Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
buarada eşim evicap ve zincoyu 6 ay ace selenyum c vitamini ve trentalı 2 ay kullandı sonuç alamadık morfoloji mahvoldu

canım benim bozma moralini her zaman bir kapı kapanırsa bir kapı açılır.umudunu yitirme hiç spermi olmayanlardan tedaviyle çocuk sahip yapıyorlar.sizinkininde hayırlı vaktini bekliyordur.Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş yeni ilaçları faydalı olacaktır.Rabbim hayırlısını versin.

kızlar çok mutluyum eşimin sperm dna hasar testi sonucu yarısına yakını sağlıklı çıktı.doktorumuz proxeed plus ve trental 400 kullanmasını söylemiş.3-6 ay doğal yolla olmazsa tekrar aşılama veya tüp bebek denenebilir demiş.umarım doğal yolla başarabiliriz.

sakın.pes.etme.sen.daha.yolun.başındasım.eşim.yıkıldı.demişsin.tam.tersi.canım.moral..depolayacak
neler.okuduk.0.morfolojiyle.hamile.kalanlar.var
hadi.azo.olsaydı.hiç.spermmi.olmasaydı.ne.olacaktı.tamam.onun.de.tedavisi.var.ama.maşallah.senin.durumun.çok.iyi.ek.gıdalara.devam.et.fındık.fıstık.keçiboynuzu..pekmezi.

maşallah.canım.ya.şimdi.ne.tedavisi.görecek.eşin

Kızlarrr merhaba ..
Ben henüz adet olamadım , yarın 40 . günüm ..
Pazartesi kan tahlili vermeye gideceğim hastaneye ..
Eger gebe değilsem adet söktürücü istemeyi düşünüyorum ..
Çünkü bir an önce tüp bebeğe başlamak için sabırsızlanıyorum :)
İnşallah hamileyimdir ama değilsemde adet olayıam artık ..

canım hakkında hayırlısı.herhangi bir belirti varmı acaba?

giz kolay gelsin canımmm kuzum eşimle ilğili bazı presedürler var onlarla uğraşıyorum tabiki kontrollerde var önceleri aynı güne alıyordum 2.3 polikinikten radevuyu oda çok zor oluyordu tam gün ünvrst de dr bulmak danışmak vs şimdi her bölüm için ayrı günlerde alıyorum bu dahaftada en az 2 gün ünvrs gitmek dememk ki 3 saatlik yol yarın sabah yine yolcuyum rabbim yardımını esrigemesin inşşşş
bilgemmm canım hakında hayırlısı olsun umarımmm (gönlüm hep doğaldan yana )hamilesindir saranhaeyo gözün aydın çok sevindimmmm
miss_angel canım arkadaşlarımında dediği gibi pes etmek yok daha yolun başındasınnn inş bu ilaçlar işe yarar ama eşin için en iyi ilaç stersten uzak durmak ve bu konuyu takmamatır

Merhaba angel,belki benim durumumu okumuşsundur,ben eşinin yıkılmış olması konusunda kendim neler yaptığımı yazacağım,benim eşimde test sonucunu görünce sanki dünya başına yıkılmıştı,böyle ne yerde ne gökteydi,dedimki bunu tedavisi zor olan bir hastalık gibi gör,sen şu anda hastasın ve tedavi oluyorsun ve moralli olman gerek,iyileşeceksin,ben hasta olsam sana ihtiyacım olsa sen ne yapardın,ben seni seviyorum,çocuk olmazsa da olmaz,biz birbirimize yeteriz,şimdiye kadar nasıl mutluyduysak yine oluruz,ama ben ilaçların fayda edeceğine çok inanıyorum sen de inan umut edelim dedim ve o günden sonra biz sorunumuzu unuttuk,hiç yokmuş gibi devam ediyoruz, eşim eski haline döndü,mutlu ve moralli,kendimize zaman ayırıyoruz,geziyoruz,balık tutuyoruz,ilaçlarını da çay içer tatlı yer ge yardımcınız olsunibi alıyor,senin desteğin çok çnemli çünkü erkeklerde sperm üretimi stresle doğrudan ilişkili,Allah yar ve yardımcınız olsun.

yetr belgin sidelyabilgem yabanım çakırım benim için yolun sonu baba evine döndüm bitti herşey
telefonum yok eski eşimde bıraktım evet eski eş olmadıgirerim yine sizler için

facem açık aynı öpüyorum allah kısmetinizi versin

Giz inan sok oldum.Esinle problemlerinizin oldugunu biliyordum ama ayriligi beklemiyordum.Bayramdan sonra tup bebek diyordun.Istendemi ayrildin.Kesin mi yani.

canım ya çok üzüldüm.hiç mi umut yok düzeltebilmek için.

canım yaaa sorunlarınız bilyrdum ama düzelir diye bekliyordum hakında hayırlısı kuzummm

bitti kızlar sizin için gelecegim aşamaıdım sorunları olmadı kesin bitti
pazartesi davayı açıyorum annem babam geldi aldı aradım

sadeceşunu bilin hayat çok güzel kimse için degmez ezdirmeyin kendinizi
inanın gözümden yaş akmıyor annem babam üzülecek diyeanıraanıraaglamk isiyorum

canım benim ağla içindekileri at gitsin rahatla umarım bundan sonraki hayatın hiç olmadığı kadar güzel sürprizlerle dolu olur ve çoookk mutlu olursun.kaderinde bunuda yaşamak varmış daha kötü şeylerden korusun Rabbim.

canım hayırlısı olsunnn ben sana hep diyorum bir telefon uzaktayım ne zaman istersen konuşmak dertleşmek istersen alo de yeter rabbim yanında olsun canımmmm

adet oldunmu canım merak ettim kan verecktin diye hatırlıyorumm (yorgunluktannn yanlış hatırlamaıyorsam )güzel haberlerle gel inş

gunaydin kizlar hayirli cumalar..

GIZ..sok oldum ya sen tedaviye hazilaniyodun ya..canim iyi dusundunmu sonradan pisman olucagin seyler yapma tatlim benim bak unutma er yada gec hayatina biri girecek canim ama yastik degismekle kader degismez nacizane fikrim bi benim iyi dusun..yuvayi zor kurarsin ma hemen bozmak kolaydir ..yine konusun biryerlerde naptiginizi ne yanlis yaptiginizi ltfen hemen ayrilmayin ama gercekten esini seviyorsan iyi dusun ama sevmiyorsan yapacak birseyde yok tabii..ama uzuldum allah yardimcin olsun arkadasim...

YEETERCIM..meraba tatlim nasilsin..esin nasil umarim daha iyidir..bende ayniyim tedavimi budefa tr de yapicam rabbim rast getirsin yanliz simdi hem maddi hemde manevi bakimdan kendimizi toparlaayip yine basliycaz ..yeterki rabbim iyi dr iyi bir merkez cikarsin insallah..

herkese hayırlı cumalar ya aslında takmamaya çalışıyoruz ama olmuyor işte çevreme bakıyorum istemeden gebe kaldım ilk denememde gebe kaldım diyolar ya diyorum neden bende olmuyor böyle bakalım şu ilaçlara ne etki olcak denemediğimiz ot çöp kalmadı keçiboynuzu meyvesi pekmezi bal polen fındık fıstık çakşır gerçi çakşırıda kullandık sonra eşimin göğüsleri büyüdü benimkine yakın gelcek artık :)))) veeee bu enerji dolu şeylerden sonra eşim bisürü kilo aldı 1 yıldır sigara içmiyo alkol zaten yok allah büyük yaaa umarım şu cuma günü hürmetine ben ve benim gibi tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…