- 30 Ocak 2019
- 1.431
- 1.563
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.661
Kaçıncı haftada canım sağlıkla doğsun bebeğin inşaallahKızlar bende bütün hastaneden geldim çok şükür sağlıklıymış doktorum kıza benzetti ama emin olamadıodadab çıkarken oda Eşya felan almayın 1 ay sonra yine bekliyorum dedi .. ama erkek olsaydı pat diye söylerdi bence ikra meyra
Da erkek tahminin de bulunmuştu bu arada .. Kıza benzettiyse daha değişmez diye düşünüyorum sağlıcakla gelsin
İnşaallah hayırla, sağlıkla nasip olsun.Bende yaptirdim arzuya bu ay deniyorum bakalim nasip kismet rabbim insallah gonlumdekini nasip eder
Verdiği takvimle yumurtlama günü denk geliyor mu?Bende yaptirdim arzuya bu ay deniyorum bakalim nasip kismet rabbim insallah gonlumdekini nasip eder
Aynen verdigi tarihler 17-25 arasi idi bugun pik oldu yarin catlar buyuk ihtimalde ama yumirtlama pik catlama gunlerinde birliktelikten korkuyorum erkek olur diyeVerdiği takvimle yumurtlama günü denk geliyor mu?
Erkek bebek için değil mi sizin?Aynen verdigi tarihler 17-25 arasi idi bugun pik oldu yarin catlar buyuk ihtimalde ama yumirtlama pik catlama gunlerinde birliktelikten korkuyorum erkek olur diye
3 pasam var kiz bebek icinErkek bebek için değil mi sizin?
Amin ablacım , erkek olsaydı belli ederdi nasip böyleymişSağlıkla al kucağına inşallah, yine de doktor da emin olamamış hazırlık yapma bi sonraki kontrolü bekle. Gönlündeki olsun insallah
15.haftadayım canım , aminKaçıncı haftada canım sağlıkla doğsun bebeğin inşaallahkesin konuşmamış hem doktor daha, benim arkadaşıma %90 kız demiş doktor beşinci ayda erkek olduğunu almamışlar yani emin konuştukları bile tutmuyor bazen
AynenGeçenlerde düşündüğüm şey buydu ben firsat oldukça okuyorum ama konular çok degisiyo takip edemiyorum
Evet canımAleykum selam cnm senin eşinde doktor demi
Canım bende Ocak ayı için konuştum arzumla inşaallah tutarArzuma son zamanlarda iki kişi hesaplatmıştı yazmıştı buraya tutmuş onlardaBende arzuma takvim oluşturdum Ocak ayı sonrası için beklemedeyim nasip bakalım gebelik olursa yazarım inşaallah o zamana.
Ewt cnm kizimdada hep kız bebek ve armutla kabak görüyordum bundada belirtiler rüyalar hep aynı biraz modum düştü ama hayırlısı olsunHayırlı sabahlar canım rüyaların çıkıyor mu genelde. Bende kızımda hep rüyamda kız bebek gördüm hatta zayıf böyle küçücük pembeler giyinmiş bebek vermişlerdi rüyamda kucağıma o zaman daha 7-8 haftalık hamileydim bir uyandım eşime kızımız olacak dedim o kadar gerçektive gerçekten doğumda kızımı minicik zayıf pembeler içinde verdiler kucağıma
Eşim hep diyo doktorların neden oğlu olmuyorEvet canım
Bana verdiği tarihte kız gününde pik oldu erkek günleri yumurtlamadan çok sonraya geliyordu beklemedim ya nasip dedim pik ve sonrası denedim kızım olacak cnm3 pasam var kiz bebek icin
Banada 14 de koz gibi ama kesin değil demişti, burdaki tüm nubcular erkek bebek demişti adım adım annelik erkek demişti gören erkek diyordu zaten15.haftadayım canım , aminyok canım ya tahmini doğrudur erkek olacağını sanmıyorum .. dilerim rabbim sizlere nasip eder :)
Canım bu arada senin tavsiyen üzerine ben bu sayfaya baktırdım çizdi ve pipi diye yazdı erkek dedi yani .. ben bıgün yazdım ona kızmış diye şok oldu yok ya felan dedi .. ama bebeğim kızzzz yani aslında anlamıyorlar diyeceğim şu ki kızlar güvenmeyinBu sayfa cnm direk bu çizdi benimkini kim görse erkek diyordu %100 diyenler vardı birtek bu çizip kız bu bebek gör bak dedi onun dediği çıktı birtek
Canım bende baktırdım buna bana da erkek dedi aynen böyle çizmişti ama kızzzBen bu sayfayı tesadüfen gördüm sormuştm ama onada inanmamıştım :) 16. Hafta gelmedende insan inanamıyo. Resmi çizip erkek demişti
Canım 11+ da doktor erkeğe benziyo dedi 12+ da başka doktor kıza benziyo yüzde seksen kız dedi. Ama kızdır kesin diyoruz artık dahada gitmedim.Canım bende baktırdım buna bana da erkek dedi aynen böyle çizmişti ama kızzzSenin ki ne belli oldu mu ben biraz geriden takip ediyorum
Anladım canım inşaallah nasip olur3 pasam var kiz bebek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?