Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

22 yaşa yeni yetme şöyle denir. Üniversite zaten o yaşlarda biter. O yaşlarda sen daha yeni yeni hayata atılırsın, insanları yeni yeni tanırsın. Hayat içinde eğilip bükülmen, pişmen yeni başlar. Yeni yetmelik bebeklik anlamına gelmiyor yani.

Benimki disariyi cok sever evde duramazmis o boylemis cocugu babami ozledim diye evde aglar oda pis ahlaksiz arkadaslarinn yaninda mesai yapar. Benden neredeyse 10 yas buyuk ama akil 15

siz benim konumu fazla takip etmemişsiniz anlaşılan. Ben zaten onun yaşadıklarının onu olgunlaştırdığını da yazmıştım. Teşekkür ederim görüyünüz için

siz benim konumu fazla takip etmemişsiniz anlaşılan. Ben zaten onun yaşadıklarının onu olgunlaştırdığını da yazmıştım. Teşekkür ederim görüyünüz için
Valla gereğinden çok daha fazla takip ettim bu konuyu açıkçası. Tüm yorumlarınızı biliyorum. Yaşanmışlıkla ilgili dediklerinize de cevap verdim zaten yorumlarımda.

Burada memur oldugundan bahsediyor. Ve malesef gunumuzde gevsek yapili takilmaktanmidir nedir ileri yasa kadar pek bi niteliksiz kaliyor erkekler. Ama kimiside var ki aldigi nefesin kiymetini biliyor hayata acilan oyle guzel pencerelere sakip insanlar var ki hii derseniz var ama az. Burada ki sevgili o az kisimliktan mi degil mi bayan tespit etmeye calisip ona gore ileriye bakmali derim

Benimki disariyi cok sever evde duramazmis o boylemis cocugu babami ozledim diye evde aglar oda pis ahlaksiz arkadaslarinn yaninda mesai yapar. Benden neredeyse 10 yas buyuk ama akil 15
Bunu burada yazmanız çok güzel biliyor musunuz? Bende aradaki yaş farkının farkındayım. Ama bazıları çok ön yargılı yaşının büyük olanın çok olgun olduğunu sanıyorlar. Yani benim önceki erkek arkadaşım benden 1 yaş büyüktü çoçuk gibi yalan söyler zırt bırt ayrılır sonra seviyorum der gelirdi. Şimdi bu adam olgun mu ? ama yaşı 33. İsterse yaşı 40 olsun karakterle alakalıdır o . Evlenenlerin çoğu niye boşanıyor o zaman toplumdaki kadınların çoğunun evlendiği erkekler kendilerinden büyük değil mi. Niye olgunluk yok çiftler arası aldatmalar niye? Ben bu konuyu zaten ille evleneceğim diye açmadım sadece insanların bakış açısını görmek istedim . Düşündüğüm gibi de oldu. Tabularını yıkamamış çogu , eğer evlenme kararı alırsam beni zorlu bir süreç bekleyecek demektir .

Minikgirl35

Ben sıkıntı görmüyorum. Sadece gorundugu gibi degilse risk ordadir. Her evlilik ayri bir Dünya. 20 yasinda olup 30 yasinda gibi olanda var 40 50 yasinda cocuk gibi olanda. Ruh kisilik . Yeterki insan olsun. Onun genc fikirleri enerjisi bence size de ayrica enerji katar hareketki eglenceli bir hayat yasayabilirsiniz 40 a dogru giderken 20 li yaslari yasamak cok guzel

Kesinlikle karakterle alakali. Bide benim gorusum erkekler kendini cabuk birakiyor. Bisey anlatildiginda algi sorunu var gibi anlamamalar bunak gibi hareketler hanzolasmalar. Nasil tarif edecegimi pek bilemedim.guzel kucuk kadinlari evlenip ilgisiz birakir ev islerinde yardim etmezler bi rahatliklar bi haller sanki tapulu mal alip tepe tepe kullaniyorlar ustune kisitlarlar. Belki erkek arkadasiniz sizi sevdigi ve istedigi icin olgunluguna yakisir sekilde kendisini aşan bir hüner sergileyip size daha çok yetecek. Belki sizi daha cok onemsemeyecek. Denemeye deger ama evlilik icin acele etmeyin derim. Bu arada siz ileride evlenirseniz goz cevrenize cilt bakiminiza ses tonunuza uslubunuza kokunuza her zaman ozen gosterirseniz ilk gunku gibi yasarsiniz . Hayatin kotu surprizleri her zaman olabilirite .. onlardan Allah korusun.

