• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek istiyorum:(

Oooo ;)
Valla canim durumuna uzuldum kv bikadin olarak nasil kiz istemez anlayamadim.ama benim bildigim adetten sonra ilk bes gun erkek bes ile sejuz gun arasi kiz sekiz ile onikinci gun erkek. Gerci rabbim bilir sen ne yaparsan yap.benim iki kizim var ucuncuye surpriz oldu ben bi yerde okumustum adini muhammed koyacagim diye bi dua vardi.onu yaptim bide yusuf suresini basindan sonuna kadar eksiksiz yaz uzerinde tasi insallah erkek olur .benimki erkek oldu iki yasinda rabbim yavrularimiza uzun omur versin.sonra sekuz ay once tekrar hamile kaldim oda surpriZzdi.yazdigim yusuf suresini yeniden uzerimde tasimaya basladim.oda erkek ama 7.ayinda kaybettim bebegimi.sorunlu bi hamileleikti.insalllah sende faydalanirsin .sirmak istedigin bisey varsa cevaplayabilirim

:KK62: Ayyy nasıl sinir oldum eşine ağzıma geleni sayardım ama daha yeni banım kalktı tutucam çenemi :63:madem erkek istiyor, erkekse döllenmeye gönderdigi kromozomun y olmasına dikkat etsin. Bende sadece x kromozomu var malzemeler senden dogurması benden deEn Büyük KK

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
Kız evladı daha mı hayırlı? Ne kadar cahilsiniz öyle 10 tane kızı olupda hayırsız olanları bilirim. O zaman neden erkek istiyorsunuz gidin hayırlı evlattan yapın. Böyle düşünceyle Allah ikisinide vermez artık sana.

Ne anlar bu cahiller y kromozomunun babadan geldiğini? Yapmayın çocuk falan. Kv çok istiyosa kendisi doğursun

Bu nasıl bir zihniyet ya? Ne demek bebğiniz kız diye size hamileliği, anneliği zehir etmek. Nasıl insanlar bunlar? Burada onlarca insan var yıllarca çocuk hasretiylre yanıp tutuşan ve sizin kv denin yaptığına bak.Aklım almıyor gerçekten.Ne güzel sağlıklı bir torunumuz var diyeceklerine kız diye hayıflanmak nedir? Allah hidayet versin. Rabbim size ve yavrunuza hayırlı ömürler versin.

kayınvalidenle kocan cahiliye döneminden kalmışlar galiba , Allah korusun bunlar yüz bulsalar kız çocuğunu diri diri gömerlerde değil bebek ben bunlara yağmurlu havada su bile vermem.

profilde yazan yaşınız doğruysa 2.bebek için acele edip sorumluluğunuzu ikiye katlamayın derim, hele de kıymet bilmeyecek bi kayınvalidenin gönlü olsun diye erkek bebek dilemek...

:KK51:

Yazıklar olsun kv gibi düşünen ınsanlara gelinlerıne eşlerıne
psıkolojik baskı yapanlara ... , Allahdan evladında hayırlısını dıleyın kız erkek veren Rabbim ,sızı kv serrinden korusun amin

Son düzenleme:
Sanki kv gelinden patates haslama istemiste o patates oturtma yapmis .veren Allah kiz ne yapsin yaa.bol bol dua et hayirlisini istee

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
siz niye dimdik durmuyorsunuz ? böyle özel konularda k.v. söz sahibi bile olamaz. Muhattap olmayın ve uslubunca verin cevabını. eşiniz ne işe yarıyor bu arada ? annesine söz geçiremiyor mu ? Türkiye de hala şöyle erkek-kız ayrımı yapan cahiller var ya şaşıyrum gerçekten.

O kaynanan begenmedigi kiz torununa muhtac kalmaz insallah. Ne bos beyinli insanlar var. Cok sinirlendim.

Istemiyorum cocuk aslinda ama esim cocuk cok iStiyor oda erkek istiyor
ozaman erkek istiyorsa eşiniz spermelerine hükmetsin bakalım, anacığınıda sustursun. millet evlat evlat diye yanıp tutuşuyor hiç etrafında görmemiş mi bunlar. şükredecek yere hala şımarıklık yapıyorlar. pes diyorum gerçekten.

sen hala o kayinvalide ile gorusuyormusun

ne ikinci cocugu yaparim, nede evladimin yuzunu kayinvalideye gosteririm

anladigi dilden konusmassan yipranirsin hep

boyle zihniyette olduklari icinde erkek torun erkek evlat sevebileceklerini sanmiyorum Allah nasip etmez boyle insanlara

sana lafim yok canim sen sucsuzsun

Allah saglik sihat nasip etsin..
Kizlar ne tatli oluyor lokum gibi oyy agzini burnunu yediklerimmm..
Kendime kizdim konunuza girince,
basliktan ilk sizin boyle dusundugunuzu zannetmistim..
Allah her ikisinin de sevgisini tatmayi nasip etsin..
Kizi olan bir de oglum olsa ahh der,
oglu olan bir de kizim olsunn der.
İnsanlik hali iste ama kv nizin eziyetleri insanliga sigmaz..
Bir biyoloji kitabi verin eline okusun aydinlansin.

Tabii caniiiiim esi de kayinvalidesi de hakli konu sahibinin
Erkek cocuk olmazsa esinden sonra tahta kim cikacak?? Bu devirde bu dusunce tebrik etmek lazim
Konu sahibi canim Allah en hayirlisi neyse onu versin sana saglikli mutlu olsun iyi evlat olsun insallah

ne münasebet ya?
allahın takdırı bu ne gelecegını de bılemeyız :KK66:
bizde kız ıstıyoruz, erkek ısteyen işine baksın
ben kımseye cocugu yapmıyorum sonucta...tavsıyem; kendi düşüncelerıne önem ver, kaynananı takma bu kadar.. erkek evladı veremıyor oglun ben ne yapayaım? deyıver ;)

Kendisi erkek doğurmuş ya altın yumurtlamış mübarek kadın. Sanki tahta şehzadeler doğurmuş valide sultan olmuş. Yıl olmuş 2015 hala böyle cahillikler var pes. Sana sabır diliyorum canım. Ama böyle bir ortamda 2. çocuğu gerçekten ister misin?

Yorumlariniz icin tesekkurler kizim agladigi icin cevap veremedim bi sure giremiycem siteye biraz dusunmem lazim gercekten ikinci cocugu yapmakla dogrumu yoksa yanlismi yapiyorum diye

Rabbimden sagliklisini isteyin kaynvaldeniz istyo diye erkek cocuk yapmak zorunda deglsinizki cok istiyosa bidaha dogursun kendisi inanmayin ilskden oncesiyms sonrasymis flan batil hepsi rabbim hangisi yazdysa o olur.
Ayrca bebegn cnsytni erkek belirler kadinda zaten x kromozumu vardir erkek de x verirse kiz erkek y verirse
Erkek bebek olur.
Dua edin allahtan isteyin rabbim hayirlisiysa zaten verir

Allahin isine karistiklari icin yine kiz olmasin siparisle gelmiyo ya ne dilerse onu verir evladin kizini erkegini ayirirlar ya deli oluyorum ya boyle diretenlerinde hep ogullari hayirsz oluyo.alah gonlume gore versn cnm kv akil versin iman versin rabbim

Back
X