bu kafa yapisiyla asla evlenmem. bunu diyen adam yalandan haftada iki sofrayı kaldirsa erilligine yakıştıramaz, surat asar.evde erkeğin eril olması için
Ay ben söylerim ama neyse susacağımNe karşılığında adamın maddi imkanlarını talep ediyorsunuz peki? Karşılığında siz ne vereceksiniz?
Ticaret ile uğraşıyor ben bi şirkette iyi bi konumdayımErkek arkadaşınızın mesleği sizin mesleğiniz ne ? Bir de o taraftan bakmak lazım çünkü. Yaşlarınız kaç ?
Cevap bekliyorum hala ama aklındaki oysa o her kadında varAy ben söylerim ama neyse susacağım
Yanlış düşünüyorsun. Ve o görüşten hiç hazzetmiyorum doğrusu. Bu fikirdeki bir kadın bekar kalsın daha iyi . Çünkü evlenince de bekar kafasında olacak.Evet bu kafadaydım yanlış mı düşünüyorum diye konu açtım
Evlilikte zaten senin paran benim param muhabbeti olmamalı.Merhabalar burdaki tecrübeli hanımların yorumlarına ihtiyacım var , Öncelikle bir ilişkim var artık evlilik konuları konuşmaya başladık , Erkek arkadaşımın durumu benden kat kat iyi bi iş kurdu , bende yıllardır. Çalışıyorum kazancım ortalama ama piyasaya göre oldukça yüksek , tanıdığımış olduğumuz bir çifttin maddi problemleri yüzünden yapmış olduğum bir yorum oldu ve erkek arkadaşıma dedim ki ‘ Evi erkek geçindirmeli kadın çalışmalı ama bir mecburiyeti olmamalı evde erkeğin eril olması için , Evlilikte senin benim param olmamalı katılmıyorum dedi , ben birikim yaparım dediğim de onları da yapıyorum ben gibi bir yorum yaptı . İstersen çalışmayabilirsin ihtiyacımız yok ama çalışıyorsan senin benim param muhabbeti saçma dedi .. Benim düşüncem yanlış mı ? siz tecrübeli arkadaşlardan yorum almak istiyorum ..
Altın pırlanta fılandır belkiCevap bekliyorum hala ama aklındaki oysa o her kadında var
Ben buna değerim
Siz para verince erkekleriniz eril olmuyor mu? Eril olmak kolay mı ki bu kadar?Evi erkek geçindirmeli kadın çalışmalı ama bir mecburiyeti olmamalı evde erkeğin eril olması için ,
Sana kötü bir haberim var şevvalcim senden çok var piyasada.Ben buna değerim
Pekiyi tam tersi senin durumun çok iyi olsaydı aynısını sevgilin deseydi sevgiline hak verir miydin?Böyle düşünmemin nedeni erkek arkadaşımın durumunun çok çok iyi olması ,
Hiçbir şey anlamadım ama meslek ve yaş sorma sebebim eğitim seviyelerinizi ve olgunluk düzeyini anlamaya çalışmaktı. Ne yazık ki siz daha evliliğe pek hazır değil gibisiniz.Ticaret ile uğraşıyor ben bi şirkette iyi bi konumdayım
Ben erkek arkadaşınız kafasındayım. Yıllardır çalışmıyorum, bir gün bile bu kocamın parası diye bir düşüncem olmadı. Benim de gelirlerim var ancak kullanmıyoruz, gayrimenkullerim var. Hiçbirine benim gözüyle bakmadım, bizim. Eşimle kendimi asla farklı görmem.Merhabalar burdaki tecrübeli hanımların yorumlarına ihtiyacım var , Öncelikle bir ilişkim var artık evlilik konuları konuşmaya başladık , Erkek arkadaşımın durumu benden kat kat iyi bi iş kurdu , bende yıllardır. Çalışıyorum kazancım ortalama ama piyasaya göre oldukça yüksek , tanıdığımış olduğumuz bir çifttin maddi problemleri yüzünden yapmış olduğum bir yorum oldu ve erkek arkadaşıma dedim ki ‘ Evi erkek geçindirmeli kadın çalışmalı ama bir mecburiyeti olmamalı evde erkeğin eril olması için , Evlilikte senin benim param olmamalı katılmıyorum dedi , ben birikim yaparım dediğim de onları da yapıyorum ben gibi bir yorum yaptı . İstersen çalışmayabilirsin ihtiyacımız yok ama çalışıyorsan senin benim param muhabbeti saçma dedi .. Benim düşüncem yanlış mı ? siz tecrübeli arkadaşlardan yorum almak istiyorum ..
Ahahshdjd ama onlar sadece kendilerinde var sanıyor işteCevap bekliyorum hala ama aklındaki oysa o her kadında var
Sizin katkınız ne olacak bu durumda?Evet bu kafadaydım yanlış mı düşünüyorum diye konu açtım
Detaylarda boğulma zengin işte gerisi teferruatHiçbir şey anlamadım ama meslek ve yaş sorma sebebim eğitim seviyelerinizi ve olgunluk düzeyini anlamaya çalışmaktı. Ne yazık ki siz daha evliliğe pek hazır değil gibisiniz.
O sizin görüşünüz. Benim görüşüm de o şekilde.Kadın bir kuruş bile vermek zorunda değil tehlikeli bir bakış açısı. Evlilik varsa her şey ortaktır. Böyle yazınca konu çok farklı yerlere uzanıyor çünkü.
Olumlama yapıyo elleme, eril falan da demiş zaten.Sana kötü bir haberim var şevvalcim senden çok var piyasada.