Canım şimdilik sakinim ama o gün gelince ne düşünürüm bilemem..:1rolleyes:
Siteye giriyorum ama genelde oyun oynuyorum bu aralar,kafamı dağıtmak için...
Hayırlısı olur inşallah..Stresi uzaklaştırmaya çalışıyorum kendimden...
Sen nasılsın?a.s.:1hug:
canım benim geçmiş olsun hadi inşallah sağlıcakla:Saruboceq:
aynı dertten muzdaribiz benim eşimde bu hafta olmak istiyodu taşınma işimiz çıktı artık eylüllün ilk haftası olur gibi bakalım
dualarım senle:Saruboceq:
paylaşalım bilgilerimizi Şeniz
Allah yardımcımız olsunkaydirigubbakcemile5
herkes meşgul galiba ama konuşmaya ihtiyacım vardı aslında neyse iii geceler herkese
günaydın kıslar
yavaş yavaş bende listemizde yukarı doğru çıkmaya başladım inşallah birden en aşağı hamiş listesine düşüş yaparım.
kızlar yarın sabah kan testi yapılacak öyle bir heyecan varki elimden ayağımdan his gidiyor yeminle..
ruh halim bi tuhaf uyku bile uyuyamıyorum napcam ben böyle hiç bilmiyorum yarın öğleden sonra belli olacak sonuç allahım güldür yüzümüzü nolur yarabbim
kızlar yarın sabah kan testi yapılacak öyle bir heyecan varki elimden ayağımdan his gidiyor yeminle..
ruh halim bi tuhaf uyku bile uyuyamıyorum napcam ben böyle hiç bilmiyorum yarın öğleden sonra belli olacak sonuç allahım güldür yüzümüzü nolur yarabbim
Günaydın canım. Evet , temennimiz o yönde. :dance: Nasılsın? Şeniz
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum aklım hep 17 sinde sabırsızla bekliyorum bi an önce gelse ama kırmızılar gelmese ne güzel olur. Sende iyisindir inşallah canım:1hug:
Beklenen gün yaklaştıkça heyecan sarıyor tabi. Acaba bu ay oldumu diye. İnşallah olmuştur be canım. İnşallah vakti zamanı gelmiştir. Ben de iyiyim canım , ne olsun. Beklemedeyiz biz de. Çalıştık bakalım , mükafatımızı alırız inşallah.. :asigim:
Günaydin kizlar nevrosky gece yazini görmedim kimse yok diye çikmiştim moralimde sifirdi deli gibi dolandim evin içinde umarim herkesin sonuçlari iii çikar bugün hayirli haberlerle döner herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?