- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.581
Sağol canım ama kayınpederimle çok sık görüşmüyoruz ailem yakınımda ve kızlarımı aşırı seven teyze ve dayıları var oyğxfen çokta onların sevgisizliği çocukların umrunda değil bellide hissediyorlardır bilmiyorum ama kızlarım hiç otarafı sevmezler hatta eşim diyor ki neden sizinkilere bukadar düşkün bunlar bu olaydan sonra dedim ki sorunun cevabını aldın mı biraz mahcup oldu ama yapacak bişi yokEvet siz gerçekten zor bir durumdasınız takmayın konuşturmayin diyeceğim ama anne baba kardeş bile bunları söylüyorsa eşiniz de siz de bir yere kadar etkilenmez siniz elbette aklıniza takılıyordur.Sizinkinin erkek olmasını çok istiyorum duamdasiniz hayırlı bir şekilde oğlunuz olsun inşallah.Bu insanlarin dili de akıl muhakemesi de ayarsız yüz vermeyin benden söylemesi hiç konuşturmayin.Kayinpederse yaşını başını bilerek konuşsun bu ne demek sizin de bir evladınız olsun kızlarıniz adına üzüldüm
Üç hafta sonraysa sıkıntı olmaz bence bu defa denemiyorsun demi ?Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim ocakta bebek düşünüyorum dedim. Yumurtam soldaymış bu ay. Bugün 19 mm dedi yarın sabaha çatlar dedi. Birde iltihap varmış mantardan da şüphelendi. Antibiyotik ve neo penotran fitil verdi. Ben başladım fakat 3 hafta sonra denemeyi yapacam. Ne diyorsunuz antibiyotik kullanmak yada bu fitili kullanmak etkiler mi gebeliği? Bir de tahlil verdim idrar ph 6 çıktı şok oldum o kadar karbonatlı su niye hiç işe yaramamış sizce?
Estağfurullah ne demek. Dua ettiğini söyledi, kendine özgü öyle bir dua etmiş detaya girmiyor.Teşekkür ederim canım, eşiniz bahsetti diğer yaptığı konudan, kusura bakmayın böyle sorup rahatsız ediyorum da
Fitil alkali yapiyor ama, mantar yada enfeksiyondan kurtulmadigin surece bence hamilelik planlama. Direkt kiz bebek ortami cunku. Yine de karar senin tabi ki, ph zaten iltihap varsa yuksek cikmaz canim,Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora gittim ocakta bebek düşünüyorum dedim. Yumurtam soldaymış bu ay. Bugün 19 mm dedi yarın sabaha çatlar dedi. Birde iltihap varmış mantardan da şüphelendi. Antibiyotik ve neo penotran fitil verdi. Ben başladım fakat 3 hafta sonra denemeyi yapacam. Ne diyorsunuz antibiyotik kullanmak yada bu fitili kullanmak etkiler mi gebeliği? Bir de tahlil verdim idrar ph 6 çıktı şok oldum o kadar karbonatlı su niye hiç işe yaramamış sizce?
Canım mantar enfeksyonu varken hamile kalmışım ve 3. Kızım oluyo. Mantarın kız bebeğe ortam hazırladıgını ilk defa duyuyorumFitil alkali yapiyor ama, mantar yada enfeksiyondan kurtulmadigin surece bence hamilelik planlama. Direkt kiz bebek ortami cunku. Yine de karar senin tabi ki, ph zaten iltihap varsa yuksek cikmaz canim,
Mantar, yara,iltihap vs bunlar varken kiz bebek olur diyorlar canim, cunku enfeksiyon zaten direk asidik ortam demekCanım mantar enfeksyonu varken hamile kalmışım ve 3. Kızım oluyo. Mantarın kız bebeğe ortam hazırladıgını ilk defa duyuyorum
Benim bildiğim kadarıyla, iltihap asidik ortam, mantar ise alkali olunca oluşuyor. Çünkü süper annelerde vajinal duş yapanlar sonrasında genelde mantar problemi yaşadılar.Mantar, yara,iltihap vs bunlar varken kiz bebek olur diyorlar canim, cunku enfeksiyon zaten direk asidik ortam demek
Mantar alkali evet ama o da bi enfeksiyon cesidi oldugu icin benim gittigim doktor mantar varken de erkek bebek ortami olmaz demistiBenim bildiğim kadarıyla, iltihap asidik ortam, mantar ise alkali olunca oluşuyor. Çünkü süper annelerde vajinal duş yapanlar sonrasında genelde mantar problemi yaşadılar.
Cnm benim komsumunda mantar, enfeksiyon hic eksik olmaz 3 tane oğlu varMantar, yara,iltihap vs bunlar varken kiz bebek olur diyorlar canim, cunku enfeksiyon zaten direk asidik ortam demek
Dogrudur canim ben doktorun soylediklerini soyledim yoksa herkes diledigi gibi yapsin tabikiCnm benim komsumunda mantar, enfeksiyon hic eksik olmaz 3 tane oğlu var
Cinsiyetiniz belli oldu mu acaba?Canım ben 10ağustosta hamile kaldım.
Banada bakabilirmisin
Sağlıcakla gelsin kuzucuk .. sert kahveyi içirdim , soğuk su da tamam .. ilişki sonrası da sağa yattım .. bakalım mevlam neylerse güzel eyler ..
Sizin belli oldu mu?
Gecmis olsun cnm bir şeye mi üzüldün stres üzüntüden olurSelam kızlar nasılsınız ben fulll bugün yattım tansiyonum hiç düzlemedi şimdi biraz iyiyim şükür
Gecmis mesajina baktim erkekmis galibaCinsiyetiniz belli oldu mu acaba?
Geçmiş olsun canım arkadaşın dediği gibi stresten olmuştur haliyle çok kafaya takıyorsun üstündeki baskıdan ötürü haklısın Allah yardımcın olsun az kaldı inşaallah erkektir bundan sonrasını huzurla geçirirsin hamileliğinin.Selam kızlar nasılsınız ben fulll bugün yattım tansiyonum hiç düzlemedi şimdi biraz iyiyim şükür
Zaten bu pandemi sürecinden diyet falan onu da doğru düzgün yapamıyoruz sıkıntıdan hep birşeyler yemek istiyor insanAlkali asidik fazla inanmayın bu tarz şeylere kızlar. Normal sağlıklı beslenmenize dikkat edin yeter. Burada EN ÇOK önemli olan erkeğin ne yiyip içtiği. Onların dikkat etmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?