Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiErkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi
Canım şimdilik sakinim ama o gün gelince ne düşünürüm bilemem..:1rolleyes: Siteye giriyorum ama genelde oyun oynuyorum bu aralar,kafamı dağıtmak için... Hayırlısı olur inşallah..Stresi uzaklaştırmaya çalışıyorum kendimden... Sen nasılsın?a.s.:1hug:
canım benim geçmiş olsun hadi inşallah sağlıcakla:Saruboceq: aynı dertten muzdaribiz benim eşimde bu hafta olmak istiyodu taşınma işimiz çıktı artık eylüllün ilk haftası olur gibi bakalım dualarım senle:Saruboceq: paylaşalım bilgilerimizi Şeniz Allah yardımcımız olsunkaydirigubbakcemile5
Çok teşekkür ederim canım.Bir an önce olup kurtulacağımız için çok sevindim.Hemen şimdi ameliyata alıyorum dese o anda bile yaptırırdık.Düşünmek,beklemek daha çok yoruyor.İnşallah siz de atlatacaksınız, bi daha da karşımıza çıkmasın bu sorun.Taşınma işinde de kolay gelsin canım.
merhaba kızlar acayip kötüyüm bugün sürekli ağlayasım var.arkadaşlarımla beraberdim bugün arkadaşlarımın bebek istediğimizden haberleri var ama bi sorun olduğundan haberleri yok.bi arkadaşım diğerinin kulağına bişeyler söyledi ne oluyo ya ayıp ne söyledin dedim ay buna söylemeyelim diye şakayla karışık bi laf etti.başka birisi sordu meğer bi arkadaşımız hamileymiş buymuş söylediği öyle sinirim bozulduki bu tavra evet belki kötü niyetle söylemedi ama bilmiyorum çok alındım böyle bi tepkiye ağlamamak için kendimi zor tuttum orda ama eve gelince dayanamadım tabi eşim gelince anladı moralimin bozuk olduğunu önce söylemek istemedim üzülmesin diye ısrar edince ağlayarak anlattım o da gitmiyosun bi daha dedi tam tedaviye başlıcamız sıra böyle moralimi bozmama kızdı. hala arkadaşımın neden böyle bişey yaptığını anlayamıyorum.hıçkıra hıçkıra ağlasam geçmicek sanki!!!!!!!!!!!
Canım ben burdayım. Biraz işim vardı. Keçiboynuzu kürü yapacaktım. Başlayayım. Geliyorum. MSN var mı sende. Varsa ben sana özelden atayım adresi. Sen de eklersin.
1. HAMİŞİMİZ : BEMTVarikosel - 6 ay önce ameliyat oldu - Hiçbirşey kullanmadı - Varikosel Ameliyatının 6. ayında Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
2. HAMİŞİMİZ : KızılDeniz İleri Hareket % 0 - Sayı az - Morfoloji Bozuk (pko,sol folikül gelişememesi,prolaktin fazlalığı) - Klomen , bal , muz , fındık , fıstık , keçiboynuzu pekmezi , polen - Herşeye rağmen , Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
3. HAMİŞİMİZ : lale3434 Morfoloji % 2 - 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu - Ağustos'da tüp bebeği düşünüyorlardı "Mucize ; o kadar bekleyemem anne diyerek Temmuz'da kapılarını çaldı" - Hiçbirşey kullanmadı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı. :hooray:
4. HAMİŞİMİZ : elfide Morfoloji %1 - 2,5 senedir bebek istiyorlardı.. 4 Yumurtlama takibinden sonuç elde edemediler.. Bu ay ilk aşılamasını oldu.. Hiç birşey kullanmadı. Çünkü morfoloji bozukluğunu aşılama günü öğrendiler. Allah sabırla bekleyen bu kuluna da mucizesini gönderdi. Allah o doktor ve hemşirelerden razı olsun. Şükürler olsun. Allahın izniyle 1. AŞILAMASINDA HAMİLE kaldı. :hooray:
Arkadaşlar hepinize günaydın. Umarım hepiniz iyisinizdir. Gününüzün güzel geçmesini diliyorum.
dilanur ; canım maşallah daha hastalanma haberin gelmedi. Acaba listeye ilk gitrdiğin ayda hamiş haberini mi alacağız. :sm_cool:
Bugünealsnas'ın sonuç günü arkadaşlar. İnşallah tutmuştur. İnşallah sonuç pozitiftir. İlk Tüp Bebek hamişimiz olur inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: Heyecanla bekliyoruz.. hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar yarın sabah kan testi yapılacak öyle bir heyecan varki elimden ayağımdan his gidiyor yeminle..
