nevrosky canım çok teşekür ederim verdiğin bilgiler için.biliyormusun eşimin abisi kadın dogum uzmanı ve yengeside kadın dogum uzmanı.onlara soramadım insan ister istemez çekiniyor ama burada sorun değil iyiki varsınız.
:teytey::teytey: İyiymiş valla. Ne güzel çalışıyorlar. Sizler gayretlisiniz , onlar gayretli. Artık şu bebiş de gayret göstersin de gelsin yani.. :sm_cool:Hastalanmayı beklerken bir sürpriz de çıkabilir. süprizzzzz Şaşar kalırsın valla.. kafamçokkarıştı
İnşallah yarabbim. Hayırlısını verirsin. Arkadaşımızın aşılamasını da başarılı kıl Allahım. :Saruboceq:
slm arkadaşlar nasılsınız ben çok sıkılıyorum walla hava insanı boğuyor. umarım siz iyisinizdir. sevgiler....kafamçokkarıştı
inşallah canım şimdi dk torumlakonuştum artık bekle yada tüp bebek dedi eşimimin sonuclarını beklicem ameliyattan sonra düşüş yaşana biliyomuş buda beni endişelendiriyoÇok üzgünüm çoook
inşallah canım şimdi dk torumlakonuştum artık bekle yada tüp bebek dedi eşimimin sonuclarını beklicem ameliyattan sonra düşüş yaşana biliyomuş buda beni endişelendiriyoÇok üzgünüm çoook
Selam kızlar bizimde bebegimiz olmuyor. Eşimde ihmal edilen inmemiş testis yüzünden azospermı doktor milyonda bir ihtimal verdi. Bizde artık evlatlık düşünmeye başladık. Ayrıca esimin hormonlarında problem cıktı. Aranızda eşi SUSTANON kullanan varmı? :enbuyukkk:
oldumu acaba takvimim.....................
Selam kızlar bizimde bebegimiz olmuyor. Eşimde ihmal edilen inmemiş testis yüzünden azospermı doktor milyonda bir ihtimal verdi. Bizde artık evlatlık düşünmeye başladık. Ayrıca esimin hormonlarında problem cıktı. Aranızda eşi SUSTANON kullanan varmı? :enbuyukkk:
selam herkese nasılsınız
nevrosky ne kadar güzel olmuş imzan ya
varmı hamişimiz falan inşallah vardır ya
ben bu havada grip olacam ya başlangıcı dün gece başladı
ve bir hafta yataklarda sürünecem
Canlarım civciv1981 isimli arkadaşımızı aramıza davet ettim. İnşallah davetimi kabul eder. Kendisi şu an çiçeği burnunda bir hamile..Hikayesi çok güzel. Kendisi gelip bizimle paylaşırsa ve listemize hamiş olarak girerse çoğu kişiye umut olacak. Onu listemizde gördükçe vayyyyy beee diyeceğiz. İnancımız daha da artacak. Kendisi mesajı yazdığımda online değildi. Görünce gelecektir. Bekliyorum.. Mucizeyi burada görmemiz lazım. İçimizde hissetmemiz lazım.. :lepi::lepi:
Canlarım civciv1981 isimli arkadaşımızı aramıza davet ettim. İnşallah davetimi kabul eder. Kendisi şu an çiçeği burnunda bir hamile..Hikayesi çok güzel. Kendisi gelip bizimle paylaşırsa ve listemize hamiş olarak girerse çoğu kişiye umut olacak. Onu listemizde gördükçe vayyyyy beee diyeceğiz. İnancımız daha da artacak. Kendisi mesajı yazdığımda online değildi. Görünce gelecektir. Bekliyorum.. Mucizeyi burada görmemiz lazım. İçimizde hissetmemiz lazım.. :lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?