- 9 Ocak 2017
- 502
- 467
-
- Konu Sahibi Minikgirl35
Hehh işte aynısı onda var. Aşırı yapıcı allahım her gün motivasyonumu yükseltmek için yeniden bir çaba sarfediyor :)) kızdığım zaman ki haksız yere yapıyorum. Allahım içim acıyor kıyamıyorum. El üstünde tutuyor gerçekten. Diyorum ya hiç böyle biri tanımamıştım, çok farklı biri. Meleğin bir tık altı sanki:)Cok yapıcılar ya kiyamam ben bazen cok üzülüyorum esime kizinca bağırınca ya da haksiz yere uzatinca vicdanim sızlıyor oof offff el ustunde tutarlar sevdiklerini basaklar
Tam özelden burcunu soracaktim bende neyi unuttum diyorum . Döncem ozeldenYok canım başak burcu. Ama abim boğa burcu ve o da çok sakindir:))
Tamam canımTam özelden burcunu soracaktim bende neyi unuttum diyorum . Döncem ozelden
Ay ay ay masallah masallah Allah mutlulugunuzu daim etsin ben esimle tanışalı 1 sene olmadan evlendim 2 ay dostluk 2 ay flort 7 ay nisanlilik 7.ayin sonunda düğün nasıl ama bidaha yapma sende haksiz yere kizma dicem.de insan dayanamiyor degil mi :) gelinlik fotonuzu da paylaşırsın burada bizde hayirli olsun deriz ay cok guzeeeeelHehh işte aynısı onda var. Aşırı yapıcı allahım her gün motivasyonumu yükseltmek için yeniden bir çaba sarfediyor :)) kızdığım zaman ki haksız yere yapıyorum. Allahım içim acıyor kıyamıyorum. El üstünde tutuyor gerçekten. Diyorum ya hiç böyle biri tanımamıştım, çok farklı biri. Meleğin bir tık altı sanki:)
Canım benim kontrol mekanizmam zayıf ne yazıkki. İncitmemeye özen gösteriyorum tabi. 6 ay kadar daha tanıycağım canım. Eğer olaki sonra hala istiyorsak düşüncelerimiz değişmemişse buraya yazaçağım zaten :))Ay ay ay masallah masallah Allah mutlulugunuzu daim etsin ben esimle tanışalı 1 sene olmadan evlendim 2 ay dostluk 2 ay flort 7 ay nisanlilik 7.ayin sonunda düğün nasıl ama bidaha yapma sende haksiz yere kizma dicem.de insan dayanamiyor degil mi :) gelinlik fotonuzu da paylaşırsın burada bizde hayirli olsun deriz ay cok guzeeeeel
Supeeer yeterli bi sure bence :))) hadi hayirlisiCanım benim kontrol mekanizmam zayıf ne yazıkki. İncitmemeye özen gösteriyorum tabi. 6 ay kadar daha tanıycağım canım. Eğer olaki sonra hala istiyorsak düşüncelerimiz değişmemişse buraya yazaçağım zaten :))
Ben 21 yaşındayım 31 32 yaşındaki adam evlenme teklif etse tepkim yine aynı olurdu. Bu konuda erkeklere çifte standartım yok.Aşkın yaşı yoktur. Siz utanmak kelimesini yanlış yerde kullanıyorsunuz. Ayrica kardesiniz kendinden buyuk biriyle sevgili olsa ona utanmiyor musun demek hem hadsizlik hem sacmalik olur. Herkes duracagi yeri bilmeli.
Hem siz, size sizden 10 yas buyuk biri evlenme teklifi etse ona da mi utanmiyor musun diyeceksiniz :)
Siz 21 yasindasiniz diye boyle düşünüyorsunuz siz bi 30 32.olun emin olun daha farkli düşünürsünüz ya 40 yasinda ergen ruhlular da var ama sonucta oyle.degil miBen 21 yaşındayım 31 32 yaşındaki adam evlenme teklif etse tepkim yine aynı olurdu. Bu konuda erkeklere çifte standartım yok.
Kardeşim reşit karışamam vs değil olay, erkek kardeşim 22 yaşında ergenlikten yeni çıkmış(belki de çıkamamış) toyken 32-33 yaşında kadınla birlikte olmasını onaylamam. Varsın adım görümce olsun.
32 yaşında olunca 21lik çocuklarla ilişki kurmayı düşüneceğimi ve kardeşimde de bu durumu onaylacağımı sanmam. Beni dinler, dinlemez kendi bileceği iş ama benim ve ailemin rızası olmaz.Siz 21 yasindasiniz diye boyle düşünüyorsunuz siz bi 30 32.olun emin olun daha farkli düşünürsünüz ya 40 yasinda ergen ruhlular da var ama sonucta oyle.degil mi
Tesekkur ederim herkesi mutlu etsin insallahValla roman gibi hikayeymis. Allah mesut etsin, insan nasibin onune gecemiyor.
Evinin borcu bitti de canım arabasının borcu var. Bilmiyorum zamana bıraktım artık en azından bir süre daha tanıyacağım.Ben 25 yaşındayım şu an 22 yaşındaki bir erkekle yapamam. Aynı zamanda 35 yaşındaki bir erkeğe de dönüp bakmam. Yine de ne olursa olsun 22 yaşındaki bir erkeğin mümkünatı yok aşırı olgun olmasının. Çocuk esirgemede büyüdü demişsiniz genç yaşta ev araba borcu altına girmesi hayatını garantiye almak istemesinden diye düşünüyorum. Borçlar azaldığında yaşı da daha çok genç olduğu için muhtemelen hayatını yaşamak, görmediklerini görmek, yapmadıklarını yapmak isteyecek. Siz de orta yaşlı evde çocuklarla kalan bir kadın olacaksınız. Bilmiyorum ben risk alamazdım.
Canım ileride karşılaşabilceğim problemler olur mu yada insanların ginil tepkisi nasıl olur görmek istedim. Şuan ayrılalam zaten seviyorum. Sadece acele karar vermeyip. Birazdaha tanıyacağım.Güzel kardeşim şimdi buradaki insanlar 10yaş fazla dese sen sevdiğin ve anlaştığın bu adamdan ayrılacak mısın? Zaten bunu yapabiliyorsan sevmiyorsun demektir.
Başka problemler yoksa kafana takılan ya da seni ondan soğutan sırf yaş sebebiyle sevdiğin adamdan ayrılma sonra acı çekersin