- Konu Sahibi zarifecikk
-
sizler gibi düşünseydim eğer oğlum olduğu için kız isterdim ve bunun içnde çin takvimlerine vs bakıp hatta burada sayfa açıp kızlarr kızım olmasını istiyorum ne yapmam gerek sizler nasıl kız sahibi oldunuz diye soru sorardım cinsiyet ayrımı yapmadığım buaradan belli,
saçma fikirlerini kendine sakla burada herkez yorum yapmakta özgür,,
bu arada haklıyken insanlar nasıl haksız duruma düşüyor şimdi anladım
banada bu senin gibi yorum yapanlardan gına geldi,,:umursamaz:
Valla ben adetim bittikten hemen sonra hamile kaldım.Kaldığım günü bile biliyorum.Hiç olmayacağını düşünerek korunmadım.15 yaşında da kızım var.Ramazan ayıydı ve ben tek öğünle oruç tuttum.Yani resmen açtım.Ne çin takvimi ne rus ne kan değişimi hepsi kız dedi hiç biri tutmadı bir oğlum var 3 aylık.Hani biz elimizden geleni yapalım da diyor bazı arkadaşlar ne olursa.Bu sadece Allahın elinde ne yaparsanız yapın.Ha Allah gönlünüze göre versin sözüm yok.Ben hiç bırakın erkeği çocuk düşünmeyen ben 2.ye anne oldum.Yoksa bu kadar ara vermezdim.Bu şans falan değil.Bazıları da 15 yıl sonra oğlanı yakalamışsın diyor sinir oluyorum böyle söyleyenlere ben planlamamıştım ama yukardaki benim yerime planlamış diyorum,belki isteseydim olmazdı.Allah herkesin gönlündekini versin
allah bagislasin arkadasim oglunu
ama bizi yaradan hakkinda konusurken daha dikkatli olalim insallahh mekan yer gok yukari asagi yaradan heryerdedir mekan belirtilmez
insallahh kirilmamissindir uyarmak istedim
yanlısmı hatrlıorum bılmıorum kac cocuk sende?
Sizin oğullarınıza Allah ömür versin sağlık sıhhat versin torunlarınızı görün sağlıklı mutlu mesut kazançlı yaşayın inşallah
Siz de bizlere dua edin Bir sağlıklı erkek evlat annesi olmayı eşimizi erkek çocuk babası yapmayı biz de yaşayalım yaşatalım. Duanızı esirgemeyin Rabbim içinizden geçen en ufak fısıltıyı bile duyar yeter ki isteyin. Bizler için de dua edin ne olur
O DUAYI BANADA VERİRMİSİNnasıl bi dua canım bahsedersen seviniriz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?