• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek istiyorum:(

benım de anlayamadıgım su hadı kaynana cahıl bılıncsız nalet bı kadın ılk torun kız dıye burnundan getırdı yapmadıgını etmedıgını bırakmadı .
1 - ıkıncı cocuk neden ıstenır boyle bır aıledeyken hele bırlıkte yasıyorken
2 - kaynana sussun dıye kız olsa daha ıyı olur denılıyorken neden erkek olsun dıe arastırma yapılır

Iyi okumadınız galiba. Ilk çocuğu kız olacağı için Gebeliği burnundan getirilmiş Kızın.

Yo aksine cok dikkatli okudum ilgilendiğim bi konu oldugu için daha sonraki 18 sayfada eziyetin içeriği hakkında bi bilgi vermemiş insanların tepkisi olmasına ragmen buda bana kendisininde erkek bebek istemesini düşündürdü hoş kaynana istiyo diye bi araştırma içersine girmem bile kendim istemeden

Eziyetten kastı erkek niye değil laflarıysa ki eğer farklı bişey yaşadı ve yazdıysa bende yorumlarda okumadıysam simdiden k bakmayın. Benim annem ilk duydugunda nasıl yani erkek deilmi diyip dogumdan cıktıgımda hadi sonraki erkek olur inşallah diyende annemdi bu eziyetmi yo hiç alınmadım bile kızımı sevmiyormu dünyaları değişmez tek sacına ama bazı insanların erkek bebeklere daha düşkün olduğu kesin

Ayrıca hadi diyelim bi dostunuz geldi eşiyle yada eşinin ailesiyle sorunu var
Yardım istiyo bilgisi dahilinde
Yardımmı etmeyiliz sinirine sinir katıp 3 katı daha fazla kızmasına sebep olucak laflar edip gerimi yollamalıyız

Takıldığım konu bu benim

Back
X