- Konu Sahibi zarifecikk
-
kizlar hic bir takvime inanmayin ..o takvimler nerden bilecek yum.gününü yada bedenin hormonel dengesini...durun ben bi rus takvimine bakayim..kaydirigubbakcemile3
ablamlar hep şöyle yaptılar ve tuttu.
adetin 1. gününden itibaren sayıyorsunuz ve 12. günü ilişkiye giriyorsunuz o gün erkek günü.
adet biter bitmez yaaprsanız kız oluyor.
tecrübeyle sabit ve kaç kişinin üstünde denendi:)
rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsn
adetin 1. gününden itibaren sayıyorsunuz ve 12. günü ilişkiye giriyorsunuz o gün erkek günü.
BEn hep ilk cocugumun kiz olmasini gecirmistim icimden, cunku kizlari cok guzel
susleyebiliyoruz :) bayanssulusmile Elbiseler etekler bir harika oluyor. yani oyle bir hevesim vardi.
ve kizim oldu. hihoyyyt Ama ben acikcasi Allaha kiz icin dua etmedim, ikinci cocugumunda
oglan olmasini isterim ama onun icin de dua etmeyecegim yada dua okumayacagim,
cunku bundan korkuyorum. Allah zaten evladi vermekle buyuk bir lutufta bulunuyor
birde o sekilde dua etmek zoruna gider diye dusunuyorum. BEn Allaha havale ettim
o ne verirse raziyim. 5 yil sonra 2. bebegimi dusunuyorum. Allaha sadece bana evlat
vermesi icin ve evladimin saglikli , ahsen bir evlat olmasi icin dua edecegim.
Ogul isteyen kadinlarida asla kinamam onlarda hakli, ama bazilari onlarin istedigi kadar
kiz istiyor.
Esimin tarafinda 6 tane torun var . 6. benimki 6 sida kiz.
benim tarafimda (kizkardesim hamile suan) 4 tane torun var sadece benimki kiz hepsi oglan
kizkardesiminkide oglan, onlarda benim cocuklarim yani yeni dogacak yigenim cocugum gibi
olacagi icin, bende oglan anasi olucam yakinda diyroum :)
kızlar ne kadar doğru bilemem ama bizim çocuğumuz olmuyordu tedavi sonucu rabbimin izniyle gebe kaldım nihayet ama bu arada nihat hatipoğlunun ramazan ayında hayırlı evlat sahibi olunması için hz. ibrahim peygamberin duasını söylemişti... biz eşimle birlikte her aklımıza geldiğinde bu duayı okuduk sonrasında aşılama ile gebe kaldım ve bir oğlum olucak inşallah (ben sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olsun istedim sadece rabbimden cinsiyet belirtmemiştim) yanlız sonradan başka bir dini kitapta okudum bu dua aynı zamanda erkek evlat duasıymış... artık dua nedeniylemi oğlum olucak, rabbim erkek evladı hayırlı görüp onumu verdi bilemiycem.
2 oğlum var ama önemli oaln bir kız bir erkek olması değil sağlıklı olmasıı
allahım sağlık versin bebklerimize erkek kız farketmemeli,
2 oğlum var ama önemli oaln bir kız bir erkek olması değil sağlıklı olmasıı
allahım sağlık versin bebklerimize erkek kız farketmemeli,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?