• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek istiyorum:(

hep kiz dogurup bulunmaz kraliyet soyunuzu kurutucam de.
daha simdiden strese baslamissin ya kiz olursa o zmn ne yapmayi plnaliyorsun. cocugu aldirmaya kadar gider gibi geliyor bana.
yazik gunah daha dogmamis bebeklere yapilan mualeleye bak. istenmeyen bebek olacak. hic dogurma bence.
ayrioca suda var. diyelimki erkek oldu bu kezde erkek cocugumuz gururumuz tek oglumuz gibi pohpohlamalarla hem o cucugun hemde diger kiz cocugunuzun psikolojisini bozacaksiniz.
bence gercekten baska cocuk yapmayin her iki durumdada is kotu yerlere variyor.

Konuyu okuyunca cok sinirlenmistim biseyler yazicaktim ilk cumlenizi okuyunca koptum soyleyecek hicbisey kalmadi :) super cevap :)

Ya anlamiyorum gercekten nedir bu insanimizdaki erkek cocuk sevdasi? Kayinvalidenize ne yaa? BBugun bu kadar evlat hasretiyle yanan, bi evladinin olmasini cani gonulden isteyen bu kadar kadin varken kayinvalidenizin bu davranışlarını anlayamadım. Cinsiyeti Rabbim bilir, kimine erkek, kimime kiz verir bunu kimse degistiremez. Ayrica k.valideniz sizi hic suçlamasın, önce kendi ogluna soylesin cinsiyeti erkek belirler hepimizin bildigi gibi..

allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. kız erkek ayrımı yapmak çok gereksiz ama maalesef günümüzde hala var ve hep devam edecek gibi görünüyor

Zeynep Kamil hastanesinde sene 2010 du dopler ultrasona gittim ben cinsiyetini biliyodum ama yine sordum cinsiyet söylemiyoz dediler niye dedim kız diyince aldıran var ondan yasak dediler :KK57:
Bizde eşimle kız olsun diye ölüyoruz erkek oldu:KK53:neyseki ikinciyi tutturduk :KK3:

Yazık diyorum kız erkek ayrımı yapan bu aileye sırf Önemsenmek için erkek çocuk doğurmak istiyorsunuz size ne olacağını söylimi eşinizde KV de sizde hepiniz oğlanı sevip kızı dışlıcaksınız :KK20:var çünkü benim çevremde böyle bi aile onlar kızı dışlamıyor da sadece baba dışlıyor hep azarlıyor kızı oğlanı seviyor:KK62:boğasım geliyor pis herifi:KK67:

Kimi evlat hasretiyle ölür kimi cocugu olur cinsiyetini begenmez tutturana kadar denerde dener o dagan cocuklarin egitimini iyi yetismesini kimse onemsemez. Dorduncude kız ana besincide erkek olacak diye laflar gelir kulagimiza kimsede eli ayagi tutuyo sagligi iyi demez. Ana kadin sonucta onunda kendi cinsinden olacak diye uykulari kacar. Doktor kiz dese dogurana kadar ya erkekse diye bi umut bekler. O dogan kizlar erkek cocuga yaklasmak icin bi basamaktir sadece adini bile öylesine koyarlar. Allah boyle dusunenlere cok daha buyuk dertler versin ki cinsiyet dusunmek akillarina dahi gelmesin.

Esine soyle Y kromozomu gondersin. Ne diyim ya. Cinsiyeti erkek belirler. Cunku bayanda sadece ureme organlarinda x kromozomu vardir. Erkekte x ve y kromozomu vardir. Erkekten x gelirse bayandaki x ile dolleninca xx olur yani kiz cocugu olur. Erkekten y kromozomu gelirse bayandaki x ile y kromozomu birlesir xy olur yani erkek cocuk olur. Senin yapabilecegin bir sey degil bu.
Cok cogru mu bilmiyorum bir de cin ( c de nokta var, telefondan yaziyorum) takvimine gore yapin. bir de cin takvimini deneyin. Bu da kiz olursa erkek olana kadar devam mi edeceksiniz?

