- Konu Sahibi zarifecikk
-
arkadaşlar rabbim bilir hayırlısını ebru arkadaşımız doğru bilgiler vermiş.
daha öncede sitede çoğu kişiyle paylaştım.bende aynı yöntemle doğurdum benim oğlanı.tam kız çocuğu delisi olmama rağmen hep bir abim olmasını istemiştim o yüzden lkinin oğlan ikincinin kız olmasını diledim hep.1 .cisi tamam ikinciye bakalım kısmet.
bu yöntemle çoğu kişi erkek doğurdu ben öğrendiğimde daha bekardım aklımda tuttum işe yaradı
şimdi şöyle
adetiniz bittiğinde ilk 5 gün her gece ilişkiye giriyorsunuz sonrasında bırakıyorsunuz.
1 haftayı geçmicek.sonrasında hamile kalırsanız kız çünkü.ve ilişkiden sonra sağ tarafa yatılacak.bunuda çok yaşlı oğlan delisi bir teyzeden öğendim. her evlenene aynı şeyi söyler sağına yat diye. hiç kız torunu yok .
kız içinde tam tersi adet olmaya yakın ilişkiye giriyorsun sola yatıyorsun.buda denenmiş.
YÜCE mevlam hayırlısını sağlıklı uzun ömürlüsünü versin.
kafam karıştı burada adet bitiminde ilk 5 gün ilişki denilmiş diğer bi arkadaş ta ilk 5 gün ilişki yok sonrasında ilişki diye yazmış hangisi doğrukine CADIARZUarkadaşlar rabbim bilir hayırlısını ebru arkadaşımız doğru bilgiler vermiş.
daha öncede sitede çoğu kişiyle paylaştım.bende aynı yöntemle doğurdum benim oğlanı.tam kız çocuğu delisi olmama rağmen hep bir abim olmasını istemiştim o yüzden lkinin oğlan ikincinin kız olmasını diledim hep.1 .cisi tamam ikinciye bakalım kısmet.
bu yöntemle çoğu kişi erkek doğurdu ben öğrendiğimde daha bekardım aklımda tuttum işe yaradı
şimdi şöyle
adetiniz bittiğinde ilk 5 gün her gece ilişkiye giriyorsunuz sonrasında bırakıyorsunuz.
1 haftayı geçmicek.sonrasında hamile kalırsanız kız çünkü.ve ilişkiden sonra sağ tarafa yatılacak.bunuda çok yaşlı oğlan delisi bir teyzeden öğendim. her evlenene aynı şeyi söyler sağına yat diye. hiç kız torunu yok .
kız içinde tam tersi adet olmaya yakın ilişkiye giriyorsun sola yatıyorsun.buda denenmiş.
YÜCE mevlam hayırlısını sağlıklı uzun ömürlüsünü versin.
benim ilk bebekde adet biter bitmez ilişki oldu sık-sık kızım oldu.Şimdi ise ilişkimiz adetin 15-ci günü oldu 1 kere bakalım cinsiyet nedir?Ogrenince yazarım inşallah.
canım benim bildiğim ve bilimsel olarak açıklanmış bişey kuzenim hemşire ve hocaları anlatmış erkeği taşıyan sipermler hızlı gidip hızlı ölürlermiş kızlar ise geç gidip geç ölürlermiş bunun için erkek çocuk için sık ilişki gerekmiş vede yumurtalık tam oluşmadan ilişkiye girilmemesi gerek yani adet bittikten sonra 5 gün ilişki yasak çünkü yumurtalık tam oluşmadan spermler girince yumurtalık oluşmadığı için kız spermleri bekler erkekler ise ölürlermiş oyüzden 5 gün sonra ve 5günden sonra ise sık ilişki erkekler erken öldüğü için 1 günde 2kez ilişki önerilir ve 3- 4 gün devam edilmeli ve ilişki sonrası ayaklar yukarı dikilmeli ve daha sonra sağ tarafa yatılmalıymış ben bunu denedim 5 yaşında bir kızım vardı şimdi 5 aylık hamileyim ve oğlum olacak tabi öncelikle allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ama insan ikisinide istiyo işte neyse canım çok uzattım allahım inşallah sanada sağlıklı bir erkek evlat nasip eder inşallah allahım gönlüne göre versin
benim ilk bebekde adet biter bitmez ilişki oldu sık-sık kızım oldu.Şimdi ise ilişkimiz adetin 15-ci günü oldu 1 kere bakalım cinsiyet nedir?Ogrenince yazarım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?