ruh halim bi tuhaf uyku bile uyuyamıyorum napcam ben böyle hiç bilmiyorum yarın öğleden sonra belli olacak sonuç allahım güldür yüzümüzü nolur yarabbim
kızlar yarın sabah kan testi yapılacak öyle bir heyecan varki elimden ayağımdan his gidiyor yeminle..
ruh halim bi tuhaf uyku bile uyuyamıyorum napcam ben böyle hiç bilmiyorum yarın öğleden sonra belli olacak sonuç allahım güldür yüzümüzü nolur yarabbim
canım inşallah allah gönlüne göre verir bütün dileklerimiz hepimizin kabul olur. Bütün dualarım senin ve ealnas arkadaşımızla hadi güzel haberlerle gelirsiniz inşallah:Saruboceq:
Evet canım. Yarın da büyük gün. Senin sonucunu alacağız. İnşallah olmuştur. İnşallah hamişsindir. Güzel haberlerle dönersin aramıza. Bizi de mutlu edersin inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum aklım hep 17 sinde sabırsızla bekliyorum bi an önce gelse ama kırmızılar gelmese ne güzel olur. Sende iyisindir inşallah canım:1hug:
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum aklım hep 17 sinde sabırsızla bekliyorum bi an önce gelse ama kırmızılar gelmese ne güzel olur. Sende iyisindir inşallah canım:1hug:
Beklenen gün yaklaştıkça heyecan sarıyor tabi. Acaba bu ay oldumu diye. İnşallah olmuştur be canım. İnşallah vakti zamanı gelmiştir. Ben de iyiyim canım , ne olsun. Beklemedeyiz biz de. Çalıştık bakalım , mükafatımızı alırız inşallah.. :asigim:
Günaydin kizlar nevrosky gece yazini görmedim kimse yok diye çikmiştim moralimde sifirdi deli gibi dolandim evin içinde umarim herkesin sonuçlari iii çikar bugün hayirli haberlerle döner herkes
Beklenen gün yaklaştıkça heyecan sarıyor tabi. Acaba bu ay oldumu diye. İnşallah olmuştur be canım. İnşallah vakti zamanı gelmiştir. Ben de iyiyim canım , ne olsun. Beklemedeyiz biz de. Çalıştık bakalım , mükafatımızı alırız inşallah.. :asigim:
Aynen öyle canım ya günler yaklaştıkça heyecanlanıyorum hani bi söz vardırya beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye ben yeterince çektim diye düşünüyorum gelsin artık. İnşallah sende diğer arkadaşlarda hepimiz mükafatımızı alırız:Saruboceq:
Günaydin kizlar nevrosky gece yazini görmedim kimse yok diye çikmiştim moralimde sifirdi deli gibi dolandim evin içinde umarim herkesin sonuçlari iii çikar bugün hayirli haberlerle döner herkes
Canım akşam işlerim vardı. Geç gördüm mesajını. Canın çok sıkkınmış ama konuşacak birilerini de bulamamışsın. Üzüldüm doğrusu. Ben gelince de sen çıkmışsın. Karşılaşamadık. Bugün nasılsın? Hiç canını sıkma canım. Çekmeyen maalesef bilemiyor , anlamıyor durumumuzu. Farkında olamıyorlar hassaslığımızın. Bazılarına bir şaka , espri gibi gelebilir. Basit gelebilir. Ama kolay değil yaşadıklarımız. Herkesten aynı anlayışı bekleyemeyiz. Arada canımızı sıkan böyle olaylarla karşılaşıyoruz , karşılaşacağız da belkide. Hiç üzülme. Yakında güzel günlerin olacak senin de. Bu günler çoook geride kalacak. Aklına bile gelmeyecek. Geriye bakmak yok , hep ileriye bakacağız.. :içelim:
merhaba kıslar.nasılsınız? bende bır degısıklık yok.yenıden ılaca basladım gonaphene ne.bakalım bu ay yumoslar ne alemde olucak..ınsallah yeterlı boya ulasırlar..:Saruboceq: bugun ealsnasın test sonucu ınsalllah pozıtıf cıkar ve guzel bır kutlama yaparız..hihoyyythihoyyyt