Aşkın yaşı yoktur. Siz utanmak kelimesini yanlış yerde kullanıyorsunuz. Ayrica kardesiniz kendinden buyuk biriyle sevgili olsa ona utanmiyor musun demek hem hadsizlik hem sacmalik olur. Herkes duracagi yeri bilmeli.
Hem siz, size sizden 10 yas buyuk biri evlenme teklifi etse ona da mi utanmiyor musun diyeceksiniz :)

Konu sahibi, siz zaten kafanizda okeyi vermissiniz burdada sadece tastiklenmeyi bekliyorsunuz. O yuzden zit fikirlilere olabildigince kendinizi ispatliyorsunuz... bence biraz onlarin fikrinide bi dusunun. Cunku gercekten oluru yok. 10 yas cok buyuk bi yas. Istediginiz kadar " erkek buyuk olunca niye oluyor kadinda ayni degil mi" diyin. Ayni degil iste. Olmuyor.

Evlen gitsin beee icime guzel seyler dogdu surekli gülümsüyor dediginde bence armutun sapi uzumun çöpü toplumun pislik ağzı o ne dee bu ne der derken omur geçiyor. Kac kez geliyoruz su hayataa ben olsam evlenirdim

Ya arkadaş tamam hayat senindir önemli olan anlasmaktır sevmektir de 10 yaş kücük erkek nedir yahu kardeşiniz gibi
Siz erkek olsanız neyse .
Benim.halamla enistem arasinsa 8 yas vardi. Halam büyüktü. Enistem rahmetli oldu.halam sag. Bu ayrintiyi neden verdim bilmiyorum.ama halam baskın di onun dedikleri olurdu hep. Sanirim bir avantaj.

Ay çok tatlısın gülümsedim bir an msjına :) sempatik yazmışsın:))
Tesekkur ederim :) ama öyle yaaaa seveni bulmak o kadar zor ki.. hem idare etmesi kolay olur benxe yas olarak küçükse . Herhalde sakin mizacli birisi de birde şanslı olur derler kucukle evlenen icin zengin olurmus derler

Benim.halamla enistem arasinsa 8 yas vardi. Halam büyüktü. Enistem rahmetli oldu.halam sag. Bu ayrintiyi neden verdim bilmiyorum.ama halam baskın di onun dedikleri olurdu hep. Sanirim bir avantaj.
Bende halam kendinden 9 yaş küçük biriyle evli severek cok isteyerek evlendi ama simdi öle değil eski mutluluğu yok birbirlrne hitabı da uzak duruyor

Tesekkur ederim :) ama öyle yaaaa seveni bulmak o kadar zor ki.. hem idare etmesi kolay olur benxe yas olarak küçükse . Herhalde sakin mizacli birisi de birde şanslı olur derler kucukle evlenen icin zengin olurmus derler
Evet sakindir . Ben cıvıl cıvılım inişlerim çıkışlarım olur. Hırçınlık yaparım nazlıyımdır . Hangimiz 22 belli değil yani. O tam tersi sakin, düşünmeden konuşmayan. Hep aynı tonda konuşan sesini asla yükseltmeyen. İnişi çıkışı olmayan biri:)) olmak istediğim kişi sanırım birazda:) ve bukadar olumlu özelliklerin birarada olduğu birini bu yaşıma kadar tanımadım açıkçası.

Bende sizn gibiyim hatta ses tonumda yuksektir disardan goren kavga ediyorum sanar halbuki normal konusuyorum. Sevgiliniz boga burcu mu onlar sakin ruhlu oluyor.kimi insan harbiden baya agirbasli olgun oluyor

Yok canım başak burcu. Ama abim boğa burcu ve o da çok sakindir:))
Benim kocam da başak :)) coook sakin asla kinci degil hisstt aramizda kalsin başak in kitabini yazdim ben. Ay kaçırma bu cocuguuuu ama cok fazla pasif ve vurdumduymaz olabiliyorlar. Aman o kadari da olsun comertler kinci degiller kavga ci degiller yani benimki oylee mesela

Cok yapıcılar ya kiyamam ben bazen cok üzülüyorum esime kizincq bağırınca ya da haksiz yere uzatinca vicdanim sızlıyor oof offff el ustunde tutarlar sevdiklerini basaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…