Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herşeydüzelirmi.arkadaşım.bence.güzel.hareket.ama.bence.ikinci.aşılamayı.yapmadan.sperm.degerlerini.artımak.için.ugraşsan.daha.güzel.sonuç.alırsın

yeterim.bizlere.be.bilgemin.işine.uzak.allahtan.ölen.yok

malesef ölenler olmuş ama ankr diynce sizler aklıma geldiniz

merhaba kızlar keç,boynuzu kürünü nasıl yapıyoruz hergün yeni keçiboynuzumuu kaynatıyoruz sanırım bir kaynattığımızı bir daha kaynatmıyoruz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....

günaydın.kızlar

keçiboynuzu.kürünü.en.iyisi.saraçoglunun.sayfasına.bak.canım.onun.söledigini.uygula.kafan.karışmasın.yalnız.şunu.söyleyim.her.gün.taze.olacak.ve.bir.kaynattıgın.keçiboyn.bir.daha.kaynatma.at.çöpe

Merhaba kizlar.
Ankara'da patlamayi cok net duydum ama mesafe olarak 10 dk var.
Rabbim yasatmasin bir daha.

Sizler nasilsiniz bakalim?

tünaydın herkese. ankaradaki patlamadan sizlere bişi olmamasına sevindim allah yaşatmasın kimseye ölenlerin ailelerinede sabır versin

Merhaba kizlar.
Ankara'da patlamayi cok net duydum ama mesafe olarak 10 dk var.
Rabbim yasatmasin bir daha.

Sizler nasilsiniz bakalim?

allah.yaşatmasın.bir.daha

ben.yogun.bir.adet.dönemi.yaşıyorumdhea.sayesinde.tabi.yoksa.nerde.z.kaldı.senin.
bilgem.bir.sen.birde.başka.arkadaş.var.ikinizin.haberini.heyecanla.bekliyorum.bakalım
birde.gidebilsemn.benimle.başlıyan.kızlara.bakardım.ya.belki.tesadüf.gelirsiniz.bilgem.sorsana.birinin.adı.safiye.kapalı.sevimli.bir.gelmiştir.oda.eylüle.kalmıştı.eşinde.sorun.vardı.
biride.ismini.bilmiyorum.ama.herkes.biliyordur.sekreterde.39.yaşından.gün.almak.üzereydi.uzun.boylu.biri.dev.gibi

bende erkek interfilitesi yüzünden hamile kalamayanlardanım.benim hikayem evliliğimizin 4.senesine girdik ve bu zamana kadar 2 kez aşılama ve geçen sen haziran ayında 1 tüp bebek denemesi ve tabiki hepside olumsuz.tüp bebekde çok umutlandırıldım malasef olumsuz sonuçlandı ve ben 1 sene hiçbir doktora gitmedim.1 sene zarfında kendi çabalarımzla çeşitli karışımlar en sonundada başarısız sonuçlanan preseedle 1 seneyi geçirdik.kendi çabalarımızmızda olumsuz olunca tekrar dr. arayışına girdim ve Feride Söylemez hocama gittim.o beni iyice muayene etti yeni tahliller yaptı çok şükür herhangi birşey yok.eşimide Kaan Aydos hocama yönlendirdi.Her ikiside harika insanlar.insanı rahatlatıyorlar.Sonuç olarak yeni bir umutla tedavi süreci başladı.geçen hafta çarşamba günü Kaan hocama gittik ve bizi dinledi yapmamız gerekenleri söyledi.bu arada eşime yemesi gereken (fındık,badem,kuru kayısı,kuru incir,keçiboynuzu tozu ve özü,ısırgan çayı)söyledi.perşembe günüde hastanede tahliller için kan ve sperm örneği verdik.umarım ciddi değildir sorunu eşimin bu arada eşimin spermlerinde hızlı hareketlilerde sayı az.herşeyin hayırlısı deyip yeni bir sürece girdik.doktorlarımız sayesinde ikimizinde enerjisi ve morali çok yüksek.Rabbim kimseni kucağını boş gözünü yolda bırakmasın...

hoş geldin aramıza

günaydın.kızlar.kimsecikler.yok.mşşallah.yine.tedavi.süreciniz.bşlasaydı.sizleri.topikte.görürdük.hadi.bakalım

merhaba saranhaeyo,hoşgeldin,hikayenizi okudum ,seni çok iyi anlıyoruz,biz henüz tüp bebeğe geçmedik,ama doğal yoldan olur diye çok umutluyuz,ilaçlara ve ekstra yiyeceklere devam ediyoruz,yalnız sayımız çok az 1.6 milyon,sakıncası yoksa sayınızı sorabilir miyim bize fikir olması açısından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…