Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bahçeçi klinigini duyanınız ve bilgi sahibi olanınız var mı .mustafa bahçeçi kurmuş.inşallah oraya kadar gelmeden aşılamalardan hamile kalırımda tüp bebek merkezlerini inceliyorum da.
kıslar hepinizin ismi inşallah en kısa zamanda hamiş listesine yazılır inşallah.
Uslub canım seni üzmek istemem ama geçen ay benimde öyle olmuştu.adetimin başlaması gerektiği gün tık yok. . denize gtimiştik. belki olurum diye tampon koydum. ve kahverengi lekeyi gördüm. belki olmam diye ümit ettim. ikinci gün yine pette hiç bişey yok.test yaptım negatif( 3. gün başladı..
doktorum adetin beyindeki bi salgıyla ilgili olduğunu ve bebek istediğim için psikolojik olarak o salgının salgılanmasını engellediğimi söyledi.testten sonrada ümidi kestiğim için adetin başladığını söyledi((
herşey beyinde başlayıp beyinde bitiyor kızlar...
kızlar bahçeçi klinigini duyanınız ve bilgi sahibi olanınız var mı .mustafa bahçeçi kurmuş.inşallah oraya kadar gelmeden aşılamalardan hamile kalırımda tüp bebek merkezlerini inceliyorum da.
kıslar benim önceki doktorumda acıbademdeydi. son muayeneye kadar ona gittim. ayrı bir tüp bebek merkezleri var. ama fiyat olarak biraz pahalı.aşılama bile ilaçsız 1300 falandı...ama gerçekten işlerini düzgün ve titiz yapıyolar. sanırım aşılamaya karar verirsek bizde acıbademde yaptıracağız..
uslub yazını şimdi gördüm acıbademde ssk yok mu bu çok kötü oldu ben orayı düşünüyodum ama ssksız olmaz şimdi ssk olan bi hastane bulmalıyım ankaradaki çok uygun ama bana uzak.
selam kızlar bugün regli oldum ağrım var çok fazla dr ma ulaşmaya çalışıyorum ama yoğun sanırım bu ay ilk tüpbebek denemem olacağı için ilaçda atamadım sizce bi ağrı kesici alsam ne olur?
selam kızlar bugün regli oldum ağrım var çok fazla dr ma ulaşmaya çalışıyorum ama yoğun sanırım bu ay ilk tüpbebek denemem olacağı için ilaçda atamadım sizce bi ağrı kesici alsam ne olur?
OcerenO ; canım hastalandın demek. Umutlanmıştım açıkcası. Bu ay da kısmet değilmiş demek ki. Sağlık olsun canım. Tüp Bebek'de yolunuz açık olur inşallah. a.s.
Arkadaşlar ben kendimi iyi hissetmiyorum bugün. :1no2: Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Yatacağım. Eğer ayaklanırsam gelirim. Mesajlarınızı okudum ama cevap yazamıyorum şimdilik. Görüşmek üzere.. a.s.
OcerenO ; canım hastalandın demek. Umutlanmıştım açıkcası. Bu ay da kısmet değilmiş demek ki. Sağlık olsun canım. Tüp Bebek'de yolunuz açık olur inşallah. a.s.
Arkadaşlar ben kendimi iyi hissetmiyorum bugün. :1no2: Hepiniz kendinize çok iyi bakın. Yatacağım. Eğer ayaklanırsam gelirim. Mesajlarınızı okudum ama cevap yazamıyorum şimdilik. Görüşmek üzere.. a.s.