- 8 Eylül 2011
- 34
- 0
amin canım hayırlısı olsun hakkımızda güzel haberlerini mutlaka özelden de yaz bana olur mu..Teşekkürler arkadaşlar, biz henüz tüp düşünmüyoruz çünkü yaşımız daha erken 25 yaşındayız,normal yollardan olması için ne gerekiyorsa yapıyorum,keçi boynuzu çayı pekmezi,ginseng macunu ,demir dikeni macunu ,çörek otu,ısusam ,sırgan tohumu,kavun yağı,zeytinyağında incir,ceviz,fıstık,badem ,böğürtlen ve kızılcık kompostosu haftada 2 gün balık vs...Bunların hepsini bu sitede gördümEğer işe yararsa ömür boyu hepinize dua ederim valla.Bir tek e vitamini ve çinko eksik,onuda yiyeceklerden alır diye düşündüm.İnşallah rabbim bu emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmaz. Bebişlerimizi doya doya koklayabiliriz.
Kızlar ilk spermiogram %100 baş anomalisi,16 milyon sperm.idi. Cuma günü yaptırdık tekrar,henüz dr.a göstermedik.Sonuç şu: miktar: 3 ml ...renk : krem...viskosite: yapışkan ....likefaksiyon : 30 dak....reaksiyon : alkali... eritrosit :yok.....hareket tipi : 0-1-2-3-4....hareket :%45....3.4.derece hareket :%30....sayı :23 milyon...total sayı :69 milyon....Normal Sperm:%2 ....aglütürasyon :yok....Sonu: teratospermi.Kızlar mikro da şansım ne kii....Çok şükür %100 çıkmadı:)bu hafta 5 gün oruç tutup hergün 1 yasin okuyacağım:)))
Kızlar ilk spermiogram %100 baş anomalisi,16 milyon sperm.idi. Cuma günü yaptırdık tekrar,henüz dr.a göstermedik.Sonuç şu: miktar: 3 ml ...renk : krem...viskosite: yapışkan ....likefaksiyon : 30 dak....reaksiyon : alkali... eritrosit :yok.....hareket tipi : 0-1-2-3-4....hareket :%45....3.4.derece hareket :%30....sayı :23 milyon...total sayı :69 milyon....Normal Sperm:%2 ....aglütürasyon :yok....Sonu: teratospermi.Kızlar mikro da şansım ne kii....Çok şükür %100 çıkmadı:)bu hafta 5 gün oruç tutup hergün 1 yasin okuyacağım:)))
amin canım hayırlısı olsun hakkımızda güzel haberlerini mutlaka özelden de yaz bana olur mu..
mutlaka yazarım ama daha çok yeni spermiyograma,bizim önümüzde 2,5 ay var,yeni başladık tedaviye.
merhaba civilcivil,ben yeniyim ,valla ilerleme net ortada çok güzel,inşallah sonu da çok güzel olur.
sidelyam sen nasılsın canım özledim ha. tedaviye başlıyosun demek inşallah bu sefer minik yaramazın gelir canım
yeterim nevrodan daha haber yok dimi beynimin bir yerinde kaldı bu merak iyimi kötümü bişilermi oldu yada siteyimi bıraktıki hepde bir sır olarak kalacak heralde
hadi bakalım yavaş yavaş havalar soğumaya başlayacak sizlerin yumoşları ve spermleride hareketlenmeye başlarlar inşallah sıcak mayıştırıyo onlarıda güğzel bir kış olur inşallah ( bol hamişli bir yıl yani)
günaydın.altın.kızlar
aysima.eger.raporu.merkez.biz.çıkartırız.derlerse.bırak.onlar.çıkartsın.ugraşma.sen.sedece.evrakları.hazırla.
beyazım.hg.nasıl.bakalım.hamilelik.günleri.nasıl.geçiyor
günaydın kızlarrrrr giz bilgemm nasılsınız
sizden başka kimseyok sanırımmm
ben.nöbetçiyim.yeterim.slm.canım.
kızlar konuyu tam okumadım ama benimde eşimin sperm sorunu nedeniyle çocuğum olmuyor, cuma günü 2. aşılamamı yaptırdım, 26 milyon sperm çok mu az?? %80 hareket?
kızlarrrrrrrrrrrrr ankr da patlama olmuşşşşş nasılsınız yaaaaaaaagizim bilgem ve diğer ankr arkadaşlarrr