Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek bebek istiyorum:(
- Konu Sahibi elfida36
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
benimdeYa kendi eviniz yok ve ikinci bebek düsünüyorsunuz. Bu nasil ters bir mantik? Ilk hamileligini burnundan getiren insan ile niye halen beraber yasiyorsun? Hatta onun istegine göre bebek yapmak istiyorsun... Aklim almiyor, cidden almiyor....
- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.712
- 298
- 34
- 24 Haziran 2011
- 23.307
- 48.409
- 798
Yorumlariniz icin tesekkurler kizim agladigi icin cevap veremedim bi sure giremiycem siteye biraz dusunmem lazim gercekten ikinci cocugu yapmakla dogrumu yoksa yanlismi yapiyorum diye
Yanlis yapiyorsun tabii ki. Bak bakalim esin ikinci cocugu (bana gore ilk cocugu bile) kaynanan torunu hakediyor mu?
- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- 18
Allah akıl fikir versin ya.. Hangi devirdeyiz hala bebeği kız, erkek diye ayıranlar var.. Eli ayağı düzgün olsun sağlığı yerinde olsun demek yerine.. Allah sana bir çocuk vermiş buldunda bunuyorsun anlaşılan, sizin o beğenmediğin kız çocuğu bile Allah bilir hergün kimlerin duasında yer alıyor.
- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
- 18
Çok saçma gerçekten.. Ne gerek var erkek olsa ne kız olsa ne.. Sağlığı yerinde olduktan sonraurfada yaşıyorum kadınlar burada erkek olsun diye karınlarını okutuyorlar gerçekten erkekte oluyor
- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- 10 Ekim 2010
- 2.223
- 613
- 163
Çok saçma gerçekten.. Ne gerek var erkek olsa ne kız olsa ne.. Sağlığı yerinde olduktan sonra
gerçekten saçma, hani bir oğlum olsun isteği farklıdır , oğlu olmadığı için kadına eziyet nayin nesidir anlamış değilim
- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 158
- 40
tam bende bunu yazacaktım. kadında xx kromozumu var yani iki ihtimalde de x kromozomu verecek erkekte xy olduğu için x gelirse kız y gelirse erkek olacak. yüzde 50 ihtimal var erkek olması için ve bunun belirleyicisi erkek(tabi bunu bir belirleyici kabul edersek). biri kayın valideye bu basit gerçeği anlatsa hazır başlamışken de azıcık insanlık dersi verse.kvdeye deyin bebeğin cinsiyetini erkeğin spermi belirler. size değil oğluna desin bunları
- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Kız erkek ayırımı yapan insanlar çok malesef ben hep kız istedim eşimde aynı şekilde kızımız oldu çok şükür şimdi annem diyo inş ikinci erkek olur dedim benim bir kızım var yeter düşünmüyorum neyse ben denemedim ama çin takvimine göre hamile kalanlar var ne kadar doğru bilmiyorum ama çoğu kişi denemiş ve istedikleri yanıti almışlar netten bak istersen ...Herkeze merhaba yeni uyeyim cunku derdimi ancak burda paylasa bilirim oncelikle konu basligindan da anlasildigi gibi erkek cocuk istiyorum aslinda esim ve annesi ozelikle annesi cok istiyor bi kizim var hamileligim burnumdan geldi denilebilir sirf kizdi diye bunlari anlatsam roman olur ikinci cocugu istiyoruz ama ben korkuyorum yapmaya ya yine kiz olursa diye cunku yine kiz olursa diye kiz olsa hic uzulmem hatta tam tersi kiz evladi daha hayirli ama kv yine burnumdan getirir birlikte oturuyoruz zaten oncelikle herseyin en iyisini allah bilir ama sizin bildiginiz denediginiz bisi varmi yumurta takibi yok adet bittikten sonra ki ilk hafta diyorlarda bensasirdim hangisi dogru bide benim adetim cok duzensiz bu ay olsam iki al olmuyorum bazen cok uzundu simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Daha önce kv açsın kendi kukusuna baksın denmesiyse ben demek istiyorum
Cnm seni anlıyorum ama bunun garantisini kimse veremez ki. Ama birkaç bildiğim bişey var yazayım.
Kocan genellikle protein yesin et yumurta vs. Sen de yumurtlama günlerini takip et ve yumurtlama günü vebi gün sonrası çalışın ayrıca hücre yenilenme teorisi var internette araştır derim. Günleri belirliyor.
Allah yardım etsin o kv ile
Cnm seni anlıyorum ama bunun garantisini kimse veremez ki. Ama birkaç bildiğim bişey var yazayım.
Kocan genellikle protein yesin et yumurta vs. Sen de yumurtlama günlerini takip et ve yumurtlama günü vebi gün sonrası çalışın ayrıca hücre yenilenme teorisi var internette araştır derim. Günleri belirliyor.
Allah yardım etsin o kv ile
- 30 Haziran 2013
- 21.635
- 1
- 17.466
- 498
bebek cınsıyetı tamamen erkek tarafından belırlenır evı ayırma ımkanınız varsa ayırın yoksa kızınızı savunun annesınız sız kız evlat hedıye erkek evlat imtihandır sıze bır hedıye verılmıs bunun kıymetını bılın
bu arada erkek çocuk yapmak için bazı bılımsel verıler soyleyebılırım sıze ama bunu yapmam elınızdekının kıymetını bılmıyorsunuz sıkıntı cekmemek ıcın erkek evlat ıstıyorsunuz ancak bunu kvnız degıl aksıne sız ıstıyorsunuz oyle olmasaydı kımse burnunuzdan bısey getıremezdı
bu arada erkek çocuk yapmak için bazı bılımsel verıler soyleyebılırım sıze ama bunu yapmam elınızdekının kıymetını bılmıyorsunuz sıkıntı cekmemek ıcın erkek evlat ıstıyorsunuz ancak bunu kvnız degıl aksıne sız ıstıyorsunuz oyle olmasaydı kımse burnunuzdan bısey getıremezdı