- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.701
Benim takip icin gittigim doktorun da 2 kizi vardiKızlar instagramdaki sayfalara kesinlikle güvenmeyin çok eski sayfalarda da konuşmuştuk bazı arkadaşlarla. Parayı alana kadar her şey. Bana da Ağustos ayı için %70 erkek demişti bi sayfa. Bi sayfa ovulasyon tarihim yaklaşırken açık renk oluyor ya çizgi kaçırdın bu ay takip yapma demişti. Ben burdaki arkadaşları dinledim ve yaklaşık 4-5 gün sonra test pik oldu. Bi sayfa da yüzde verdi sonrasında benim diyebilceğim başka şey yok gerisi sana kaldı dedi ve planlama için konuşuyorduk.
Bu arada benim çevremdeki tüm doktorların da hatta instagramda takip ettiğim çoğu doktorun da bir kızı bir oğlu var. Nasip mi yoksa yöntem mi bilmiyorum
Benim kadın doğumcum da bi kızı bi oğlu var
Zaten bu yöntem konusunda da kimi dr var kimi yok diyor belki ondandır kızlar bilemedimBenim takip icin gittigim doktorun da 2 kizi vardi
Simdi ki gittigim doktorun da 2 oglu var
Bana kız ayları dedi cinsiyet hesaplama beş sayfa kız dedi adım adım dahil ama erkek hiç inanma üzülürsünMerhaba kızlar İnstagramda bazı sayfalar var cinsiyet hesaplama ve ileriye dönük cinsiyet planlama şeklinde, yapanlar varmı aranızda veya güvenilir mi sizce ?
Ay iyice soğudum o sayfalardan valla mıBana kız ayları dedi cinsiyet hesaplama beş sayfa kız dedi adım adım dahil ama erkek hiç inanma üzülürsün
Yok ya güvenmeyin çok saçma nerden bilecekler hadi ovalusyon takibi mantıklı açıklaması var yaş ay neymiş ona göre ilişki bana göre çok saçmaAy iyice soğudum o sayfalardan valla mı
Atsana bi erkek dediği çizdiği yeriAy iyice soğudum o sayfalardan valla mı
Sen ne zaman gidiyorsun doktora ?Inşallah cnm rabbim seninde istediğini nasip etsin inşallahEwt bilinçaltımız pert olmuş
Yok ay bisi denemedim iliski oylesine oldu hic bisi yapmadim 2ci spiralle kaldim 3cude belkiCanım yanlış anlmazsan 3 paşayı nasıl tutturdun, bir yöntem denedin mi özellikle
Sağol canım Allah bağışlasın kuzularınıYok ay bisi denemedim iliski oylesine oldu hic bisi yapmadim 2ci spiralle kaldim 3cude belki
Kiz
Olur dedim oda oglan oldu herangi bisi denemedim hic birsey
Hamile kalınca sonuncu yaz mutlakaYok ay bisi denemedim iliski oylesine oldu hic bisi yapmadim 2ci spiralle kaldim 3cude belki
Kiz
Olur dedim oda oglan oldu herangi bisi denemedim hic birsey
Insallah kalirsam yazarim tabi kizi nasil yaptigimida anlatacamHamile kalınca sonuncu yaz mutlaka
Benim iki yakın arkadaşım aynı öyle oldu önce kız dedi sonra erkek. Hatta erkek kardeşime de doktor kız demişti kesin doğunca şok oldu milletBencede geriye nasip ve dua bugün arkadaşla karşılaştım doktor ona tam üç aylık ilken yüzde 90 kız demiş oda baya üzülmüş iki kızı vardı sonra çok dua ettim hatmi okudum diyor doktor bir ay sonra bi daha gel demiş oda 5 ayda gitmiş doktorum şaşırmış bu erke demiş bebeği bir yaşında şimdi demem oki dua ve nasip yapacak başka bir şey yok
Ben 3. Oğlumu bekliyorumInsallah kalirsam yazarim tabi kizi nasil yaptigimida anlatacam
Onu buyuttum ben bakalim kizi tutturabecemmi bu sefer hic inanmiyomda Son kez bi deneyim dedimBen 3. Oğlumu bekliyorum
Ben buyuttum bile insallah kizi tuttururum bu seferBen 3. Oğlumu bekliyorum
Söylediklerinize katılıyorum ama bazı doktorların en az 4,5 taneye denk geldim. Cinsiyet ihtimalini %80 hatta %90 kadar artıracak diyet ve yumurtlama anı ile mümkün olacağını çok yerde okudum.Hal böyle iken insan ister istemez inanıyor. Çünkü Çok ünlü bir doktorla görüştüm. Bana bunun mümkün olduğunu söyledi.Deneyip göreceğim inşallahKızlar benim ilk doktorum ünlü bir profdu 2oğlu vardı, şimdiki doktorumda ünlü bir doğal doğumcu onunda iki kızı var ikiside erkek doktor, şimdiki doktorum kız diyince kesinmi Ahmet bey dedim biranda bozuldu evet dedi 2kız ne kadar güzel benimde 2kızım var çok mutluyuz çok memnunuz dedi alttan imada bulundu yani,utandım o an, sanmıyorum ki bir yöntemi olsun olsa onlarda denerdi herhalde diyorum, mesela 3arkadaşım var 3nünde bir oğlan bir kız diyorum erkek için bişi yaptınız mı yok be ne yapılır ki diyorlar yani akışına bırakıp takılmayan tipler ama iki oğlu iki kızı olanda çok arkadaşım var onlarda tam tersi biri farklı olsun diye çok isteyip niyetle yaptılar ama olmadı aynı cins yani bence tamamen pskoloji ve nasip ne kadar kasarsan o kdr olmuyor bence, bizleride o sayfalar beklentiye soktu o sayfaları söylesem çevrem bana güler kimseye bişi demedim sonra kendime çok kızdım bu kadar neden şartlandırdım kendimi diye nasip diyin kasmayın kafanıza göre yapın ovs testi filan gerek yok akışına bırakcaksınNasipleri neyse o gelecek zaten
Ah biz öle bir doktora denk gelemedikSöylediklerinize katılıyorum ama bazı doktorların en az 4,5 taneye denk geldim. Cinsiyet ihtimalini %80 hatta %90 kadar artıracak diyet ve yumurtlama anı ile mümkün olacağını çok yerde okudum.Hal böyle iken insan ister istemez inanıyor. Çünkü Çok ünlü bir doktorla görüştüm. Bana bunun mümkün olduğunu söyledi.Deneyip göreceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?