Kendi bebesine kendimi karar vermiş acaba kızmı erkekmı olacagı konusunda da sana sipariş verir gibi erkek olsun diyo denyo :KK34::KK34::KK34:

Asil siz surat asin ve onlarin burnundan getirin bi erkek cocuk dogurtturamadigi icin esiniz size... Kopartin cingarayi, bagirin kv ye nebicim erkek evlat yetistirmis bi y postalayamiyor sizeki erkek cocugunuz olsun... Esinize küsün spermleri tek kiz cocuga yetiyor diye... Bidaha hamile kalicam ama simdiden dilekce hazirliyalim yine bana kiz spermleri yollarsan bosiycan seni deyin... Hey allahim yaaaa... Yapmayin cocuk falan böyle cahil insanlara evlat sevgisi torun yüzü cok fazla...:ssz:

bebegin kiz veya erkek olusu annede degill babada biten bi olay. cehaletin boylesi pes dedirtiyor artik...

allahindan bulsun bu kara cahiller. geri zekali kadin (cok ozur dilerim) mal mi ya bu insanlar bu devirde kiz erkek ayrimimi kalmis. lanet olsun boyle insanlara benimde annemden yana dilim yandgi icin boyle konuşuyorum. benm anneminde uc kizi var okuz kadinlar erkek yokmu diye sorarlar. bre mal erkek cocugu olsa sadece uc kizim var dermi. bu insanlar anlamiyyooo sperm erkekden geliyor yani cinsiyet belirleyen hormonlar erkekde. asil sen erkek doguramiyosun degil. o erkek döl hormonu veremiyor. Allah'tan gelen bisey bu. helede bu kadinin bi kadina bu sekilde ithamlarda bulunmasi beni çileden cikartiyor.

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
anası sana değil ogluna laf desin cahil kadın

güneydoguya geldigimden beri bütün kadınlarda bir erkek dogurma hırsı gördüm olayın bu kadar büyük oldugunu erkek çocugu doguran kadının üstün oldugunu ,2 veya 3 erkek çocuk doguran bir kadının 4 çocugunun kız olmasının nazara baglandıgnı hep burda duydum ve kadınlarla nerdeyse kavga edecegim bu nebiçim anlayış bu nebiçim bir cahillik anlayamıyorum ve bir kızım varr 10 erkek çocuguna degişmemm Allah iyiki onu bana vermişve banada bir oglun olsun diye dua ediyorlar onların inadına ben kız isterim hayırlıysa diyorumm ALLAH kız veya erkek hayırlı evlatlar versin inş erkek diye ısrar edipde Allah o evlatlarla imtihan etmesin kimseyi dua ederkende çok dikkat etmek gerek bence

güneydoguya geldigimden beri bütün kadınlarda bir erkek dogurma hırsı gördüm olayın bu kadar büyük oldugunu erkek çocugu doguran kadının üstün oldugunu ,2 veya 3 erkek çocuk doguran bir kadının 4 çocugunun kız olmasının nazara baglandıgnı hep burda duydum ve kadınlarla nerdeyse kavga edecegim bu nebiçim anlayış bu nebiçim bir cahillik anlayamıyorum ve bir kızım varr 10 erkek çocuguna degişmemm Allah iyiki onu bana vermişve banada bir oglun olsun diye dua ediyorlar onların inadına ben kız isterim hayırlıysa diyorumm ALLAH kız veya erkek hayırlı evlatlar versin inş erkek diye ısrar edipde Allah o evlatlarla imtihan etmesin kimseyi dua ederkende çok dikkat etmek gerek bence
Benim eşimin ailesi de güneydoğulu. Hamile birini gördüklerinde hele birde ilk çocuğu kız ise Allah sana bir erkek evlat versin diye dua ederler. Sülalenin gelinleri olarak sinir oluyoruz bu duruma. Nasıl bir erkek sevdası var anlatamam. Allah hayırlısını versin diyeceklerine erkek diye tutturmuşlar.

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
Karnındaki bebeği sen bile savunamazsan eşinden kv den bekleme. Nedemek erkek bebek istiyorum ya. Allahım bende böyle kafada insanlar pufffff diye yok olsun istiyorum.

Yalniz erkekten gelen kromozomlarda tamamen tesaduftur, abuk subuk seyler yaparak erkek cocuk doguramazsin, birileri yazmis sunu ye su zamanda hamile kal gibi sacma oneriler, erkekten gelen kromozomlarin neye gore geldigi bilimde hala aciklanamadi, birileri oyle abuk subuk seyler yapti erkek dogurdu diyenler, onu yaptigi icin erkek dogurdugunu nerden biliyor? Kesinlikle erkege de kadina da bagli olan bir sey degil, isterseniz arastirin bunun bir baska guc tarafindan belirlendigjni bilimde aciklanmamasindan yola cikarak bulabilirsiniz, yine soyluyorum yapabileceginiz hicbir sey yok bu sadece Allahin takdiriyle olur, erkek olsun diye dua etmek te cok yanlis, Allah hayirlisini versin

30 yıllık evli ve çocuksuz komşumun sozleri ; " keşke bir tek çocuğum olsaydı da elsiz ayaksız yerde de surtseydi bir omur boyu onu sırtımda taşımaya razıydım" ...
kendi durumuna şukretmeyi bilmeli insanlar !!!!

Back