merhaba kıslar.nasılsınız?
bende bır degısıklık yok.yenıden ılaca basladım gonaphene ne.bakalım bu ay yumoslar ne alemde olucak..ınsallah yeterlı boya ulasırlar..:Saruboceq:
bugun ealsnasın test sonucu ınsalllah pozıtıf cıkar ve guzel bır kutlama yaparız..hihoyyythihoyyyt
kızlar selam herkese.
nevrosky canım mesajını aldım sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.
garip bişeyler oldu bu ay adetimle ilgili. perşembe gece test yapmıştım negatif. sonra leke gelmişti. cuma işe geldim. birden çok sancılandım eşim eve bıraktı. lavaboda çpte test dikkatimi çekti bi baktım ikinci çizgi silik çıkmış ay nasıl sevindim anlatamam. sonra bi test daha yaptım yine silik çıktı sancıyı falan unuttum. nerdeyse bi halay çekmediğim kaldı.. ama sonra sancım arttı ve adet oldum. ama garipti böyle pelte pelte bişeyler geldi zr gibi. neyse iki gün böyle devam etti sonra şiddetli kanamam oldu. doktorumu aradım. muayene etmem gerek ama anlattıklarınız kimyasal gebeliğe benziyor dedi. bende o kadar yıkılmıştımki gitmedim doktora. hata yaptım biliyorum ama inat işte. neyse ne olduğunu anlamadığım bişeyler yaşadım.. doktorun söylediğine göre morfoloji bozukluğu nedeniyle saüğlıklı döllenme olamayabiliyormuş ve vücüt dışarı atıyormuş. normal bi gebelik olsa bile düşük riski yüksek oluyormuş. hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden...
selam kizlar Nasilsiniz
Bu gece ruyamda yine bebisimi gordum 3 senedir ayni bebegi goruyorumhihoyyyt ruya bile olsa bu bana mutluluk veriyor
siizler nabiyosunuz nasil gidiyor hayathihoyyyt
Selam Arkadaslar,
Bugün gebelik testi yaptırdım. Test sonucuna göre hamileyim. Umarım sizlerde tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. Şu söyleyeyim. Umudunuzu asla ve asla yitirmeyin strese girmeyin. Kesinlikle ve kesinlikle isteyin oluyor. Ben tüp bebek yapmaya karar verdiğimde şunu demiştim allahım herşeyin hayırlısını verecek bize ve asla negatif düşünmedim. http://www.gurganclinic.com.tr ben tüp bebeğimi burada yaptım. İsteyen arkadaşlar ziyaret edebilir. Aynı zamanda ürologları çok iyi ve süper bir adam. Selamlar...
kızlaaarrr merhaba..beni unutmadınız di mi??hihoyyythihoyyyttatildeyim şu sıralar..internet kafeden yazıyorum sizlere..4.hamişimizi de çıkarmışız,çok sevindim,hayırlı olsun:sm_cool:bende hala bir değişiklik yok..darısı başımıza bakalım..hoşçakalın..hepinizi öpüyorum..kaydirigubbakcemile3
Selam Arkadaslar,
Bugün gebelik testi yaptırdım. Test sonucuna göre hamileyim. Umarım sizlerde tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. Şu söyleyeyim. Umudunuzu asla ve asla yitirmeyin strese girmeyin. Kesinlikle ve kesinlikle isteyin oluyor. Ben tüp bebek yapmaya karar verdiğimde şunu demiştim allahım herşeyin hayırlısını verecek bize ve asla negatif düşünmedim. http://www.gurganclinic.com.tr ben tüp bebeğimi burada yaptım. İsteyen arkadaşlar ziyaret edebilir. Aynı zamanda ürologları çok iyi ve süper bir adam. Selamlar...
Selam Arkadaslar,
Selam Arkadaslar,
Canım akşam işlerim vardı. Geç gördüm mesajını. Canın çok sıkkınmış ama konuşacak birilerini de bulamamışsın. Üzüldüm doğrusu. Ben gelince de sen çıkmışsın. Karşılaşamadık. Bugün nasılsın? Hiç canını sıkma canım. Çekmeyen maalesef bilemiyor , anlamıyor durumumuzu. Farkında olamıyorlar hassaslığımızın. Bazılarına bir şaka , espri gibi gelebilir. Basit gelebilir. Ama kolay değil yaşadıklarımız. Herkesten aynı anlayışı bekleyemeyiz. Arada canımızı sıkan böyle olaylarla karşılaşıyoruz , karşılaşacağız da belkide. Hiç üzülme. Yakında güzel günlerin olacak senin de. Bu günler çoook geride kalacak. Aklına bile gelmeyecek. Geriye bakmak yok , hep ileriye bakacağız.. :içelim:
canım çok teşekkürler bugün daha iyiyim bol bol gezdim kafa dağıttım şimdi geldik sayılır eve neyse ya boşverdim zaten o beni kırdığının bile farkına varmadı moralimi hiçbişey için bozmıcam özelliklede bu dönem malum allahın izniyle bebişlerime kavuşmama az kaldı:lepi: bütün bunlar geçicek laelaelaelaelaeben umutluyum
Günaydın kızlar. Gününüz güzel geçsin inşallah. Hadi bakalım. İnşallah bugün de güzel bir haber alırız Allahın izniyle.
latifeelif ; bekliyoruz canım seni. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?