• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek istiyorum:(

Öncelikle senin kayınvaliden kadınlığından mı utanıyor ki Kız çocuk istemiyor.... Ben böyle kör cahil insanlara anlam veremiyorum... Ayrıca terbiyesiz kadın bunu böyle nasıl ister sen buna yüz verirsen sizin nasıl yaptığınıZada karışır yakında ne kadar ayıp... Rabbim ona bir erkek torun verir al kulum diye sonra bir Ömür ondan çeker... Rabbim akıl fikir ihsan etsin bu Saçma sapan kullarına

Bu devirde hala cinsiyet konusunda anneyi sorumlu tutanlar var, inanılır gibi değil!

onlar istiyor demeniz pek inandırıcı değil . siz de peşinden gidiyorsunuz . pekala hiç Oralı olmayabilirsiniz . kızınıza da üzüldüm . hissediyordur ve ilerde de hissedecek.

Ya kendi eviniz yok ve ikinci bebek düsünüyorsunuz. Bu nasil ters bir mantik? Ilk hamileligini burnundan getiren insan ile niye halen beraber yasiyorsun? Hatta onun istegine göre bebek yapmak istiyorsun... Aklim almiyor, cidden almiyor.... :KK12:
Ya bu kadar kolaymı insanları bir çırpıda eleştirmek sen nerden biliyorsun ki evi yokda kv oturuyormuş, belkide annelerini yaşlı diye bu gençler kendi evlerine yanlarına almışlar. Bu nasıl bir düz mantıkdır. İnsanları eleştirmek bu kadar kolay olmamalı. Konu Sahibi fikir almak istemiş. Sizin aşağılayıcı yorumlarınızı değil.

Ya bu kadar kolaymı insanları bir çırpıda eleştirmek sen nerden biliyorsun ki evi yokda kv oturuyormuş, belkide annelerini yaşlı diye bu gençler kendi evlerine yanlarına almışlar. Bu nasıl bir düz mantıkdır. İnsanları eleştirmek bu kadar kolay olmamalı. Konu Sahibi fikir almak istemiş. Sizin aşağılayıcı yorumlarınızı değil.

Konu sahibi kendisi belirtti daha halen kv'desinin yaninda yasadigini. Ve kv'denin tutumuna bakarsak, sirf yasliligindan dolayi orada degil. Ki velev çok yaslanmis, halen kv'desine yakin bir ev tutup, gidip gelinebilir. Ev üstüne ev olamaz. Özelikle çoçuklar bu sekilde yipraniyor.

Haydi diyelim ilk çoçuk bilmeden oldu felan filan fistan, eeeh, ikinci çoçugun bilinçli bir sekilde o evde yapilmasinin manasi ne allasen? Kv'de resmen erkek dogurmadi diye konu sahibin hayatini dar etti!! Böyle bir mantikta olan insan ile, ayni evde tekrar ikinci bebek nasil düsünülür?!!

Yani konu sahibi kendi hayatini mahv etmek isterse, yolu açiktir, fakat çoçuklara çok üzülüyorum. Sürekli gergin bir ortamda, annesinin üzüldügü bir ortamda büyümek zorunda kaliyorlar. Bunun üstüne bide maddi yetersizlik ile büyümek zorunda kaliyorlar. Hak mi simdi o çoçuklara??

Ablacim sizin bahsettiginiz bu teori daha kanitlanmamistir, , teori olarak kalmis, tabiki bir teori olmasi icin de bilimsel bir gercekligi olmasi gerekiyor yani bi onceki yorumumda bahsettiklerimden farkli kategoride ama yine buna tam olarak riayet edemeyiz, yine bu durum bize bagli degil

Canım ben zaten kesin yöntem demiyorum ki. Böyle bir şey varmış diyorum. Ama erkek geni taşıyan spermin daha hızlı ilerlediği ve dişi geni taşıyan spermin daha uzun dayandığı kanıtlanmıştır.

İkinci bir çocuk..böyle bir aileye mi..kendine gel bence lütfen..daha erkek olup anasını susturamayan adamama ikinci çocuk yapacaksın..

Cahillik boyle birsey olsa gerek .. resmen Allahin verdigine karsi geliniyor.. bu zihniyetler ne zmn degisecek anlamis degilim.. kiz erkek farkedermi yaaa... Yillarca cocuk sahibi olamayanlar var..

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
Rabbim akil fikir versin bu cahil insanlara tatlim yaa ne deyim bunun Rabbimin emri oldugunu bilemeyecek kadar inancsiz,anneyle alakali olmadigini bilemeyecek kadar cahil,hastane kapilarinda senelerce bi tane evlat sahibi oluyum diye bekleyen dunyanin parasini bu ugurda harcayan insanlari gorupte Rabbimin aratmadan verdigini göremeyecek kadar sukursuz insanlar var yaa ne deyim Allah islah etsin....Ben 7 senedir evlat sahibi oluyum diye her Allahin gunu dua edip hastanelerde dolasirken boyle insanlari gorunce kahroluyorum.Bi tane erkek bebegimi dogmadan kaybettim ölü dogum yaptim 38. haftamda,simdi ramazandan sonra tup bebege baslayacam nolur tutsun diye diye yalvariyorum Rabbime.Kiz versin kurban oldugum saglikli versin de tek kizina erkegine mi bakacam... :(

Onlara, Allahın dediği olur, ben bunu değiştiremem de, kestirip at, internetten bilimsel yazı falan okumaz onlar, müslümanlarsa buna da bir lafları olmaz.

