• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek istiyorum:(

Canim benim soyle o kayinvalidene, cocugun cinsiyet geni babasindan gecer. Dolayisiyla ogluna kizsin, sana degil.

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
Beyne oksijen giderse belki

Dedikleriniz iyi hos guzelde biz dogu tarafindayiz yani buralarda erkek torun onemli bisi diyemiyorum dolayisiyla :(((

bu cahil insanlara ne diye 2. çocuğu yapmayı düşünüyosun, 1.yi haketmemişlerki 2.si olsun. kızın kaç yaşında kaynana olcak kadın nasıl davranıyo kızına
biz çocuğumuz olsun diye doktor doktor gezerken, bu cahil boş insanlar cinsiyet beğenmiyo yazıklar olsun :KK62: şu mübarek günde bunlar yüzünden günaha giriyorum

Cahillikten başka bir şey yok. .En Büyük KK
Yarabbim..hiç olmayan ne yapsın. .
cehalet malesef diz boyu..:KK12:
Sağlıklı hayırlı olsun da ,
cinsiyeti rabbim ne uygun görmüşse. .
sakin onlar gibi düşünmeyin..:KK20:
cinsiyeti erkek belirler biyolojik olarak..
rabbim yar ve yardımcınız olsun. .:KK46::anneadayı::nazar::KK200:

2,5 senedir evladim olsun diye ugrasiyorum doktor doktor geziyorum her ay umutla bekliyorum ve adet oldugumda ne hissettigimi benim durumumda olamlar bilir. o kucumsenem kiz cocuguna hamile kalabilmek icin neler yasiyorum ve emin olun sizin yerinizde olmak isteyen milyarlarca kadin var. kiz cocuguna bu kadar takili kalmasinlar bu Allahin verdigi bir sey Allah hayirli gorduyse kullara laf dusmez kayinvalidenize Allah ya hic nasip etmeseydi halimize sukredelim diyin bence... Allah yardimciniz olsun gonlunuze gore versin ins... tuhaf gercekten boyle insanlara rabbim hidayet etsin

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
Bu çağda bu nasıl bir cehalettir.Kayınvalidenin cehaletine sen de çanak tutmuş oluyorsun.Bebebğin cinsiyeti anneden değil babadan olur.

Öncelikle eşinizin veya annesinin size baskı yaparken bilmeleri gereken bir şey var. Çocuğun cinsiyetini anne değil baba belirler. Erkek çocuk istiyorum zihniyetindeki insanları anlamıyorum. Çocuğun olmuş sonuçta sevinmen gerekir. Bırak erkek çocuğu, sağlıklı bir çocuğu veya sadece bir çocuğu olsun diye çırpınan insanlar var. Otursun şükretsin haline.

Siz bir de bu kocaya öyle kayınvalideye 2. çocuğu mu doğuruyorsunuz Çok cesaretlisiniz. Evlat ayıran -siz değil o hanımdan bahsediyorum- insanların allah bin belasını versin. Allah'ın verdiğini pipisi yok diye küçümsemek, anne adayına eziyet etmek herhalde affı kabul görülmez bi durum. O kaynana kendinin kadın olduğunun farkında değil herhalde. Sonuçta o çocuğu yapan adamın payı bu, oğluna zehir etsin dünyayı. siz kapılmayın bu fikirlere istemeyin öyle, hayırlısını isteyin.
İçinize kurt düşürmesin ama aynen böyle bir aileden dolayı erkek bebek diye dualar edip, türbelere giden komşumuz ikiz bebeklere hamile kaldı. Bir kız bir erkek, erkeği de 20 gün sonra kaybettiler.
Her şeyin hayırlısı. Ben çocuk istiyorum ,cinsiyeti farketmez sanane demeyi bilin. Günahına ortak olmayın o şeytan kılıklıların.

