a.s. merhaba arkadaşlar nasılsınız ben iyiy sayılırım daha kırmızılar bugün gelmeye başladı
nevrosky nasılsın hayat nasılkaydirigubbakcemile5
rosem umutlarımız eylüle kaldı canım geç olsunda güç olmasın derler elbet birgün bizde anne olacağız hihoyyyt
aymes canım inşallah sendende iyi haberler alırız :teytey:
Herkes gitmiş.Bişey sorucaktım, akşam zamanım olursa gelirim artık.
slm arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inşallah
hihoyyythihoyyytmerhaba canım arkadaşlarım nasılsınız tatilden döndüm sizlerin bi hatrını soram dedim....canlarım benim allah hepimize sağlık sıhhat wersin inşallah...kaydirigubbakcemile2
allahım hiçbir anne babaya bu acıyı yaşatmasın...bu acıyla sınamasın...allahım sabırlar versin...askerimizi başımızdan eksiketmesin inşallah..:Saruboceq:
hihoyyyt keşke tatil hiç bitmese bu yıl 1.sınıf okutmuştum çoook yoruldummm:smiley-cool:
slm kızlarr
nevrosky canım beni listenin en başından en sona alabilirsin artık benim kırmızılar gelio hafiften hafiften.olsun 2 gün tepelerde kalmakta güzeldi:lepi:
neyse yeni tarihim 12 eylül
Canım benim çok hoşsun valla kaydirigubbakcemile3 İnşallah en yakın zamanda en alta
inersin. Hamişler listesine.. :CüvCüv:
incez hepimizzzz:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
birbirimizin elinden tutup böyle kaydirigubbakcemile herkes birini alıp götürcekk insallaaaaahhhhhh:1hug:
Allah kolaylık versin canım. Öğretmenlik çok kutsal ve çok güzel bir meslek. Ama mini mini 1'ler pek afacan oluyorlar tabi. Seni de yormuşlardır haliyle. Tatlı bir yorgunluk olsa gerek. hihoyyyt
Canlarım ben müsadenizle çıkıyorum. Uykum geldi. Dün biraz geç yattım. Daha doğrusu geç uyuyabildim. Şimdi de onun zorluğunu çekmekteyim. Hepinizi öpüyorum.. Şeniz Hepinize iyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar dilerim.. a.s.
cokacimcoook kavun isteyen war mııııııı kaydirigubbakcemile
hepsini bitirdin mi kavununnklava:
bende uyuyım bariiimirmirmirmir
ii gecelerr:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?