Erkek arkadaşımla geçen konuşma ..

Evet bu kafadaydım yanlış mı düşünüyorum diye konu açtım
Yanlış düşünüyorsun. Ve o görüşten hiç hazzetmiyorum doğrusu. Bu fikirdeki bir kadın bekar kalsın daha iyi . Çünkü evlenince de bekar kafasında olacak.

Ben erkek olsam bu kafada olan çalışan kadınla evlenmektense çalışmayan birini tercih edebilirim.

Bu arada aynı düşünceye sahip olan erkek olmuş olsa burada adamı linçlemeyen kalmaz, en kibar haliyle "adam mısın sen!?"denir.

Evlilikte zaten senin paran benim param muhabbeti olmamalı.

Ben buna değerim

Değecek biri olsan evlenirken böyle para hesabı yapan biri olmazdın daha evlilik kesin olmayan birinden pahalı hediyeler kabul etmezdin. Gözü tok birideğilsin. Üstelik evlilik düşündüğün adamı sanki danaya gireceğin biri gibi görüyorsun şimdiden kime ne kadar et düşecek diye yaygara koparmışsın. Yazık çocuğa. Zaten ne olduğunu anlayıp bu konuları açmış belliki.

Ben erkek arkadaşınız kafasındayım. Yıllardır çalışmıyorum, bir gün bile bu kocamın parası diye bir düşüncem olmadı. Benim de gelirlerim var ancak kullanmıyoruz, gayrimenkullerim var. Hiçbirine benim gözüyle bakmadım, bizim. Eşimle kendimi asla farklı görmem.

Elbet gün olup boşanılabilir. Ama gün olup boşanırsak diye her gün de o bilinçle hareket edilmemeli.

Sevdiğiniz bir işiniz varmış. kimsenin lafıyla işinizi bırakmayın.

Kadın bir kuruş bile vermek zorunda değil tehlikeli bir bakış açısı. Evlilik varsa her şey ortaktır. Böyle yazınca konu çok farklı yerlere uzanıyor çünkü.
O sizin görüşünüz. Benim görüşüm de o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…