Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba saranhaeyo,hoşgeldin,hikayenizi okudum ,seni çok iyi anlıyoruz,biz henüz tüp bebeğe geçmedik,ama doğal yoldan olur diye çok umutluyuz,ilaçlara ve ekstra yiyeceklere devam ediyoruz,yalnız sayımız çok az 1.6 milyon,sakıncası yoksa sayınızı sorabilir miyim bize fikir olması açısından?

canım umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hayırlı bir evlat sahibi olursun.bizim sayıda en son Kaan hocanın yaptırdığı testde sonuç sayı 16,2 milyon ileri hareketli %11 ileri yavaş %34 yerinde hareketli %6 hareketsiz %49.Kaan hocamın yemesini tavsiye ettiklerini yiyor neyseki itiraz etmiyor inşallah daha iyi olacak.keçiboynuzu özü ve tozu ve ısırgan çayı araştırdım özellikle bunlar çok faydalı.herşeyin hayırlısı Kaan hocam 3-4 ay gibi sürebilir tedavi demişti.test sonuçlarıda yakında belli olur umarım sonuçlar çok kötü olmaz.

Merhaba canim hosgeldin aramiza.
Bende cok olmasada topigin eskilerindenim.
4 yili geckin evliyim.3 yili geckin bir zamandirda infertilite ile mucadele ediyorum.
Gecen sene ilk tup bebek denememi yaptim ve 8-9. Haftalarda bebegimi kaybettim ve kurtaj oldum.
Sonra esim 7 ay kur ,ilac ve igne tedavisi gordu,spermler biraz toparlandi.Tabi bu sure icinde dogal yolla denedik ve ben aAylarca preseed kullandim.Bu ayda sonkez denedim dogal yolla olmasi icin.Eger adet olursam tup bebege basliyorum teksar canim.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Merhaba canim hosgeldin aramiza.
Bende cok olmasada topigin eskilerindenim.
4 yili geckin evliyim.3 yili geckin bir zamandirda infertilite ile mucadele ediyorum.
Gecen sene ilk tup bebek denememi yaptim ve 8-9. Haftalarda bebegimi kaybettim ve kurtaj oldum.
Sonra esim 7 ay kur ,ilac ve igne tedavisi gordu,spermler biraz toparlandi.Tabi bu sure icinde dogal yolla denedik ve ben aAylarca preseed kullandim.Bu ayda sonkez denedim dogal yolla olmasi icin.Eger adet olursam tup bebege basliyorum teksar canim.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

bende geçen sene haziranda ilk ve son tüp bebek denemesi yaptım ama tedavi süresince çok umutlandırıldım ve sonuç benim için büyük bir hayalkırıklığı oldu ve 1 sene kendi çabalarımızla devam ettik en son bizde preseed denemelerimiz olumsuz sonuçlanınca tekrar doktora başvurduk.preseedle çok okudum olumlu sonuçlar alanı ama bize kısmet değilmiş.umarım seninki hayırlısı ile olur.Şimdi Kaan Aydos hocamın hastası eşim.Dna kırıklığına bakılacak geçen hafta test için sperm ve kan verdik bakalım sonuçlar bize ne gösterecek.belki tekrar aşılama veya tüp bebek yapılabilir herhalde.hayırlısı olsun deyip sabırla bekliyoruz.

bende geçen sene haziranda ilk ve son tüp bebek denemesi yaptım ama tedavi süresince çok umutlandırıldım ve sonuç benim için büyük bir hayalkırıklığı oldu ve 1 sene kendi çabalarımızla devam ettik en son bizde preseed denemelerimiz olumsuz sonuçlanınca tekrar doktora başvurduk.preseedle çok okudum olumlu sonuçlar alanı ama bize kısmet değilmiş.umarım seninki hayırlısı ile olur.Şimdi Kaan Aydos hocamın hastası eşim.Dna kırıklığına bakılacak geçen hafta test için sperm ve kan verdik bakalım sonuçlar bize ne gösterecek.belki tekrar aşılama veya tüp bebek yapılabilir herhalde.hayırlısı olsun deyip sabırla bekliyoruz.

