• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek bebek istiyorum:(

urfada yaşıyorum kadınlar burada erkek olsun diye karınlarını okutuyorlar gerçekten erkekte oluyor

Ya kendi eviniz yok ve ikinci bebek düsünüyorsunuz. Bu nasil ters bir mantik? Ilk hamileligini burnundan getiren insan ile niye halen beraber yasiyorsun? Hatta onun istegine göre bebek yapmak istiyorsun... Aklim almiyor, cidden almiyor.... :KK12:

Kaynayan yatsın kalksın şükretsin torunu var ve doğuracak sağlıklı bir gelini var..bence sen ne zaman kendini hazır hisedersen ozaman ikinci çocuğu düşün ..

Bizimki hasretle gözümüzün içine bakıyor ,ama yok olmuyor işte.. Allahın takdiri :KK61:

Ben olsam inadina kiz isterim. Kolaysa geri yollasinlar.

Yorumlariniz icin tesekkurler kizim agladigi icin cevap veremedim bi sure giremiycem siteye biraz dusunmem lazim gercekten ikinci cocugu yapmakla dogrumu yoksa yanlismi yapiyorum diye

Yanlis yapiyorsun tabii ki. Bak bakalim esin ikinci cocugu (bana gore ilk cocugu bile) kaynanan torunu hakediyor mu?

Yapmak zorunda değilsiniz ki ikinci çocuğu. Anlamıyorum yani yazık günah, bu nedir? Doğur doğur sonra sal sokağa o zaman, o hesaptan farksız. İkinci de kız olursa üçüncüyü de denersiniz siz. O kadar kolay mı bu dünyaya bir çocuk getirmek?

Allah akıl fikir versin ya.. Hangi devirdeyiz hala bebeği kız, erkek diye ayıranlar var.. Eli ayağı düzgün olsun sağlığı yerinde olsun demek yerine.. Allah sana bir çocuk vermiş buldunda bunuyorsun anlaşılan, sizin o beğenmediğin kız çocuğu bile Allah bilir hergün kimlerin duasında yer alıyor.:KK12:

Ne uyuz kadınmış kayınvalideniz ona neymiş ya sanki sen kendi isteğine göre belirliyorsun cinsiyetini hala bu kafada insanların olduğuna inanamıyorum:KK67:

kvdeye deyin bebeğin cinsiyetini erkeğin spermi belirler. size değil oğluna desin bunları
tam bende bunu yazacaktım. kadında xx kromozumu var yani iki ihtimalde de x kromozomu verecek erkekte xy olduğu için x gelirse kız y gelirse erkek olacak. yüzde 50 ihtimal var erkek olması için ve bunun belirleyicisi erkek(tabi bunu bir belirleyici kabul edersek). biri kayın valideye bu basit gerçeği anlatsa hazır başlamışken de azıcık insanlık dersi verse.

Cinsiyeti erkek belirler kadın değil. Kaynanaya çok ağır konusucam şimdi ama, ban yemeye değmez yoksa üfüüüü ne biçim saydiricam..... yazık vallahi yazık.

kaynananız erkek istiyor diye erkek bebek istiyorum diye konu açıyorsunuz.siz böyle davrandıkça kv niz gibi kadınlar olmaya devam edecek

Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
Kız erkek ayırımı yapan insanlar çok malesef ben hep kız istedim eşimde aynı şekilde kızımız oldu çok şükür şimdi annem diyo inş ikinci erkek olur dedim benim bir kızım var yeter düşünmüyorum neyse ben denemedim ama çin takvimine göre hamile kalanlar var ne kadar doğru bilmiyorum ama çoğu kişi denemiş ve istedikleri yanıti almışlar netten bak istersen ...

Daha önce kv açsın kendi kukusuna baksın denmesiyse ben demek istiyorum :KK53:
Cnm seni anlıyorum ama bunun garantisini kimse veremez ki. Ama birkaç bildiğim bişey var yazayım.
Kocan genellikle protein yesin et yumurta vs. Sen de yumurtlama günlerini takip et ve yumurtlama günü vebi gün sonrası çalışın ;) ayrıca hücre yenilenme teorisi var internette araştır derim. Günleri belirliyor.
Allah yardım etsin o kv ile

bebek cınsıyetı tamamen erkek tarafından belırlenır evı ayırma ımkanınız varsa ayırın yoksa kızınızı savunun annesınız sız kız evlat hedıye erkek evlat imtihandır sıze bır hedıye verılmıs bunun kıymetını bılın

bu arada erkek çocuk yapmak için bazı bılımsel verıler soyleyebılırım sıze ama bunu yapmam elınızdekının kıymetını bılmıyorsunuz sıkıntı cekmemek ıcın erkek evlat ıstıyorsunuz ancak bunu kvnız degıl aksıne sız ıstıyorsunuz oyle olmasaydı kımse burnunuzdan bısey getıremezdı

Back
X