• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek istiyorum:(

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
canım rabbim yardımcın olsun o ne verirse biz onu götürmek zorundayız seni anlıyorum zor durumdasın ama sen dua et ve ederken de ki rabbim ben hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyorum bize huzur mutluluk nasip et evlatlarımızın mutluluğumuza mutluluk katmasını nasip et kayınvalideme akıl fikir ihsan et yar ve yardımcım ol rabbimmm.... amin senin için dua edeceğim

Benim kp ve kv de de erkek olsun erkek olsun diyolar( hoş ben ikinciyi bile yapmayı düşünmüyorum)
Bende 10 tane kızım olsun niye oğlum yok demem. İnşallah kız olur tabi daha çocuğum olursa diyorum:KK53:

Keşke sende dogmayip babanı ve babaanneni uzmeseymissin be kaynana...Allah ıslah eylesin sen gibileri

Son düzenleme:
Kız evladı daha mı hayırlı? Ne kadar cahilsiniz öyle 10 tane kızı olupda hayırsız olanları bilirim. O zaman neden erkek istiyorsunuz gidin hayırlı evlattan yapın. Böyle düşünceyle Allah ikisinide vermez artık sana.
Peygamber Efendimziin(sa.v.) Kız evladlarıyla ilgili bir çok Hadisi var. O yüzden arkadaş öyle demiştir. Bir araştırın isterseniz.....

Kaynananın annesi niye kaynananı doğurmuş? Kaynanan içten içe erkek mi olmak istiyormuş? Kaynanan kendi cinsinden niye bu kadar şikayetci? Kafamda deli sorular.

Allah aşkına biri bana neden erkek evladin bu kadar önemli olduğunu anlatabilir mi?kaynanan olacak kadının cinsiyeti erkek mi?yoksa cennet erkeklerin ayağının altında mi?nedir bu erkek manyakligi biri bana açıklayın? Ona göre kizimi mi daha çok seveyim yoksa oğlumu mu?

hayırlısını isteyin hayırlısınııııı!! öfkelenmeden duramıyorum bu konulara kız ya da erkek cinsiyet saplantısı içinde olan insanlara çok kızıyorum. özellikle erkek çocuk için aşırı derecede istekli olan insanlara dair öyle ibretlik hayatlar biliyorum ki... (hastalık, psikolojik rahatsızlık, ölüm, cinsel yönelim farkı en hafifi de hayırsız evlat oluş).

konu sahibi inşallah oğlunuz olur çünkü sizin düşüncelerinizi değiştirmek çok zor. bunu içtenlikle diliyorum ama ondan öte inşallah sağlıklı olur sorunsuz olur niyetsizliğinizin acısını o yavrucak çekmesin
ayrıca kızınız olursa o ailede itilip kakılacağını düşünüyorum o daha acı...

ekleme: olur da yanıt verirseniz ayrımcılığı sizin değil kayınvalidenizin ve eşinizin yaptığını söyleyeceksiniz. ancak o tür insanlara bir evlat ve bir torun daha vermeyi düşündüğünüz için sizi de pek haklı göremiyorum maalesef... zaten kızınız yüzünden psikolojik baskı yaşamışsınız. ikincisi kız olursa daha kötü... erkek olursa da onlara bu mutluluğu niye yaşatasınız? erkek analığı ile göreceğiniz değere neden muhtaçsınız?

Allah kız çocuğunda erkek çocuğununda hayırlısını nasip etsin. Baskı gördüğünüz için erkek istiyorum demeyin hayırlısı ne ise o olsun deyin. Bazen yanlış edilen duaların telafisi olmuyor.

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.

Annemler 2 erkek kardeşim için de anne hamileyken anne karnı da tutularak okunan muhammed ismi duasını okumuşlar. Olacağı vardır belki olmuştır.. Duanın detayını namazı var mı bilmiyorum ama interneten muhammed erkek çocuk dua diye aratırsanız karşınıza çıkıyor.

Kayınvalidenize cinsiyeti belirleyen kromozomu erkeğin gönderdiğini söyleyip çekilin. Hey Allahım muhabbete bak. Yahu sağlıklı çocuğunuz torununuz olduğuna sabah akşam dua edeceğinize??? Bebekler Allah korusun ne hastalıklarla doğuyor. Anneler babalar ne kahırlar üzüntüler çekiyor. Sizin aileniz şükretmek nedir bilmiyor mu? Bize denk gelmez zihniyeti mi bu?

Gercekten saol :(
canım rabbim yardımcın olsun o ne verirse biz onu götürmek zorundayız seni anlıyorum zor durumdasın ama sen dua et ve ederken de ki rabbim ben hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyorum bize huzur mutluluk nasip et evlatlarımızın mutluluğumuza mutluluk katmasını nasip et kayınvalideme akıl fikir ihsan et yar ve yardımcım ol rabbimmm.... amin senin için dua edeceğim

hele bir kadının ,illa erkek çocuk doğur diye tutturmasını anlamıyorum.kendi cinsiyetini beğenmiyor demek ki...

RABBIM NASIL INSANLAR VAR.. OLSUN DA SAGLIKLI OLSUN DEMEZ DE ERKEK DE ERKEK ALLAH ISLAH ETSIN EŞİNİ VE KAYNANI AMA SENIN ELINDEN GELEN BISEY YOK ESININ SPERMİ COCUGUN CINSIYETINI BELİRLİYOR...En Büyük KK

Kayınvalidenize bebeğin cinsiyetini sizin yalnız belirlemediğinizi, eşinizi suçlaması gerektiğini söyleyebilirsiniz. Hatta şu karikatürü de gösterin:

j5gRbr.jpg

yikildimmmm koptummmmm gülmekten :D :D :D :D Süpersiniz!

Allah yardımcın olsun böyleleriyle uğraşmak çok zor.sanki sen belirlyorsun da cinsiyeti.açık açık söyle bana değil oğlunuza söyleyin ne ekerse onu biçecek benimle ne alakası var canım.5 yaşındaki çocuklar bile biliyor babanın cinsiyeti belirlediğini komik olmayın Allah aşkına de gül.sen ne stres oluyorsun.Allahtan da mı korkmuyor bunlar.Ay sinirim bozuldu kandil kandil...

benim bi arkadasin 2 kizi vardi
3. ye hamileyken erkegi çok istiyordu,her gun dilindeydi erkekmi kizmi diye ogrenene kdr çatladi resmen
sonuç , oglu oldu
iki kulagida duymuyor , gozu biri gormuyor digeri çok az goriyor dogiustan
kaç kere ameliyat oldu , kulaginda pil var gozun çaresi yok
kadinin gozu yasi hiç dinmiyor,ben kendim ettim ,çok asiri oglan sevdasina dustum diyor

hayirlisi olsun..

Kayınvalideye bak sanki valide sultan olarak şehzade doğacak ya da son osmanlı padişahı komedi gibi yaa ben siizin yerinize olsam soyunuz kursun diye inadına doğurmazdım.Bir çocuk doğurdum yeter bu zihniyete çok bile derdim.

Back