hakkınızda.hayırlısı.olsun.dna.kırıkl.bakılsın.bakalım.ne.çıkack.bilgeminde.öyleydi.bakıldı.ona.göre.tedavi.gördü.şimdi.tekrar.bu.ay.tüp.bebege.başlıyor.umutla.bekliyoruz.işte

hakkınızda.hayırlısı.olsun.dna.kırıkl.bakılsın.bakalım.ne.çıkack.bilgeminde.öyleydi.bakıldı.ona.göre.tedavi.gördü.şimdi.tekrar.bu.ay.tüp.bebege.başlıyor.umutla.bekliyoruz.işte

sağol canım benim.beklemek sıkıcı ve yorucu ama başka çareside yok.sonuç hayırlısı ile olumlu olsunda o zaman bütün zahmet bütün sıkıntılar unutulur.

selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli.biz diş bir yandan,grip bir yandan,bide üstüne pişik sormayın gitsin:KK59:bide canım çok sıkkın bu akşam,biz kirada oturuyoruz oturduğumuz ev son kat kışın ısınmıyoruz.eşime ev bulalım diyip duruyordum,bide ky.biraz uzaklaşmak tabi.eve geldi ev buldum ben nerede dedim,annemgilin karşısı dedi:KK53:kapılar karşı karşıya,ev almış oturan kiraya vereceklermiş ky.söylemişler.delirecem uzaklaşmak istedikçe yakınlaşıyorum,şimdikinden daha beter olacak hayatımız biliyorum.ev doğalgazlı bide 2.kat istediğimiz ev kriterlerine uyuyor.eşime olmasın dedim ama o daha yakın olacağı için kabul eder.offff offff moralim çok bozuk,giz tel no.kaydedemedim tel ekranı gelmedi daha:)melisa salyasını akıtmış içine.ben sana yazarım no.sen kaydedersin.

canlar iyi akşamlar ben annemlere geldim ekmek myamak için annemler açık emkek yapıyorlarr yardım için yarın döneceğim evime inşş ama çok yorgunum bu gün size bir slm verip çıkacağımmmm
aşkmeleğim geçmiş olsun melisaya canımmm

günaydın.kızlar
herzamanki.gibi.bitkin.yorgun.ama.ayakt

kimsecikler.yok.nerdesiniz.yahu
yabanım.faceye.girince.veririm.tekrar.caanını.sıkma.ya.herşey.olacagına.baglı.bak.bende.sıkıntı.stres.vardı.şimdi.birz.rahatladım.benim..yaptıgımı.söylesem.tövbe.dersin.valla.kuzum.neyse.faceye.gelince.konuşuruz.

bilgem.adetine.azkaldı.hadi.

yabangülüm eşini azda olsa tanıdık biraz bencede tutar o evi kriterlerede uyuyomuş ama sen genede bşir karşına al konuş bakalım vazgeçermi sen istemiyosan inşallah sizden önce birileri tutar o evi canım gün doğmadan neler doğar dur bakalım melisayada geçmiş olsun canım havalr değişti kuzucuklarda başladı gribe

mrhb kızlar nasılsınız ben yorgunum hemde çok yorgunum iki gündür eşimin işleri için has gidiyorummm yorcu oluyorrrr
aaaaaa öykünün anesi gelmiş hoş geldin canım gizim nasılsın

canım umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hayırlı bir evlat sahibi olursun.bizim sayıda en son Kaan hocanın yaptırdığı testde sonuç sayı 16,2 milyon ileri hareketli %11 ileri yavaş %34 yerinde hareketli %6 hareketsiz %49.Kaan hocamın yemesini tavsiye ettiklerini yiyor neyseki itiraz etmiyor inşallah daha iyi olacak.keçiboynuzu özü ve tozu ve ısırgan çayı araştırdım özellikle bunlar çok faydalı.herşeyin hayırlısı Kaan hocam 3-4 ay gibi sürebilir tedavi demişti.test sonuçlarıda yakında belli olur umarım sonuçlar çok kötü olmaz.

