Erkek arkadaşımla geçen konuşma ..

Yani bir şekilde anlaşılmaz mı? Konu sahibi yakın pahalılıkta hediyeler almış mı, hesap ödemiş mi? Hiçbirini yapmadıysa gün gibi meydanda.
Adamın aşktan gözü kördü belki, yeni yeni açılırsa açılır. Yoksa iki taraf halinden memnundur . Millet memnunsa bize ne, biz mi evleneceğiz sanki.

Her lüks kadına erkeğe yok. Ne güzel dünya
Bu konu özelinde öyle. Konu sahibi erkek arkadaşı zenginmiş diye öyle düşünüyormuş o konuda katılmıyorum yani adam zengin diye o versin ben harcayayım mantığı değil demek istediğim

Yani bir şekilde anlaşılmaz mı? Konu sahibi yakın pahalılıkta hediyeler almış mı, hesap ödemiş mi? Hiçbirini yapmadıysa gün gibi meydanda.
Geliri daha az diye almadığını ya da alamadığını düşünmüştür. Ama şu konuşmayla benim gözüm senin paranda mesajını vermiş konu sahibi. Şimdiden sonra gözü açılırsa açılır, açılmazsa allah rahmet eylesin

Bu konu özelinde öyle. Konu sahibi erkek arkadaşı zenginmiş diye öyle düşünüyormuş o konuda katılmıyorum yani adam zengin diye o versin ben harcayayım mantığı değil demek istediğim
Yok öyle değil. Sizin küçük dünyanızda öyle sadece. O zorunda bu zorunda diyorsunuz da saydığınız şeylerin hiç birinin kanuni bir zorunluluğu ya da yaptırımı yok.

Erkek arkadasinizin durumu ne kadar iyi? Cok merak ettim. Ne zaman bunu yazan biri olsa ortalama memur maasi gibi bir sey soyluyorlar sonra. Turkiye'de tek maasla cok cok iyi gecinmek icin cok cok cok iyi bir gelire ihtiyaciniz var.
Ticaret yapıyor Euro dolar bazında , benim kazandığım para onun için hiç bişey buna istinaden böyle düşündüm Şuan ticarete göre değişiyor bazen aylık 1 milyon bazen 600 değişiyor

Kedi sen daha geçen konunda babanın sana aldığı arabayı satıp o parayı evine kullandıran biri olduğunu yazmıştın. Sen evde kendi parasını ve babasının parasını kocasına yediren birisin. Senin düşüncen erkek para harcasın mantığındaysa kocana babanın parasını yedirmeseydin.

Yok öyle değil. Sizin küçük dünyanızda öyle sadece. O zorunda bu zorunda diyorsunuz da saydığınız şeylerin hiç birinin kanuni bir zorunluluğu ya da yaptırımı yok.
Kadının çalışmama özgürlüğü vardır ama erkeğin yoktur, bu bile erkeğin eve harcama yapmasını dolaylı yoldan zorunlu kılar zaten. Kanun dediğim yok zaten ama her şeyi başka yöne çekmekte usta olduğun için şaşırmadım

Konuyu cidden bambaşka yere çekiyorsun şu anda. Ben de eşimin arabasını kullandım kendi arabam olmayınca, orası başka mevzu ama bizim eşimle bütçemiz ortak zaten. Ben zorunluluktan bahsediyorum anlatamıyorum galiba.

Bir şeyin zorunlu kılınması için kanuni bir yaptırımı olması gerekir. Erkek çalışmıyorum uleeen dediğinde ya da kazandığımı kendime harcayacam dediğinde kanuni olarak bir yaptırım uygulayabiliyor muyuz? Hayır. O zaman bir zorunluluktan bahsedemezsiniz. Neymiş? Zorunluluk yokmuş. Bak öğretmen gibi anlattım

Her lüks kadına erkeğe yok. Ne güzel dünya
Ay benim bir akrabama nişanlılık sürecinde sürekli altın ve pahalı hediye geliyordu. Mağazaya gittiklerinde adam topar topar para çıkarıyormuş cebinden. Evlenince öğrendi ki o hediyeleri borç alarak almış. Cebindeki paraya kadar borçmuş. Konu sahibi böyle bir şok yaşamasın da aman

Hiç bambaşka mevzu değil.

Araba kullandırmak başka şey ne alaka arkadaşımızın arabasını bile kullanıyoruz. Babanın parasıyla aldığı arabanın parasını kocana yedirmek başka şey. bir kadın olarak evlilikte senin mantığınla daha eril oluyorsun. Kocan hem senin paranı hem babanın parasını yemiş oluyor.

Sen benim soruma cevap versene. Üç oldu bak. Adamın gelirine ortak olmak karşılığında sen bu ortaklığa ne koyacaksın?
Yahu arkadaşım siz neden pat diye yargılıyorsunuz insanları , kendisi benim çalışmamı istemedi ihtiyacımız yok diye evlenince , ben kendi isteğimle çalışmak istiyorum onun bu düşüncesinden ötürü böyle bi düşünceye girdim , çalışırsam benim olur diye

Saygı sevgi şevvalin gözünü doyurmaz gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…