• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek istiyorum:(

Abimin 3 erkek evladi var annem kiz diyor tam tersi sacini baglariz okula aliriz diyor..boyle kayinvalideler kaldimi yaa..

Kayınvalidenize bebeğin cinsiyetini sizin yalnız belirlemediğinizi, eşinizi suçlaması gerektiğini söyleyebilirsiniz. Hatta şu karikatürü de gösterin:

j5gRbr.jpg
Konuyu okuduktan snr karikatürü ariyacaktm aynen bunu göstersin sorun kalmz

Ya 2. çocuğunuz hasta, engelli olursa? Sağlıklı bir çocuğa kız diye yapmadığını bırakmayan insanların engelli bir çocuk için sana yapacaklarını düşündün mü? Hiç aklınıza gelmiyor değil mi çocukların cinsiyet dışında kaygılanacak bir dolu şeyi olduğu? Sanıyorsunuz ki her bebek nur topu gibi doğuyor, tek olay cinsiyet. Ondan da kavgalar çıkıyor evde. Klasik cahil kafası.
Arkadaşım sen önce birey olup kendini ezdirmemeyi öğren. Senin çocuğunun cinsiyetine kim ne karışır? Daha kendini savunamıyorsun, korkudan erkek bebek nasıl olur diye konu açmışsın. Okumamış, çalışmayan birisin belli. Önce ayakların biraz yere bassın. Çocuk oyuncağı sanıyorsunuz bu işleri. Sonra olan yaptığınız çocuklara oluyor. Bilinçsiz üremeyin. Bu çocuğunu savun, ona yet önce. 2. çocuk, hele de kız olursa, seni bitirir herhalde. Sen önce kendini kurtar, sonra çocuk yap.

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
çevremde birkaç kişi erkek bebek olunca daha mutlu huzurlu olacağını sandı. tabi oldu bazılarının ama herşey daha da kötüye gitti. Lütfen sağlıklı ve hayır lısını dileyin Allah tan.

ha birde cinsiyet ayrımı yapanlar bi düşünsün, önünde azcık fazlalık olsun istiyorda o olur tamam ama başka yeri eksik olursa cinsiyet onu tamamlayacakmı ?

o beyinsiz kaynanaya deyin..ilk önce kendi oğluna kızsın neden erkek olmuyor diye..bunu erkekler belirliyor..birde böyle bir aileye daha ne çocuğu ya..günah değilmi cinsiyet seçmek..sizde artık bırakın çocuk yapmayı..sonuçta makine olarak görüyor beyinsizler..:mad:

Ne erkeği ya sağlıklı olsun da bu devirde hala böyle saçma sapan şeyler düşünen insanlar, hatta bunun kadın olduğunu bilmek insanı deli ediyor evlenmeden kaynana korkusu yaşıyorum yemin ediyorum bu ne

kayınvalidene sen dogur erkegi diyemedin mi ?

Bence bu akılda olan insanlara neden başka bir çocuk vererek ödüllendiriyorsunuz ?

Öfffff sıkıntı bastı yine beni.

bu zamanda boyle insanlar kaldi mi diye merak ediyorm allah akil fikir versin senin veya baska bir kimsenin yapacagi belirleycgi bi durm degl cnm rabbimden dile iste olmayck sey degil korkma onlar korksun allahin gazabindan allah gonlune gore versin insallaaa

Mantığa bak yaaa, senin kv kaç tane oğlu var, sorsana nasıl yapmış, tövbe tövbe.

Bence gizli korun ve çocuk yapma o kaynanandan ayrılıp ayrı eve çıkana kadar onlar ne kadar erkek diye ısrar ederse inanmıyorum erkek olsun bir kere dediler mi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun öyle hamile kal diye

Anlaşılan sesini çıkaramayan birisin yoksa cesaret edip üstüne gelemezlerdi. Sen ne kadar susarsan o kadar başın agriyacak. Sert ol biraz. Seni neyle suçluyorlar böyle. Bunun için üstüne gelemezler seni strese falanda sokamazlar ( sen izin vermedigin sürece) Ayrica bugunden sonra kv nin erkek olur gibi ilk laflarina cevabini yapistir. Bu benlik bi durum degil y kromozomunu veren oğlun de. Kararli bi sekilde bir daha böyle bisey duymak istemedigini söyle. Üstüne de inşallah kiz olur de :KK48:

Son düzenleme:
Kaynananiza diyecek laf bulamıyorum
öneri olarak eşinizin kırmızı etle beslenmesi gerekir sebze minumum tüketmeli
ayrıca bulabilirseniz tokat çemeni
tabi bunlarin gerceklik payı tartışılır ama inanirsan olur derler
benim bildiğim bunlar Allah sağlıklı hayırlı evlat versin

Kaynanana onun anlayacağı bir dille tarlaya ne ekersen onu biçersin de. Ayrıca onun lafına bakıp da bu çabalara girme hiç Allah hayırlısını sağlıklısını versin diye dua et...

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.

yıl olmuş 2015
millet Ay'ı bitirdi Mars'a gidecek uğraştığımız konuya bak
erkek ama hasta bir bebeğiniz olsa yine isteyecekler mi?

Bu zihniyette insanlar var mı hala...:KK62::KK62: erkek erkek diye tutturmuşlar ne yapacak erkeği büyütüp ........ mı yapacak umarım banlanmam ama çok sinir oluyorum böyle insanlara.
Size eziyet etmişler bir de siz de 2. bebeği yapsam ama erkek yapsam diye yol mu arıyorsunuz...???

Bir yakinimiz kiz cocuk cook istiyordu.cunku kayinvalide kayinpeder kiz torun istiyordu.

Anne oyle etkilenmistiki kiz cocugum olsunda nasil olursa olsun diyordu.ve kiz cocuklari oldu.ama beyninden rahatsiz malesef..cok zorlu bi surecteler ve en fazla 9 yil yasarmis..
Yapmayin yahu hayirlisini isteyin

Back