evet canım herşeyin hayırlısısengözlerimebaksanab çevremde aşılama yaptırdığımı bilen bütün arkadaşlarımız,akrabalarımız çok üzüldü ama ben ve eşim herzaman herşeyin hayırlısını dilediğimiz için ve kısmetten ötesinin olmayacağına inandığımız için üzülmedik.herşey allahtan.ama ara vermeyi düşünüyoruz.önümüzde tatil var kaydirigubbakcemile2hihoyyyt tatilimizin keyfini çıkaracağız ve sonrası allah kerim kaydirigubbakcemile3
aslında kalp atışını değilde keseyi ve içindeki bebeği görmek istiyorum tabi kalp atışı için erken sanırım ama bakarsın duyerım meleğimi.acaba içindeki bebeğimde gözükürmü ki çok merak ediyorum.bakalım yarın eşim işten izin alabilirse gidicez nasip olursa inşallah nasip olurda görürüz bebeğimizi.allahım nolur gidelim görelim minik kuşumuzu.yarın gidersek eğer gidiyoruz diye yazarım size ok.dua edinde gideyim kıslar..:Saruboceq:
herkeze kocaman günaydin.bu akşam yine doktor kontrolüm var bakalim gelişmeler nasil...
Felaket yumurtaliklarim ağriyo ilişkiye girerken felaket basinç oluyoo dayanamiyorum ya...
Sürekli karnim ağriyo adetime 15 gün var sürekli böyle olursam yandim..
Midem de çok bulaniyo sanirim çatlatma iğnesinden..
Yavaş yavaş yoruluyorm kizlar..allah yardimcimiz olsun..............
şeytan diyorki birak bütün tedaviyi klomeni,çatlatma iğnesini kendi haline birakayim diyorum ama öbür yandan içim el vermiyor.....
Ne umut ne umutsuzluk işte...
Günaydın kıslar
Beyaz melek inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım Allah yardımcın olsun.
Fatoş sende hoşgeldin canım. Allahtan umut keilmez unutma.Herzaman pozitif ol biz öyle yapmaya çalışıyoruz.
hepinize günaydın kızlar inşallah güzel bir gün geçirirsiniz :1hug:
beyaz melek rabbim bu çabalarının karşılığını versin inşallah bebeğine kavuştursun amin :lepi:
üslupcum o yazıya bende çok sinirlendim üzüldüm insanlar neden bu kadar düşüncesiz derdi çeken bilir bir kez yaşamış üstelik ikinciy düşünüyorum diyor bizlere akıl verecegine kendi yuvadan alıp sevaba girse yakötükedihüso
Ben yaklaşik 5 aydir bebek istiyorum
2 aydir klomen kullaniyorum yani bu ikinci ayim klomen ve çatlatma iğnesiyle
yorulmaya başladim[/QUOT
canım biz 2.5 senedir ugraşıyoruz olmadı hala ugraşıyoruz rabbim aratmadan buldursun herkese ama pes etme ben etmiyorum yaşadıklarımıda büyütmüyorum bu bizim imtihanımız rabbim böyle istiyor inşallah dualarımızı kabul eder çabalarıızın karşılığını verir amin
Günaydın canım. Teşekkürler. Hepimizin günü güzel geçsin inşallah.
Yalnız Bonedea nasıl kapak yapmış. Çok güzel yazmış. İçimin yağları eridi valla. :lepi::lepi: :roflol:
Ben yaklaşik 5 aydir bebek istiyorum
2 aydir klomen kullaniyorum yani bu ikinci ayim klomen ve çatlatma iğnesiyle
yorulmaya başladim
Nevrosky canım önümüzdeki hafta içinde eşim tekrar bi semen analizi yaptırıcak ameliyatının üzerinden 6 ay geçti bideğişiklik oldumu acaba diye merak ediyorum haftaya test yaptırmasını istedim oda sağolsun kabul etti sonuca bakıp ona göre hareket etmeye karar verdik sayı hiç yükselmemişse direk tüp bebeğe başvurucaz ama yükselmişse sayıya göre hareket edicez. Bize çok dua edin olurmu buna çok ihtiyacımız var inşallah :Saruboceq:iyi bi sonuç alırız hep kötü şeyler görmekten yoruldum artık :çok üzgünüm:
Nevrosky canım önümüzdeki hafta içinde eşim tekrar bi semen analizi yaptırıcak ameliyatının üzerinden 6 ay geçti bideğişiklik oldumu acaba diye merak ediyorum haftaya test yaptırmasını istedim oda sağolsun kabul etti sonuca bakıp ona göre hareket etmeye karar verdik sayı hiç yükselmemişse direk tüp bebeğe başvurucaz ama yükselmişse sayıya göre hareket edicez. Bize çok dua edin olurmu buna çok ihtiyacımız var inşallah :Saruboceq:iyi bi sonuç alırız hep kötü şeyler görmekten yoruldum artık :çok üzgünüm:
aynen benimde çok güzel yazmış agzına sağlık ama böyle yazılar beni çok üzüyor zaten içimizde bir sancı bu durum insanların bilip bilmeden ahkam kesmesi çok acı senağlama rabbim kimseye yaşatmasın tuzu kuru tabii halden anlamaz
Günaydın canım. Nasılsın? Ben çok iyiyim çok şükür. Sormadan hemen söyleyeyim dedim. kaydirigubbakcemile5
canım inşallah değerleriniz artmıştır ama artış olmamışsa bile herşeyde bir hayır vardır belkide tüp bebekde ilk denemede daha beklemeden rabbim bebeğine kavuştracaktır belki allah bunu vesile kılmıştır sana kimbilir inşallah herşey gönlünün istediği gibi gelişir :Saruboceq:
Canım sağol doğru söylüyosun herşeyde bi hayır vardır ama yinede artmasını çok istiyorum kaç aydır uğraşıyoruz uğraştığımıza değdi diyebiliyim en azından. Tüp bebeğede rağzıyım yeterki olsun da neyle olursa olsun bu kadar şeyden sonra nankörlük edicek değilim a.s. okadar çok istiyorumki onu. Hepimizin gönlüne göre versin Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?