Canım aramıza hosgeldin.Nevrosky yarın seni listeye ekler.
Keske farklı nedenlerle böyle bir grup kurmus olsaydık.Ama ne yapalım kısmet.:çok üzgünüm:
İnsallah yakında bizlden de hamişler cıkar.Uzun uzun liste yaparız. :CüvCüv: :CüvCüv:
Siz su an tedavimi oluyorsunuz.Birde eşinin değerlerini yazarsan daha iyi olur. a.s.
uslubcum senı cok ıyı anlıyorum ama boyle yaparak hem esını hemde vucut dengenı yanı hormonlarını etkılıyorsun.Merhaba arkadaşlar..Benim de tahminim üzerine pembeler yoğunlaşmaya başladı.Kendimi adete girmiş sayıyorum..yarın için randevu aldım.FSH,TSH,PROLAKTİN,LH ya baktıracağım kan testinde..Sonra cumartesi günü sabahtan Özel Ankara Güven hastanesine gideceğiz.Daha sonraki haftaya da istanbul Pakize Tarzı Tüp bebek merkezine gideceğiz..İki yer de SSK anlaşmalı...
Bu gün benim için çok kötü bir gün oldu..Mütemadiyen ve sürekli ağladım durdum...senağlama
İnşallah bu çabalar uğraşlar bir işe yarar..Kafayı sıyırmış durumdayım açıkçası...
Başka bir şey düşünemez oldum..Evde ne yemek yapıyorum ne de evi topluyorum:çok üzgünüm:
Eğer sağlıklı bir bebeğim olamıcaksa benim için yaşamanın hiç anlamı yok...Böyle dedim eşime..Benim kocişim,meleğim de bana sen yeterki mutlu ol,ben donöre de razıyım dedi:çok üzgünüm:senağlama
Böyle bir şeyi elbetteki kabul etmem,edemem...
Çok yoruldum...Başım ağrıdı ağlamaktan..Allahım lütfen bize meleklerimizi gönder,bizi anne -baba olma duygusundan mahrum bırakma yarabbim !!! :a015:
canım yapma böyle neden kendini ve eşini cezalandırıyorsun?eminim eşinde üzülüyordur. seni de anlıyorum tabi ama rahatla biraz rabbim mutlaka bizlerinde yüzünü güldürücek.açıkcası ben hep hayırlı evlat istiyorum ve inan şuan için bebek hayatımızda ne kadar ön planda olursa olsun asıl bizim herşeyimiz eşlerimiz bence.üzme boşuna ne kendini ne de eşini öpüyorum canım seni üzme güzel canınıMerhaba arkadaşlar..Benim de tahminim üzerine pembeler yoğunlaşmaya başladı.Kendimi adete girmiş sayıyorum..yarın için randevu aldım.FSH,TSH,PROLAKTİN,LH ya baktıracağım kan testinde..Sonra cumartesi günü sabahtan Özel Ankara Güven hastanesine gideceğiz.Daha sonraki haftaya da istanbul Pakize Tarzı Tüp bebek merkezine gideceğiz..İki yer de SSK anlaşmalı...
Bu gün benim için çok kötü bir gün oldu..Mütemadiyen ve sürekli ağladım durdum...senağlama
İnşallah bu çabalar uğraşlar bir işe yarar..Kafayı sıyırmış durumdayım açıkçası...
Başka bir şey düşünemez oldum..Evde ne yemek yapıyorum ne de evi topluyorum:çok üzgünüm:
Eğer sağlıklı bir bebeğim olamıcaksa benim için yaşamanın hiç anlamı yok...Böyle dedim eşime..Benim kocişim,meleğim de bana sen yeterki mutlu ol,ben donöre de razıyım dedi:çok üzgünüm:senağlama
Çok yoruldum...Başım ağrıdı ağlamaktan..Allahım lütfen bize meleklerimizi gönder,bizi anne -baba olma duygusundan mahrum bırakma yarabbim !!! :a015:
Merhaba arkadaşlar..Benim de tahminim üzerine pembeler yoğunlaşmaya başladı.Kendimi adete girmiş sayıyorum..yarın için randevu aldım.FSH,TSH,PROLAKTİN,LH ya baktıracağım kan testinde..Sonra cumartesi günü sabahtan Özel Ankara Güven hastanesine gideceğiz.Daha sonraki haftaya da istanbul Pakize Tarzı Tüp bebek merkezine gideceğiz..İki yer de SSK anlaşmalı...
bu gece kimseler yok galiba
Aramıza hoşgeldin canım. Birazdan listeye ekleyeceğim seni. Eşinin değerleri nasıl , biraz bahsedermisin. a.s.
Merhaba arkadaşlar..Benim de tahminim üzerine pembeler yoğunlaşmaya başladı.Kendimi adete girmiş sayıyorum..yarın için randevu aldım.FSH,TSH,PROLAKTİN,LH ya baktıracağım kan testinde..Sonra cumartesi günü sabahtan Özel Ankara Güven hastanesine gideceğiz.Daha sonraki haftaya da istanbul Pakize Tarzı Tüp bebek merkezine gideceğiz..İki yer de SSK anlaşmalı...
günaydın herkese arkadaşlar inşallah herkes için güzel bir gün olur
Günaydın arkadaşlar,bu sabah dr a gittim.rahim ultrasonu için.Doktorum herhangi bir onormallik göremedim rahimde dedi..Yumurtalıklarımda da sorun yokmuş..Hormon testi yaptırdım.Bu cumartesi Ankara Güven Hastanesi ile görüşme gidiyoruz..Haftaya da İstanbul Pakize Tarzı hastanesine..2 hastaneden birinde karar kılıcaz..Dualarınızı eksik etmeyin lütfen:CüvCüv::Saruboceq:
Bu iki hastenin de SSK ile anlaşması var..İlaç için fark ücreti sadece 400 küsur ytl ...Pakize tarzı hastanesine gidince bana da bilgi verirmisin canım bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum senden bi fikir alırım benim maddi durumum biraz kötü oyüzden bekliyorum ozamana kadar bişeyler toplayabilirsem iyi olur. a.s.
Günaydın arkadaşlar,bu sabah dr a gittim.rahim ultrasonu için.Doktorum herhangi bir onormallik göremedim rahimde dedi..Yumurtalıklarımda da sorun yokmuş..Hormon testi yaptırdım.Bu cumartesi Ankara Güven Hastanesi ile görüşme gidiyoruz..Haftaya da İstanbul Pakize Tarzı hastanesine..2 hastaneden birinde karar kılıcaz..Dualarınızı eksik etmeyin lütfen:CüvCüv::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?