hadi bakalım 30. günü de atlatırsan biraz daha umutlanıcaz.P.tesi gelmezse 33. gün olucak , ev testi,kan testi herşey yapılır artık hihoyyyt innnşaallllaaaah p.tesi burada kutlama partisi yaparız :Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
bide kızlar
adetin 3,günü sonuçlarım normalimi bilen varmı
FSH 6.99 U/L
LH 5.19 U/L
Estradiol 21.34 pg/ml
Prolaktin 13.71 ng/ml
TSH 2.05 uIU/ml N
ınsalah canım ama cok fazla umudum yok acıkcası..olsaydı 28.gun cıkmazmıydı?insallah bosa adet gecikmesı yasamam..:lepi:
canım degerlerın cok normal gozukuyor.fsh 6.99 yumurta rezervlerın cok iyihadı bakalım ınsallah guzel heberler verırsın..hihoyyyt
sağol canımıniçi pztsi rahim filmim kaldı tek
ama problem şuki
eşimin sperm sonucunu doktorsitesinden do. dr bir üroloğa yazdım şimdi cvp yazmış ve bakın ne demiş
:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
Bence siz rahim filmini şimdilik erteleyin. Çünkü eşinizdeki spermograma göre hamilelik şuan için zaten çok güç. Aktif ileri "A" sperm yüzdesi sıfır görünüyor. Onun yanı sıra kruge morfolojisi de normalde %14 ve üstü en azından %7 olmalı. Bu durumların sebebi eşinizdeki bir varikosel problemi olabilir. Bu durumun çözülmesi ile sizin tedavi ihtiyacınız yada yardımcı üreme tekniklerine baş vurma gereksinimi ortadan büyük oranda kalkacaktır. Ayrıca eşiniz sigara kullanıyorsa bırakması uygun olur. Eşinizin ürolojik yönden muayenesi, hormon testleri ve testis ultrasonografisi uygun olacaktır. Geçmiş olsun. Saygılarımla. Doç. Dr.
canım endıselenecek bırsey yok.yalnız bırazcık fsh degerın yukselmıs cok az.e2 yumurtadıgını gosterıyor,lh degerınde ıyı..kızlar benim tahlil sonucuna bi bakın .yaş 36
fsh- 10,55
Lh-4,98
e2-36,21
kızlar bu değerler nasıl eylülde tüp bebeğe başlıcam
:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?