- 3 Ağustos 2022
- 528
- 575
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.961
Sağlıkla gelsinler canım öyle ne yaparsak yapalım yiyecek ekmeği varsa geliyor nasiptekiMerhaba 2018 de yumurtlma günü oğluma hamile kalmıştım şuandada tek yumurta ikizlerine hamileyim 9 u sabah oldu 11 sabah çatladı kesin eminim test kullndim ve adet ile uyumlu ve bgun öğrendim ki bebeklerim erkekmis yni biz ne yaaprsak yapalım Allah'ın dedgi oluyo
Nasıl oldunuzKızlar kahverengi lekem geldi az da olsa sizce yerşme lekesi midir doktora gitmeli miyim
Hayırlsı olsun canım bende çok istedim ama rabbimin dediği oluyor Allah öyle güzel veriyor ki sevgisini içine doğduktan sonra şükürler ediyorsun üzülme hiç sağlıkla gelsinler inşallahMerhaba 2018 de yumurtlma günü oğluma hamile kalmıştım şuandada tek yumurta ikizlerine hamileyim 9 u sabah oldu 11 sabah çatladı kesin eminim test kullndim ve adet ile uyumlu ve bgun öğrendim ki bebeklerim erkekmis yni biz ne yaaprsak yapalım Allah'ın dedgi oluyo
Amin inşallah yok HC uzulmedim ha ck istedim kız ama rabbm bnden daha iyisini biliyor biliyorm çevre bnden daha ck felaket tellallari senaryolar yaziyolar şimdidenHayırlsı olsun canım bende çok istedim ama rabbimin dediği oluyor Allah öyle güzel veriyor ki sevgisini içine doğduktan sonra şükürler ediyorsun üzülme hiç sağlıkla gelsinler inşallah
Ne de biliyormusun çevreye eşimin soyadı yürüsün diye erkek istedim şükür önce sağlıklı sonra nasip etti Allahım de kapat çeneleriniAmin inşallah yok HC uzulmedim ha ck istedim kız ama rabbm bnden daha iyisini biliyor biliyorm çevre bnden daha ck felaket tellallari senaryolar yaziyolar şimdiden
Elalemin çenesini kapatamayız herkes hep aynı nerde yaşarsan yaşa insanların dedikodu ağzıyla yaptıkları boyunlarına halka olsun inşallah ne çektiğimizi biz biliyoruz rabbim hayırlı evlat versin gerisi önemli değil zaten biz önce hayırlısını ve sağlıklısını istiyoruz Allah herkesin yolunu açık etsin. Sağlıcakla gelsin ikizlerin inşallah canımAmin inşallah yok HC uzulmedim ha ck istedim kız ama rabbm bnden daha iyisini biliyor biliyorm çevre bnden daha ck felaket tellallari senaryolar yaziyolar şimdiden