Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ilk spermiogram %100 baş anomalisi,16 milyon sperm.idi. Cuma günü yaptırdık tekrar,henüz dr.a göstermedik.Sonuç şu: miktar: 3 ml ...renk : krem...viskosite: yapışkan ....likefaksiyon : 30 dak....reaksiyon : alkali... eritrosit :yok.....hareket tipi : 0-1-2-3-4....hareket :%45....3.4.derece hareket :%30....sayı :23 milyon...total sayı :69 milyon....Normal Sperm:%2 ....aglütürasyon :yok....Sonu: teratospermi.Kızlar mikro da şansım ne kii....Çok şükür %100 çıkmadı:)bu hafta 5 gün oruç tutup hergün 1 yasin okuyacağım:)))

Teşekkürler arkadaşlar, biz henüz tüp düşünmüyoruz çünkü yaşımız daha erken 25 yaşındayız,normal yollardan olması için ne gerekiyorsa yapıyorum,keçi boynuzu çayı pekmezi,ginseng macunu ,demir dikeni macunu ,çörek otu,ısusam ,sırgan tohumu,kavun yağı,zeytinyağında incir,ceviz,fıstık,badem ,böğürtlen ve kızılcık kompostosu haftada 2 gün balık vs...Bunların hepsini bu sitede gördüm:KK1:Eğer işe yararsa ömür boyu hepinize dua ederim valla.Bir tek e vitamini ve çinko eksik,onuda yiyeceklerden alır diye düşündüm.İnşallah rabbim bu emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmaz.:emir_bebek:Bebişlerimizi doya doya koklayabiliriz.
amin canım hayırlısı olsun hakkımızda güzel haberlerini mutlaka özelden de yaz bana olur mu..
Kızlar ilk spermiogram %100 baş anomalisi,16 milyon sperm.idi. Cuma günü yaptırdık tekrar,henüz dr.a göstermedik.Sonuç şu: miktar: 3 ml ...renk : krem...viskosite: yapışkan ....likefaksiyon : 30 dak....reaksiyon : alkali... eritrosit :yok.....hareket tipi : 0-1-2-3-4....hareket :%45....3.4.derece hareket :%30....sayı :23 milyon...total sayı :69 milyon....Normal Sperm:%2 ....aglütürasyon :yok....Sonu: teratospermi.Kızlar mikro da şansım ne kii....Çok şükür %100 çıkmadı:)bu hafta 5 gün oruç tutup hergün 1 yasin okuyacağım:)))

oo maşallah canım bence güzel bir ilerleme var.süper bir şey bu çok sevindim.micro tese mi mikro derken???
..Allah kabul etsin canım dualarını

merhaba civilcivil,ben yeniyim ,valla ilerleme net ortada çok güzel,inşallah sonu da çok güzel olur.

merhaba civilcivil,ben yeniyim ,valla ilerleme net ortada çok güzel,inşallah sonu da çok güzel olur.

Mikroenjeksiyon düşünüyoruz canım.gecikmeden önümüzdeki adet dönemi inş ekim 9 gibi başlarız tedaviye.Gecikmek istemiyorz Allahın izniyle.Umut Tüp Bebek ile görüşüp oraya gideceğiz sanırım.Dua edin kardşler...Blueyes Allah yardımcımız olsun canım.İnşallah hayırlısı olur.

günaydın.kızlar
uykusuz.yorgun.ve..bitkinim.

maşallah.topik.hareketlenmiş.hadi.bakalım.canlarım.benim.adtde.geldi.gelecek.gelmese.iyi.olur..ama.nerde.

bilgem.adet.olmadınmı

civilcivil.benim.eşimdede.hreketsorununvardı.ondada.ilk.deneme.mikroydu
drbize.trental.ve.evikap.vermişti.tabi.içmiyor.artık.bende.de.sorun.var

sidelyam sen nasılsın canım özledim ha. tedaviye başlıyosun demek inşallah bu sefer minik yaramazın gelir canım

yeterim nevrodan daha haber yok dimi beynimin bir yerinde kaldı bu merak iyimi kötümü bişilermi oldu yada siteyimi bıraktıki hepde bir sır olarak kalacak heralde

hadi bakalım yavaş yavaş havalar soğumaya başlayacak sizlerin yumoşları ve spermleride hareketlenmeye başlarlar inşallah sıcak mayıştırıyo onlarıda güğzel bir kış olur inşallah ( bol hamişli bir yıl yani)

sidelyam sen nasılsın canım özledim ha. tedaviye başlıyosun demek inşallah bu sefer minik yaramazın gelir canım

yeterim nevrodan daha haber yok dimi beynimin bir yerinde kaldı bu merak iyimi kötümü bişilermi oldu yada siteyimi bıraktıki hepde bir sır olarak kalacak heralde

hadi bakalım yavaş yavaş havalar soğumaya başlayacak sizlerin yumoşları ve spermleride hareketlenmeye başlarlar inşallah sıcak mayıştırıyo onlarıda güğzel bir kış olur inşallah ( bol hamişli bir yıl yani)

canım valla ben hiç bilmiyorum nevronun telefonu msn si yoktu bende zatenn bldiğim kadarıyla ada eğe de vardıbiz onunla konuşuyoruz sordum ama bir kaç defa aradım açmadı dedii uzun zamndır haber almadım dediiii başkada kimler vardı görüştüğü bilmiyorum

İyi akşamlar kızlar ..
Yoksunuz ama bakıyım dedim ben yine ..

Giz2im adetime 1 hafta var daha yaklaşık :)

günaydın.altın.kızlar

aysima.eger.raporu.merkez.biz.çıkartırız.derlerse.bırak.onlar.çıkartsın.ugraşma.sen.sedece.evrakları.hazırla.

beyazım.hg.nasıl.bakalım.hamilelik.günleri.nasıl.geçiyor

nasıl yanini canım yaa.anlamadım onlar da çıkarabiliyorlarmı raporu?

günaydınlarkızlar

bilgem.varya.eger.kararım.degişmeseydi.adetimin.ikinci.günü.bugün.yan.şimdi.hastanede.olup.ilaçlarımı.alıp.gelecektim.hayırlısı

aysima.kafan.karışmasın.tüp.bebek.raporunu.sen.çıkartır.yaptırdıgın.yere.verirsin
,ilaç.raporu.ise.yaptırdıgın.merkez.çıkartabiliyor.demek.istedim.

ben.zekai.tahirde.ankarada.çıkarttımfazla.zamanımı.almadı.

günaydın kızlarrrrr giz bilgemm nasılsınız
sizden başka kimseyok sanırımmm

kızlar konuyu tam okumadım ama benimde eşimin sperm sorunu nedeniyle çocuğum olmuyor, cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım, 26 milyon sperm çok mu az?? %80 hareket?

kızlarrrrrrrrrrrrr ankr da patlama olmuşşşşş nasılsınız yaaaaaaaagizim bilgem ve diğer ankr arkadaşlarrr

kızlar konuyu tam okumadım ama benimde eşimin sperm sorunu nedeniyle çocuğum olmuyor, cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım, 26 milyon sperm çok mu az?? %80 hareket?

canım bence çok kötü değil sayııı inş aşılamadan pozitif görürüsünn

X