- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyne oksijen giderse belkiHerkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
dogunun neresinde ?Dedikleriniz iyi hos guzelde biz dogu tarafindayiz yani buralarda erkek torun onemli bisi diyemiyorum dolayisiyla ((
Bu çağda bu nasıl bir cehalettir.Kayınvalidenin cehaletine sen de çanak tutmuş oluyorsun.Bebebğin cinsiyeti anneden değil babadan olur.Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
Siz bir de bu kocaya öyle kayınvalideye 2. çocuğu mu doğuruyorsunuz Çok cesaretlisiniz. Evlat ayıran -siz değil o hanımdan bahsediyorum- insanların allah bin belasını versin. Allah'ın verdiğini pipisi yok diye küçümsemek, anne adayına eziyet etmek herhalde affı kabul görülmez bi durum. O kaynana kendinin kadın olduğunun farkında değil herhalde. Sonuçta o çocuğu yapan adamın payı bu, oğluna zehir etsin dünyayı. siz kapılmayın bu fikirlere istemeyin öyle, hayırlısını isteyin.Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
İnsallah olur canim dua et bol bol.bizim hic olmuyor ,ikiside basimizin ustune ama iste,kayinvalidenler de bulmus bunamis hepsi candir anlayanaHerkeze merhkayinvalideim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.