Oooo
Valla canim durumuna uzuldum kv bikadin olarak nasil kiz istemez anlayamadim.ama benim bildigim adetten sonra ilk bes gun erkek bes ile sejuz gun arasi kiz sekiz ile onikinci gun erkek. Gerci rabbim bilir sen ne yaparsan yap.benim iki kizim var ucuncuye surpriz oldu ben bi yerde okumustum adini muhammed koyacagim diye bi dua vardi.onu yaptim bide yusuf suresini basindan sonuna kadar eksiksiz yaz uzerinde tasi insallah erkek olur .benimki erkek oldu iki yasinda rabbim yavrularimiza uzun omur versin.sonra sekuz ay once tekrar hamile kaldim oda surpriZzdi.yazdigim yusuf suresini yeniden uzerimde tasimaya basladim.oda erkek ama 7.ayinda kaybettim bebegimi.sorunlu bi hamileleikti.insalllah sende faydalanirsin .sirmak istedigin bisey varsa cevaplayabilirim
Ayyy nasıl sinir oldum eşine ağzıma geleni sayardım ama daha yeni banım kalktı tutucam çenemi madem erkek istiyor, erkekse döllenmeye gönderdigi kromozomun y olmasına dikkat etsin. Bende sadece x kromozomu var malzemeler senden dogurması benden de