canım sizin sonuçlarınız bence çok iyi,büyük ihtimalle zamanla doğal yoldan hamile kalabilirsin,7-8 milyon spermle ortalama bir hareket hızıyla hamile kalan bir sürü kişi var bu sitede,çok şanslısınız 16 milyon nerde 1.6 milyon nerde ,bu haldeyken ben bile umutluyum.Ben ısırgan tohumu ,çörek otu ,susam ve bal karışımı veriyorm günde 1 kaşık.En yakın zamanda çakşır çayına da başlayacağım.

günaydın kızlar nasılsınız
öğleden sonra has gideceğimm size bir slm vereyim dedimmm
gizmmmm nerdesin sen de gelmemişsin topiğe

canım sizin sonuçlarınız bence çok iyi,büyük ihtimalle zamanla doğal yoldan hamile kalabilirsin,7-8 milyon spermle ortalama bir hareket hızıyla hamile kalan bir sürü kişi var bu sitede,çok şanslısınız 16 milyon nerde 1.6 milyon nerde ,bu haldeyken ben bile umutluyum.Ben ısırgan tohumu ,çörek otu ,susam ve bal karışımı veriyorm günde 1 kaşık.En yakın zamanda çakşır çayına da başlayacağım.

canım 16,2 milyon sayı olarak çok iyi ama Kaan hoca ileri hareketlilerin sayısı az olduğu için sorun olabilir dedi.ileri hareketlilerin sayı az olunca diğerleri onların ilerlemesine engel olur dedi normal yollada olabilir demişlerdi ama beceremedik.Bizede Kaan hocam kuru incir kuru kayısı badem fındık keçibounuzu tozu ve özü ısırgan çayı dedi.10 gündür yiyor ve içiyor bakalım ne olacak.çakşırın ben hapını içirdim çayıda var onu çok içmedi.hayırlısı bakalım bizimde bu hafta sonuçlar çıkar herhalde.çok merak ediyorum ne olacak diye.hayırlısı Allahtan ....

slm.kızlar
yetrim.hayırdır.eşinin.bir.sorunumu.var.yine.işyerini.taşıyoruz.canımya.o.üzden.ugrayamıyorum

arkadaşım.eşine.evikap.içir.vitamin.sonuçta.birde.çakrış.kendin.kaynatıp.versen.daha.iyi.derim.yedirebiliyorsan.koy.cebine.keçiboynuzunu.yesin.valla.beniş.eşim.fındık.fıstık.başka.çneyer.ne.içer

mrb kızlar sizlere danışmak istediğim bi konu var eşim varikosel ameliyatı oldu 5-6 sene önce 2 yıldır evliyiz 1.5 yıldır bebek için uğraşıyoruz şuan varikosel yok eşimde ama sayı morfoloji hep sıkıntı bizde 2.9 milyon mlde toplam 8 milyon civarında morfoloji %1 inanamadım 2 ay önce yapılan testte %8di oligospermi teşhisi kondu bende sorun yok ama eşim yıkık durumda şuan doktor proxeed plus menogon ampul ve pregnly 5000 ampul yazdı 1 ay kullanıp test yaptırcak bizim gibi olup bu şekil tedavi ile gebe kalan varmı aranızda yada sayısı morfolojisi düzelen inanın bittim hem madden hem manen şu ilaçlara sadece 400 lira ödedim işimi görse acımıcam ama ya görmezse diye korkuyorum :KK43: :KK43: :KK43:

buarada eşim evicap ve zincoyu 6 ay ace selenyum c vitamini ve trentalı 2 ay kullandı sonuç alamadık morfoloji mahvoldu

X