Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laelaelaelaelae günaydın arkadaşlarım gününüz aydın olsun,iyi bir gün geçirin inşallah....canlarım benim....:smiley-cool:
Günaydın arkadaşlar
İnşallah çok güzel bir gün geçiririz hepimizkaydirigubbakcemile5
Slm canım. İyiyiz çok şükür , sen nasılsın?
Kusura bakmayın arkadaşlar çok geç cevap verebildim bugün yazdıklarınıza..
bende iyiyim nevroskycim. geç cvp verebildim yeni girdim internete. ha bu arada keçiboynuzu kürünü uygulamaya başladık. şimdilik dvm ediyo bakalım hayırlısı:içelim: kendinize iyi bakın :lepi:
kızlar eşimin spermlerinin artmasının çaresi yokmuş varikoselde tedavi olamazmış cünkü eşim daha önce 4 defa fıtık ameliyatı olmuş
ordaki damalar harap olmuş ameliyat edemeyiz dedi dr. spermler gittikçe azalıyor 200 bine düşmüş 3 milyondu en son.. tüp bebekten başka çareniz yok dedi dr.
perşembeye 2 gün kaldı kan testi yapılavcak
:roflol:hihoyyyt kızlar içinizde çatlatıdan sonra ben 6, gün yaptımsırnaşık şey idrarda test ikinci çizgi silik çıktı .çatlatıcıdan 10 gün sonra yapılması gerekiyormuş ya idrar testinin.çiçinizde ben gibi erken yapıp çift çizgiyi göreniniz oldumu.kafamçokkarıştı cebimde taşıyorum baktıkça mutlu oluyorumkeşke sonuç olumlu olsaşutarafagittiyine baktım ay çok güzel bi duygu ya
tüp yaptıracak arkadaşlar TRT BUGÜN HAKAN YARALI İSİMLİ PROF VARDI TÜP BEBEK KONUSUNDA KONUŞTU HACETTEPEDE PROFOSÖRMÜŞ VE ANOTOLİA TÜP BEBEK MERKEZİNİN KURUCUSU 2 PROF BİRİ DİGER HOCADA GAZİ ÜNİV PROF İBRAHİM HOCA BEN BAKTIM MERKEZE BİR ÇOK BEBEK VAR VE ŞEHİR DIŞINDAN GELECEKLER İÇİN MİSAFİRHANEDE VAR.İNCELEYİN İSTERSENİZ
:roflol:hihoyyyt kızlar içinizde çatlatıdan sonra ben 6, gün yaptımsırnaşık şey idrarda test ikinci çizgi silik çıktı .çatlatıcıdan 10 gün sonra yapılması gerekiyormuş ya idrar testinin.çiçinizde ben gibi erken yapıp çift çizgiyi göreniniz oldumu.kafamçokkarıştı cebimde taşıyorum baktıkça mutlu oluyorumkeşke sonuç olumlu olsaşutarafagittiyine baktım ay çok güzel bi duygu ya
tüp yaptıracak arkadaşlar TRT BUGÜN HAKAN YARALI İSİMLİ PROF VARDI TÜP BEBEK KONUSUNDA KONUŞTU HACETTEPEDE PROFOSÖRMÜŞ VE ANOTOLİA TÜP BEBEK MERKEZİNİN KURUCUSU 2 PROF BİRİ DİGER HOCADA GAZİ ÜNİV PROF İBRAHİM HOCA BEN BAKTIM MERKEZE BİR ÇOK BEBEK VAR VE ŞEHİR DIŞINDAN GELECEKLER İÇİN MİSAFİRHANEDE VAR.İNCELEYİN İSTERSENİZ
arkadaşlar nasılsınız bugünlerde biraz yogunum uyumadan bakabiliyodum buraya ama herkez yatıyo o saate özledim sizi valla buayda hakımızda hayırlısı olsun bugün niyetlim hepinize dua ediyorum ALLAH ACTIGIMIZ ELLERİ BOŞ BIRAKMASIN
Kızlar eşimin ameliyat günü belli oldu.Yarın testleri yapılacak, salı günü de ameliyat.Şunu da bi atlatalım, sonra 3 ay kadar değerlerin yükselmesini beklicez.
İnşallah hepimizin şifası bi yerden gelicek, motivasyon düşüklüğü, üzüntü, stres yok :lepi:
Hep umut, sonuna kadar umut Şeniz
Nerdeymiş bu misafirhane canım? Biz bu cuma istanbula ordan da Ankaraya gideceğiz.Öğretmen evi düşündüm önce..iki kişi 100 ytl ye geliyordu..sonra ptt misafirhanesini aradım.Dışardan kişiler de kalabiliyor.Eşimle çift kişilik odada 1 gece için 26 ytl vereceğiz..kişi başına 13 ytl ye geliyor..istanbul olursa eğer tercihimiz ,ordaki ptt misafirhanesini de aradım.kişi başına 24 ytl...gamyoncuiremsu
Merhaba canım. :içelim: Nasılsın? Az kaldı ilk adımları atmaya , heyecan var mı? İnşallah herşey çok iyi olur canım. :Saruboceq:
Kızlar eşimin ameliyat günü belli oldu.Yarın testleri yapılacak, salı günü de ameliyat.Şunu da bi atlatalım, sonra 3 ay kadar değerlerin yükselmesini beklicez.
İnşallah hepimizin şifası bi yerden gelicek, motivasyon düşüklüğü, üzüntü, stres yok :lepi:
Hep umut, sonuna kadar umut Şeniz