- 4 Aralık 2015
- 9.847
- 23.282
- Konu Sahibi Minikgirl35
Basak burcuysa zaten 50 yasinda dogduklari icin buyuk bile sayilir sizdenYok canım başak burcu. Ama abim boğa burcu ve o da çok sakindir:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basak burcuysa zaten 50 yasinda dogduklari icin buyuk bile sayilir sizdenYok canım başak burcu. Ama abim boğa burcu ve o da çok sakindir:))
İnsanları salla ama başka problemler olur mu bunu bilemezsin ama en fazla ne olabilir ki? Yaşca aynı olduğu. Bir adamla daha fazla sorun yaşamayacağın ne malum? Önemli olan sevgi ve anlayış... yengem de abimden büyük, süper anlaşıyorlar Allah bozmasınCanım ileride karşılaşabilceğim problemler olur mu yada insanların ginil tepkisi nasıl olur görmek istedim. Şuan ayrılalam zaten seviyorum. Sadece acele karar vermeyip. Birazdaha tanıyacağım.
Aa öyle mi oluyormuş hiç duymamıştım bunuBasak burcuysa zaten 50 yasinda dogduklari icin buyuk bile sayilir sizden
Evet canım çok haklısın, bende onu anlatmaya çalıştım aslında.Ya sanırım bu yaş sorunu genelde bizim ülkemizde oluyormus. Yurt dışında avrupada vs hiç garipsenmiyor bu durum. Ama bizim toplumda önyargılı yaklaşılıyor . Kişiden kişiye değişir bu yaş meselesi. 45 50 yaşında çocuk gibi adamlar gordum yakin cevreden. Ama mesela 22 23 yasinda aile kuran cebinden diğerlerini cikaracak cinsten insanlar da var.
Ne güzel canım onların arasındaki yaş farkı kaç aslında 4,5 olsa belki bende takmazdım ama 10 olunca gelicek tepkiler ürkütüyor beni. Yaşı benden büyük olan erkek arkadaşlarımda oldu daha önce hep, esas onlar çocuk gibiydi . Şımarıklardı. Yaşanmışlıkların insanı olgunlaştırdığını düşünüyorum ben o yüzden.İnsanları salla ama başka problemler olur mu bunu bilemezsin ama en fazla ne olabilir ki? Yaşca aynı olduğu. Bir adamla daha fazla sorun yaşamayacağın ne malum? Önemli olan sevgi ve anlayış... yengem de abimden büyük, süper anlaşıyorlar Allah bozmasın
22 yaş böyle ciddi kararlar vermek için çok erken. O 32 sen olsan olurdu ama böyle bana pek sağlıklı gelmedi.Benim yaşım 32 , erkek arkadaşımın 22. İnişleri çıkışları olmayan biri net, sakin, olgun. Sürekli gülümsüyor. Çok iyi biri gerçekten . Onunla yaşarsam mutlu olacağımı düşünüyorum ama toplumdan çekiniyorum. Babası sürekli istemeye gelmek istiyor çok iyi insanlar.
Canım o ailesiyle büyüyemimiş zaten çocuk esirgemede büyümüş ama yaz tatillerinde beraberlermiş. Saygıyla karşılıyorlar belki kendileriyle yaşamadığı için de ses edememişlerdir bilmiyorum ama bana karşı sevecenler22 yaş böyle ciddi kararlar vermek için çok erken. O 32 sen olsan olurdu ama böyle bana pek sağlıklı gelmedi.
22 yaş resmen çocuk. Özellikle bir erkek için. Ne kadar doğru bir karar verebilir. Ne kadar sağlıklı düşünebilir. Ailesinin bu kadar normal karşılaması bile beni tedirgin etti
Bi zahmet konuda yaşları da belirtseydi.Ben de bu yorumda buldum.konu sahibi,33 yaşında bir kadın 22 yaşında bir erkekten ne bekler.22 yaında bir erkeğin kendinden küçükle bile evlenmesi şu an olmaması gereken bir durum.22 yaşında bir insanın daha karakteri,istikbal yolu oturmamıştır.Ailesi de çok ilginçmiş.22 yaşındaki oğullarını mı evlendirecekler. Minikgirl35Üşenmedim bir konunuzdan yaşınızı buldum. Şu an 32/33 yaşındasınız. 22 yaşında daha çocuk, ne kadar olgun düşünebilir? 45-35 olsanız neyse. Sizinki 32-22
Ne güzel çok sevindim ablanın ve arkadaşlarının adına umarım bende öyle olurum zamanı geldiginde burada da yazarım bunu10 yaş fark olan 4 arkadaşım var evliler ve gayet mutlular. Eniştem de ablamla evlendiğinde 22 yaşındaydı, 4 yaş küçük bu arada. o da çok olgundu yaşına göre. 24 senedir çok güzel bir evlilikleri var.
Canım ben yaşlarımızı yazdım dikkat etmemişsindirBi zahmet konuda yaşları da belirtseydi.Ben de bu yorumda buldum.konu sahibi,33 yaşında bir kadın 22 yaşında bir erkekten ne bekler.22 yaında bir erkeğin kendinden küçükle bile evlenmesi şu an olmaması gereken bir durum.22 yaşında bir insanın daha karakteri,istikbal yolu oturmamıştır.Ailesi de çok ilginçmiş.22 yaşındaki oğullarını mı evlendirecekler. Minikgirl35
Konunda yaşın yok.Daha sonra sorulunca yorumlara yazmışsındır.44 sayfayı okuyup yaşını bulmamız yerine konuya yazsan daha iyi olurdu.Eğer ben 44 sevgilim 34 deseydin veya ben 38 sevgilim 28 deseydin olurdu.Canım ben yaşlarınızı yazdım dikkat etmemişsindir
İkinci sayfaya yazdımKonunda yaşın yok.Daha sonra sorulunca yorumlara yazmışsındır.44 sayfayı okuyup yaşını bulmamız yerine konuya yazsan daha iyi olurdu.Eğer ben 44 sevgilim 34 deseydin veya ben 38 sevgilim 28 deseydin olurdu.
Bırak yaş farkını 22 yaşındaki erkek hele ki bu çağda ne evlenmesi.
Şimdi biz bi konuyu okurken sayfa sayfa bakmamız mı gerekiyor ner de ne yazıyor diye.Onu da geçtim Yani şimdi konu bu mu?.yaşı hangi sayfaya yazdığın.Sonuç olarak 22 yaştaki erkek evlenecek olgunlukta değildir.İkinci sayfaya yazdım
Yok canım o değil bak mesela onun yaşı benden büyüktü . Ama kişiliği gelişmemişti esas çocuk gibi davranan oydu. Yok canım boşluk değil cidden. Öyle hemende zaten sevgili olmadım yazmıştım, diğerinden kopmuştum zaten. Hatta bahsettiğiniz kişi hala arıyor ve umurumda bile değil açıkçası. O illallahh ettirmişti beniöncekı konularınızda bır sevgılınızden bahsetmıssınız o bu sevgılınızmı???? eger oysa evlenmeyın hayır degılse boşluktasınız