Ulan varya şu kayınvalide'leri anlamıyorum .. Kız çocuğuna karşılar .. Ne var şu 'erkek evlat' merakında .. Görüyoruz erkek evlatların bizlere yaşattıklarını ; Taciz mi desem, tecavüz mü desem, sapıklık mı desem .. ? He birde eksik olmassa olmaz ŞİDDET mi desem ? Kendi OĞUL'larından bile şiddet gören analar var ! Buyrun size ''ERRRKEKKKKK'' evlatt !!! Alın tepe tepe kullanın Sevgili Kayınvalide'lerimiz ... Maalesef benim annemde de erkek evlat meraklısı .. Ama babam öyle değil asla .. Hatta kız çocuklarına o kadar ama o kadar çok önem veriyor ki anlatamam .. Ahh ahh ! Neyse artık diyecek birşey bulamıyorum böyle insanlara .. Acayip sinirlendim şuannn !! .. Diyeceğim son söz ; ''Allah versin '' !! Bu arada konu sahibesi kayınvalidenize söyleyin ; Çok istiyorsa erkek evlat, eşinize söylesin.. Zaten cinsiyet seçmek bizim elimizde ya .. ! Tövbe tövbe .. !

Herkeze merhkayinvalideim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
İnsallah olur canim dua et bol bol.bizim hic olmuyor ,ikiside basimizin ustune ama iste,kayinvalidenler de bulmus bunamis hepsi candir anlayana

Siz de her ne kadar kaynananıza topu atsanız böyle bir arzunuz var ama tepki görmemek için daha çok kaynana üzerinden diyormuşsunuz gibi geldi yoksa gayet cevabı verilir yani bunun kendisi de kadın. Ayrıca erkek belirliyor bunu kısmet anne Allah neyi uygun görürse o bizim elimizde mi diyeceksin çekileceksin kenara. Hala bu zamanda kadının değerini erkek bebek doğurmakla ölçenler var yaaa. Ben tedavilerle uğraşıyorum eşimde bende Allah biliyor ya kız evlat daha çok istiyoruz. Allah hayırlısını versin ama çok uzun zaman tedavilerle uğraşıp ancak bebek sahibi olanlara bu cinsiyet ayrımları saçma geliyor Allah aratmasın.

basınıza bi bela gelmeden boyle dusuncelerde ailece uzak durun..
sizin ve kvnizin yaptıgı Allahla pazarlık yapmak.
Allah sıze saglıklı elı ayagı duzgun yavru nasip etmis daha ne istiyorsunuz..

hep kiz dogurup bulunmaz kraliyet soyunuzu kurutucam de.
daha simdiden strese baslamissin ya kiz olursa o zmn ne yapmayi plnaliyorsun. cocugu aldirmaya kadar gider gibi geliyor bana.
yazik gunah daha dogmamis bebeklere yapilan mualeleye bak. istenmeyen bebek olacak. hic dogurma bence.
ayrioca suda var. diyelimki erkek oldu bu kezde erkek cocugumuz gururumuz tek oglumuz gibi pohpohlamalarla hem o cucugun hemde diger kiz cocugunuzun psikolojisini bozacaksiniz.
bence gercekten baska cocuk yapmayin her iki durumdada is kotu yerlere variyor.

Eskiden koyluk yerlerde erkek evlat isteğini anlarim aman elden ayaktan kesiliriz tarlada çalışır bizi çekip çevirir millete gözdağı verir é zaten kesin oğlumun yanında yaşarım falan.. bunlar kaldı mı???? Nerede yaşadığınıza göre değişir. İnşallah olursa kızımız olsun istiyoruz ben de eşim de. Kızlar daha duygusaldir genel olrak daha vefalidir. Allah düşürmesin ileride biri altımi değiştirecekse gelinim değil öz kızım yapsın veya yaptırsin. Özgüveni kendine yeten bir kız çocuğu karısı istemiyor diye anayi babayı ilgisiz bırakan erkek evlattan bin kat iyidir. Ama tabi tarlaya irgat ariyosaniz bilemem..

He tabi kızın olur bi de erkek evladım olsun dersin veya oğlun olir kızım olsun dersin farklı şeyler. Kızı olsun isteyen tepki görmezken herzaman oğlum olsun isteyenlerin tepki görmesi de bir nebze haksızlık. Siz deseydiniz ki bi kızım var bir de oğlum olsun istiyorum size hak verirdim. Siz sadece ke dinini kanıtlamak istiyorsunuz olay evlat degil

Back