Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek bebek istiyorum:(
- Konu Sahibi elfida36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
Konuyu okuduktan snr karikatürü ariyacaktm aynen bunu göstersin sorun kalmzKayınvalidenize bebeğin cinsiyetini sizin yalnız belirlemediğinizi, eşinizi suçlaması gerektiğini söyleyebilirsiniz. Hatta şu karikatürü de gösterin:
- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.117
- 598
Ya 2. çocuğunuz hasta, engelli olursa? Sağlıklı bir çocuğa kız diye yapmadığını bırakmayan insanların engelli bir çocuk için sana yapacaklarını düşündün mü? Hiç aklınıza gelmiyor değil mi çocukların cinsiyet dışında kaygılanacak bir dolu şeyi olduğu? Sanıyorsunuz ki her bebek nur topu gibi doğuyor, tek olay cinsiyet. Ondan da kavgalar çıkıyor evde. Klasik cahil kafası.
Arkadaşım sen önce birey olup kendini ezdirmemeyi öğren. Senin çocuğunun cinsiyetine kim ne karışır? Daha kendini savunamıyorsun, korkudan erkek bebek nasıl olur diye konu açmışsın. Okumamış, çalışmayan birisin belli. Önce ayakların biraz yere bassın. Çocuk oyuncağı sanıyorsunuz bu işleri. Sonra olan yaptığınız çocuklara oluyor. Bilinçsiz üremeyin. Bu çocuğunu savun, ona yet önce. 2. çocuk, hele de kız olursa, seni bitirir herhalde. Sen önce kendini kurtar, sonra çocuk yap.
Arkadaşım sen önce birey olup kendini ezdirmemeyi öğren. Senin çocuğunun cinsiyetine kim ne karışır? Daha kendini savunamıyorsun, korkudan erkek bebek nasıl olur diye konu açmışsın. Okumamış, çalışmayan birisin belli. Önce ayakların biraz yere bassın. Çocuk oyuncağı sanıyorsunuz bu işleri. Sonra olan yaptığınız çocuklara oluyor. Bilinçsiz üremeyin. Bu çocuğunu savun, ona yet önce. 2. çocuk, hele de kız olursa, seni bitirir herhalde. Sen önce kendini kurtar, sonra çocuk yap.
çevremde birkaç kişi erkek bebek olunca daha mutlu huzurlu olacağını sandı. tabi oldu bazılarının ama herşey daha da kötüye gitti. Lütfen sağlıklı ve hayır lısını dileyin Allah tan.Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
- 4 Mayıs 2015
- 17
- 3
- 1
- 30 Aralık 2009
- 22.821
- 88.873
- 1.123
- 29 Mayıs 2015
- 14
- 5
- 16
- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 31
- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
- 133
- 10 Mayıs 2015
- 790
- 386
- 23
- 14 Ekim 2014
- 19
- 4
- 6
Anlaşılan sesini çıkaramayan birisin yoksa cesaret edip üstüne gelemezlerdi. Sen ne kadar susarsan o kadar başın agriyacak. Sert ol biraz. Seni neyle suçluyorlar böyle. Bunun için üstüne gelemezler seni strese falanda sokamazlar ( sen izin vermedigin sürece) Ayrica bugunden sonra kv nin erkek olur gibi ilk laflarina cevabini yapistir. Bu benlik bi durum degil y kromozomunu veren oğlun de. Kararli bi sekilde bir daha böyle bisey duymak istemedigini söyle. Üstüne de inşallah kiz olur de
Son düzenleme:
- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
- 823
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
yıl olmuş 2015
millet Ay'ı bitirdi Mars'a gidecek uğraştığımız konuya bak
erkek ama hasta bir bebeğiniz olsa yine isteyecekler mi?
- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.652
- 798
- 25 Eylül 2011
- 7.430
- 11.149
- 498
Bir yakinimiz kiz cocuk cook istiyordu.cunku kayinvalide kayinpeder kiz torun istiyordu.
Anne oyle etkilenmistiki kiz cocugum olsunda nasil olursa olsun diyordu.ve kiz cocuklari oldu.ama beyninden rahatsiz malesef..cok zorlu bi surecteler ve en fazla 9 yil yasarmis..
Yapmayin yahu hayirlisini isteyin
Anne oyle etkilenmistiki kiz cocugum olsunda nasil olursa olsun diyordu.ve kiz cocuklari oldu.ama beyninden rahatsiz malesef..cok zorlu bi surecteler ve en fazla 9 yil yasarmis..
Yapmayin yahu hayirlisini isteyin