Selam Arkadaslar,
Bugün gebelik testi yaptırdım. Test sonucuna göre hamileyim. Umarım sizlerde tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz. Şu söyleyeyim. Umudunuzu asla ve asla yitirmeyin strese girmeyin. Kesinlikle ve kesinlikle isteyin oluyor. Ben tüp bebek yapmaya karar verdiğimde şunu demiştim allahım herşeyin hayırlısını verecek bize ve asla negatif düşünmedim. http://www.gurganclinic.com.tr ben tüp bebeğimi burada yaptım. İsteyen arkadaşlar ziyaret edebilir. Aynı zamanda ürologları çok iyi ve süper bir adam. Selamlar...
ilk tüp bebek denemesi,tese sonucunda sperm bulunamadı,hücre durumu kötü tekrar denemeye bile gerek yokmuş.....
hamiş olan bir arkadaş var sanırım tanımıyorum kendisini ama mutluluğunu sevincini gönülden paylaşıyorum allah tamamına erdirsin inşallah darısı diğer bekleyen canlarımıza olsun
canım evet okudum çok sevindim hamile arkadaşlara hamişlik iyi gidiyor ama hiç bulantı uyku belağrısı vs yok pazartesi dr a gidicem bakalım gelişimi nasılmış diye rosemde erkek olabilir diyor :) bulantı filan yok diye hayırlısı sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil
ilk tüp bebek denemesi,tese sonucunda sperm bulunamadı,hücre durumu kötü tekrar denemeye bile gerek yokmuş.....
merhaba aranıza bende yeni katıldım.
dün doktora gittik eşimle benim kist vardı geçmiş.DOSTINEX VERDİ ONU KULLANCAM.EŞİMDE SPERMİOGRAM YAPTIRDI. spermleri 40 milyon muş
ileri hızlı:10
ileri yavaş :20
yerinde hareketli:20
hareketsiz:60
cıktı.doktor e vitamini kullanın dedi.eşim sigarayıda bırakacak.başka neler yapabilirim.
merhabaa henüzz hasta olmadımm ama ilaç içmiştimm o geciktirdii galibaaaaa sivilcemde çıktı zatennn
kızlar herkese merhaba nasılsınız ?iyiysiniz inşallah kaç gündür evde internet olmadıgından giremedim yapılana kdarda giremicem şimdi annemdeyim hemen bilgisayarın başına oturdum çok özledim sizleri aklım hep burdaydı :1hug:yeni bir hamişimiz var allah a bin şükür ealnas canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah hihoyyytyaa çok sevindim :sm_cool:hamişlerimiz hergün artıyor rabbim tez zamanda bizleride hamişlerin arasına katsın inşallah bu arada nevrosky ben bugün adet oldum bu ay tam günümde oldum çok şükür eklersin
miktar:1.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:7.5
SAYI:40000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:40000000 ej
SPREM HAREKETLERİ
A İLERİ HIZLI:10
B.İLERİ YAVAŞ:20
C.YERİNDE HAREKETLİ:10
D.HAREKETSİZ:60
GÖRÜÜNÜM ANOMALİSİ:4
YUVARLAK HÜCRE SAYISI:6000000 ml
LÖKOSİT SAYISI:1000000 ml
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTİNASYON: YOK
ARKADAŞLAR EŞİMİN SPREM BİLGİLERİ BÖYLE NE YAPMAM GEREKİR. LÜTFEN SÖYLEYİN SİZCE EŞİMİN DURUMU VAHİMMİ.UROLİJE DE GİTMEM DİYOR KAFAYI YİYECEM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?