. Hayırlısı olsun inşallah. :1hug: Benim de ikinci aşılamam vakitsiz yapılmıştı. Perhiz bile ayarlanamamıştı. Olmayınca olmuyor canım. İşte kısmet değilmiş ya kısmetsizlikler gelip buluyor insanı o zaman. Biraz ara verirsin sanırım tedaviye. Aşılamalardan sonra hamiş kalma şansı artıyormuş normal zamandakine göre. Hormonlar 2-3 ayda ancak vücuttan atılıyormuş. Yumurtalar bu süre zarfında çok daha güzel gelişiyormuş diğer zamandakine göre yani. Benim bir arkadaşım kalmıştı. İnşallah sen de en kısa zamanda doğal yoldan hamiş kalırsın canım fazla beklemeden. Şeniz
Canım ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun. 1,5 hafta sonra mı? Yani kese ve kalp atışları için bir kere mi gitmeyi düşünüyorsun. Ben çok heyecanlıyım. Senin adına çok mutluyum. Allah mutluluğunuzu daim eder inşallah. Güzel günlerin başlangıcı , milattır bugün. Yaz bir kenara. Ama kime diyorum ben. Unutman mümkünmü ki canım benim.. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?