Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,benim de eşim oligoasthenozoospermi,iki yıldır evliyiz.Bir yıldır çocuk olmayınca herşey ortaya çıktı.Şimdi ilaç tedavisine başladık ve kürlere tabi.İnsan hiç kimseye derdini söyleyemiyor ama bu sitede okuduklarım bana umut oldu.Hepimize Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
nasılsınız kızlar hep okuyup geçiyorum ama aklım hep burda...bilgeminde dediği gibi eskiden ne kadar az kaldık herkez bebek sahibi oluyor hayırlısıyla bizlerde kavuşsaydık mucizelerimize inş...bu arada 2 ay sonra kaan beyin takibinde sanırım tüp yaptıracagız inş ona da gerek kalmaz ama artık bende melegime kavuşmak istiyorum.rabbim isteyen herkeze inş en kısa zamanda nasip eder.
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,benim de eşim oligoasthenozoospermi,iki yıldır evliyiz.Bir yıldır çocuk olmayınca herşey ortaya çıktı.Şimdi ilaç tedavisine başladık ve kürlere tabi.İnsan hiç kimseye derdini söyleyemiyor ama bu sitede okuduklarım bana umut oldu.Hepimize Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
merhaba arkadaşım.Eşimin teşhisiyle aynı, inşallah hayırlısı olur.Biz de 2,5 yıldır uğraşıyormuşuz da haberimiz yokmuş bu hastalıkla.İnşallah tedavileriniz sonuç verir.
slm arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir umarım. biz de iyiyiz çok şükür sadece fazla yaramaz bir kızım var başkalarına göre hiperaktif ama bana göre çok hareketli onla uğraşıp duruyorum işime bile gidemiyodum bir. darısı burdaki uğraşan ve bekleyen arkadaşlarıma inşallahhh yaramazda olsa 3 yılımı verdim bende o olsun diye
yeterim mrb canım geldim bu aralar nasıl geldim birde bana sor hep aklımdasınız ama inan fırsat olmadı. olmadımı olmuyormuş. uzun bir aradan sonra tekrar işe başladım işteyken fırsatım olur artık ara ara uğrarım bende. tedavideki arkadaşlarımızında inşallah allah emeklerini boşa çıkarmazzzz
Sidelya'm inşallah bu kez gelir minik mucizen , diğer tüp bebeğini yaptıralı epey oldu senin , belki 1 yıl kadar , öyle hatırlıyorum ..nasılsınız kızlar hep okuyup geçiyorum ama aklım hep burda...bilgeminde dediği gibi eskiden ne kadar az kaldık herkez bebek sahibi oluyor hayırlısıyla bizlerde kavuşsaydık mucizelerimize inş...bu arada 2 ay sonra kaan beyin takibinde sanırım tüp yaptıracagız inş ona da gerek kalmaz ama artık bende melegime kavuşmak istiyorum.rabbim isteyen herkeze inş en kısa zamanda nasip eder.
yeni.gelen.arkadaşlar.hg.niz.
bluu.canım.umudunu.yitirme.malesef.kimseyle.paylaşamıyoruz..diyorsunda.paylaşsan.ne.fayda.hıııı.deyip.geçiyorlar
sen.vitaminleri.kullan.sigara.bıraksın
bu.arada.kızlar.eşim.pazartesi.yada.salıya.randevu.alıyorum.hastaneden.sigarayı.bırakmak.için.tedavi.görecek.
sidelya.sendemi.başlıyorsun.ben.kuurbandan.sonra
aranızda öğretmen olan var mı arkadaşlar?
evet ben öğretmenim.aramıza yeni katıldın sanırım.hoşgeldin...
Arkadaşlar size sormak istediğim birşey var,doktor eşime L-arginine,endol ve trental ilaçlarını yazdı,ama burada okuduğum kadarıyla herkes proxeed plus kullanıyor.Acaba doktorla görüşüp biz de mi ondan alsak? L-arginine hakkınha fikriniz ya da deneyimleriniz nedir?
sadece sayı sorununuz var canım.yani bana kalırsa süper bir değerdesiniz.yani bizim 0 olunca.Kıyaslama yapamadım bile.Şansın bol olsun canım..Biz daha 1 hafta oldu durumu öğreneli,eşim sigara kullanmıyor allahtan,hemen ilaca ve bu sitede gördüğüm bitkilere macunlara başladık.Sayımız 1.6 milyon,toplam %23 ileri hareket,morfoloji %50 ama ben gerçekten çok umutluyum.İnşallah olur.
Arkadaşlar size sormak istediğim birşey var,doktor eşime L-arginine,endol ve trental ilaçlarını yazdı,ama burada okuduğum kadarıyla herkes proxeed plus kullanıyor.Acaba doktorla görüşüp biz de mi ondan alsak? L-arginine hakkınha fikriniz ya da deneyimleriniz nedir?
sadece sayı sorununuz var canım.yani bana kalırsa süper bir değerdesiniz.yani bizim 0 olunca.Kıyaslama yapamadım bile.Şansın bol olsun canım..
Eşim kullanmıştı ancak bize etkilemedi, mutlaka l arginie kullanmalı ve e vitamini..