- 18 Şubat 2010
- 404
- 2
buarada eşim evicap ve zincoyu 6 ay ace selenyum c vitamini ve trentalı 2 ay kullandı sonuç alamadık morfoloji mahvoldu
mrb kızlar sizlere danışmak istediğim bi konu var eşim varikosel ameliyatı oldu 5-6 sene önce 2 yıldır evliyiz 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz şuan varikosel yok eşimde ama sayı morfoloji hep sıkıntı bizde 2.9 milyon mlde toplam 8 milyon civarında morfoloji %1 inanamadım 2 ay önce yapılan testte %8di oligospermi teşhisi kondu bende sorun yok ama eşim yıkık durumda şuan doktor proxeed plus menogon ampul ve pregnly 5000 ampul yazdı 1 ay kullanıp test yaptırcak bizim gibi olup bu şekil tedavi ile gebe kalan varmı aranızda yada sayısı morfolojisi düzelen inanın bittim hem madden hem manen şu ilaçlara sadece 400 lira ödedim işimi görse acımıcam ama ya görmezse diye korkuyorum
kızlar çok mutluyum eşimin sperm dna hasar testi sonucu yarısına yakını sağlıklı çıktı.doktorumuz proxeed plus ve trental 400 kullanmasını söylemiş.3-6 ay doğal yolla olmazsa tekrar aşılama veya tüp bebek denenebilir demiş.umarım doğal yolla başarabiliriz.
maşallah.canım.ya.şimdi.ne.tedavisi.görecek.eşin
Kızlarrr merhaba ..
Ben henüz adet olamadım , yarın 40 . günüm ..
Pazartesi kan tahlili vermeye gideceğim hastaneye ..
Eger gebe değilsem adet söktürücü istemeyi düşünüyorum ..
Çünkü bir an önce tüp bebeğe başlamak için sabırsızlanıyorum :)
İnşallah hamileyimdir ama değilsemde adet olayıam artık ..
mrb kızlar sizlere danışmak istediğim bi konu var eşim varikosel ameliyatı oldu 5-6 sene önce 2 yıldır evliyiz 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz şuan varikosel yok eşimde ama sayı morfoloji hep sıkıntı bizde 2.9 milyon mlde toplam 8 milyon civarında morfoloji %1 inanamadım 2 ay önce yapılan testte %8di oligospermi teşhisi kondu bende sorun yok ama eşim yıkık durumda şuan doktor proxeed plus menogon ampul ve pregnly 5000 ampul yazdı 1 ay kullanıp test yaptırcak bizim gibi olup bu şekil tedavi ile gebe kalan varmı aranızda yada sayısı morfolojisi düzelen inanın bittim hem madden hem manen şu ilaçlara sadece 400 lira ödedim işimi görse acımıcam ama ya görmezse diye korkuyorum
yetr belgin sidelyabilgem yabanım çakırım benim için yolun sonu baba evine döndüm bitti herşey
telefonum yok eski eşimde bıraktım evet eski eş olmadıgirerim yine sizler için
facem açık aynı öpüyorum allah kısmetinizi versin
yetr belgin sidelyabilgem yabanım çakırım benim için yolun sonu baba evine döndüm bitti herşey
telefonum yok eski eşimde bıraktım evet eski eş olmadıgirerim yine sizler için
facem açık aynı öpüyorum allah kısmetinizi versin
bitti kızlar sizin için gelecegim aşamaıdım sorunları olmadı kesin bitti
pazartesi davayı açıyorum annem babam geldi aldı aradım
sadeceşunu bilin hayat çok güzel kimse için degmez ezdirmeyin kendinizi
inanın gözümden yaş akmıyor annem babam üzülecek diyeanıraanıraaglamk isiyorum
bitti kızlar sizin için gelecegim aşamaıdım sorunları olmadı kesin bitti
pazartesi davayı açıyorum annem babam geldi aldı aradım
sadeceşunu bilin hayat çok güzel kimse için degmez ezdirmeyin kendinizi
inanın gözümden yaş akmıyor annem babam üzülecek diyeanıraanıraaglamk isiyorum