2. Yol ise kaynanana sende söyle bende çok istiyorum de eşime fındık, fıstık, pekmezle falan beslememiz gerekiyormuş de, yumurtlama gününü takip et olmazsa 1. Yolu hatırlat
Eşini çok seviyorsan bunları yapabilirsin ama sevmiyorsan hiç uğraşma

biraz mahrem ama allahın dediği olur tabiki doğal olan bi yolu var erkeğin menisi soldan akarsa o birliktelikten olan çocuk erkek olur derler. şöyleki ilişkinin ön hazırlık kısmında sen eşinin solunda olmalısın tanıdıklarınıza sorup onay alabilirsiniz

CANIM BEBEGIN CINSIYETINI BABA BELIRLIYOR SÖYLE O KAYNANANA VE KOCANA CINSIYETI BELIRLEYEN TEK KISI ERKEK KADININ CINSIYETTE HIC BIR FAKTÖRU YOK

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
O kayınvalide vok istiyorsa kendi doğursun erkek evlat belli ki cok hoşlanıyor gelinlerin burnundan getirmekten . Kusura bakma canım ama hasta ruhlu insan öaalesef bunlar pasif degil de cevap verebiliyorsan altta kalma evlat senin Allah ne verirse o hiç üzülme . Gelinlerine oğullarına yapışık niye aynı aynı evde otururki bunlar anlamam benimde oğlum var büyük konuşmayayım evsiz kalmadığım sürece asla oturmam herseye maydanozlar sonra . Bari gelsin yaparken el atsın da erkek doğsun !!! Tövbe yarabbim

Cok tuaf yorumları okuyorumda gelin hep beraber eşimi kayınvalidemi yerden yere vuralım dememiş konu sahibi acıkca bi isteği var bilgisi olanlardan yardım istemiş siz kocayı hayırsız baba ilan edip babalıktan bile men etmişsiniz gercekten cok tuaf burası sorun cıkarma yerimi
Evet bende araştırma içersindeyim yani yapılabilcek denenebilcek bi yöntem varsa dener beklerim Rabbim tabiki hayırlı saglıklı evlat nasip etsin hep öncelik dileğimiz bu hangi anne hayırsız erkek evlat yada kız evlat ister sadece hayırlısını iste diye yorumlar bile var komik geldi
Yani benim dünya güzeli bi prensesim var 2. Cocuk gönlümden eşimin gönlünden erkek geciyo diye eşim kötü babamı

Konu sahibi arkadasım gönlünden gecen isteklerini lütfen kayınvalidem eşim diye sorma ne luzüm kızgınsan üstüne bide hurra kv nasıl kadın o nasıl koca yorumları o evi sana daha yaşanması zor bi hale getirir eminim seninde gönlünden geciyordur alıcagın tepkileri hafifletmek içinmi kv yada kocanı önümüze attın :)

Cok tuaf yorumları okuyorumda gelin hep beraber eşimi kayınvalidemi yerden yere vuralım dememiş konu sahibi acıkca bi isteği var bilgisi olanlardan yardım istemiş siz kocayı hayırsız baba ilan edip babalıktan bile men etmişsiniz gercekten cok tuaf burası sorun cıkarma yerimi
Evet bende araştırma içersindeyim yani yapılabilcek denenebilcek bi yöntem varsa dener beklerim Rabbim tabiki hayırlı saglıklı evlat nasip etsin hep öncelik dileğimiz bu hangi anne hayırsız erkek evlat yada kız evlat ister sadece hayırlısını iste diye yorumlar bile var komik geldi
Yani benim dünya güzeli bi prensesim var 2. Cocuk gönlümden eşimin gönlünden erkek geciyo diye eşim kötü babamı

Konu sahibi arkadasım gönlünden gecen isteklerini lütfen kayınvalidem eşim diye sorma ne luzüm kızgınsan üstüne bide hurra kv nasıl kadın o nasıl koca yorumları o evi sana daha yaşanması zor bi hale getirir eminim seninde gönlünden geciyordur alıcagın tepkileri hafifletmek içinmi kv yada kocanı önümüze attın :)
Iyi okumadınız galiba. Ilk çocuğu kız olacağı için Gebeliği burnundan getirilmiş Kızın.

Çare tüp bebekte.tüp bebek merkezlerinin türkiyede emriyoların cinsiyetini ailelere söylemeleri yada sipariş üzerine erkek yada kız bebek transferleri yasa dışı ancak bunu el altından çaktırmadan yapan yerler de var.( cinsiyet belirleme kıbrısta yasal)
tabiki burada döllenen embriyolardan hiç erkek bebek yoksa yapılacak bişey yok.

Back