Bende de Sarı akinti ve adet gecikmesi var ama şimdi yine test yaptim artimed o da silik çıktı.Sabah normali yapicam.:KK64:6 sene sonra inanmasi oldukça güç.
Artimed yalancı pozitif çıkartiyor canım ya başka varmı elinde test inşallah pozitiftir sabah hayırlı haberlerini bekliyorm bende yarın yapicam nasıp 🤲😍

Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah orada sonucunuz güzel çıkar 🤗 bende test yaptm ama daha 8 gün var negatifti bence
Acele etmeyin o sekiz gün içinde hala yerleşme devam ediyor olabilir sakin olun olur inşallah düşünmeyin
Allah razı olsun bizede dua edin lütfen 🤗❤️
İnşallah rabbim hayırlısıyla sizlere de nasip edecektir

Her tuvalette gelen sarı akıntım artık yok. Tamamen bitti mi bilmiyorum ama öyleyse hamilelikle ilgilidir. Enfeksiyon olsa bitmezdi. Bir de acayip duygusallaştım komedi dizisinde bile ağlamaklı oluyorum :D

Ahahha bende görsem bende koşarak giderim yaptım iki 3 dk oldu ama hicbisiy yok 🥺
Merhaba benim sat 2 şubattı ve 19 şubatta ovülasyon 20 şubatta çatlama gördüm. Ovülasyon testiyle takip ettim bu ay düzenli. Bata 3-4 gün var. Belirti olarak ciddi bir şey yaşamıyorum bazen kasık ağrısı bazende göğüs ucu ağrısı. Birkaç gün önce mukuslu beyaz akıntım vardı artık sarı oldu. Gebelik oluşması ne kadar sürüyor? Bir de şuan erken gebelik yaparsam çıkar mı?

Merhaba benim sat 2 şubattı ve 19 şubatta ovülasyon 20 şubatta çatlama gördüm. Ovülasyon testiyle takip ettim bu ay düzenli. Bata 3-4 gün var. Belirti olarak ciddi bir şey yaşamıyorum bazen kasık ağrısı bazende göğüs ucu ağrısı. Birkaç gün önce mukuslu beyaz akıntım vardı artık sarı oldu. Gebelik oluşması ne kadar sürüyor? Bir de şuan erken gebelik yaparsam çıkar mı?
Bend3de sarı akıntı vardı canım test yaptım negatifti birazdaha bekle bence canım erken,gibi gerci herkez ye farklı cikiyo bazılarında erken bazılarında geç ben elendim

Back
X