- 18 Şubat 2010
- 404
- 2
merhaba saranhaeyo,hoşgeldin,hikayenizi okudum ,seni çok iyi anlıyoruz,biz henüz tüp bebeğe geçmedik,ama doğal yoldan olur diye çok umutluyuz,ilaçlara ve ekstra yiyeceklere devam ediyoruz,yalnız sayımız çok az 1.6 milyon,sakıncası yoksa sayınızı sorabilir miyim bize fikir olması açısından?
Merhaba kizlar nasilsiniz canlarim?
Merhaba canim hosgeldin aramiza.
Bende cok olmasada topigin eskilerindenim.
4 yili geckin evliyim.3 yili geckin bir zamandirda infertilite ile mucadele ediyorum.
Gecen sene ilk tup bebek denememi yaptim ve 8-9. Haftalarda bebegimi kaybettim ve kurtaj oldum.
Sonra esim 7 ay kur ,ilac ve igne tedavisi gordu,spermler biraz toparlandi.Tabi bu sure icinde dogal yolla denedik ve ben aAylarca preseed kullandim.Bu ayda sonkez denedim dogal yolla olmasi icin.Eger adet olursam tup bebege basliyorum teksar canim.
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.
bende geçen sene haziranda ilk ve son tüp bebek denemesi yaptım ama tedavi süresince çok umutlandırıldım ve sonuç benim için büyük bir hayalkırıklığı oldu ve 1 sene kendi çabalarımızla devam ettik en son bizde preseed denemelerimiz olumsuz sonuçlanınca tekrar doktora başvurduk.preseedle çok okudum olumlu sonuçlar alanı ama bize kısmet değilmiş.umarım seninki hayırlısı ile olur.Şimdi Kaan Aydos hocamın hastası eşim.Dna kırıklığına bakılacak geçen hafta test için sperm ve kan verdik bakalım sonuçlar bize ne gösterecek.belki tekrar aşılama veya tüp bebek yapılabilir herhalde.hayırlısı olsun deyip sabırla bekliyoruz.
hakkınızda.hayırlısı.olsun.dna.kırıkl.bakılsın.bakalım.ne.çıkack.bilgeminde.öyleydi.bakıldı.ona.göre.tedavi.gördü.şimdi.tekrar.bu.ay.tüp.bebege.başlıyor.umutla.bekliyoruz.işte
canım umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hayırlı bir evlat sahibi olursun.bizim sayıda en son Kaan hocanın yaptırdığı testde sonuç sayı 16,2 milyon ileri hareketli %11 ileri yavaş %34 yerinde hareketli %6 hareketsiz %49.Kaan hocamın yemesini tavsiye ettiklerini yiyor neyseki itiraz etmiyor inşallah daha iyi olacak.keçiboynuzu özü ve tozu ve ısırgan çayı araştırdım özellikle bunlar çok faydalı.herşeyin hayırlısı Kaan hocam 3-4 ay gibi sürebilir tedavi demişti.test sonuçlarıda yakında belli olur umarım sonuçlar çok kötü olmaz.
canım sizin sonuçlarınız bence çok iyi,büyük ihtimalle zamanla doğal yoldan hamile kalabilirsin,7-8 milyon spermle ortalama bir hareket hızıyla hamile kalan bir sürü kişi var bu sitede,çok şanslısınız 16 milyon nerde 1.6 milyon nerde ,bu haldeyken ben bile umutluyum.Ben ısırgan tohumu ,çörek otu ,susam ve bal karışımı veriyorm günde 1 kaşık.En yakın zamanda çakşır çayına da başlayacağım.