Erkek arkadaşımın yaşı küçük?

Cok yapıcılar ya kiyamam ben bazen cok üzülüyorum esime kizinca bağırınca ya da haksiz yere uzatinca vicdanim sızlıyor oof offff el ustunde tutarlar sevdiklerini basaklar
Hehh işte aynısı onda var. Aşırı yapıcı allahım her gün motivasyonumu yükseltmek için yeniden bir çaba sarfediyor :)) kızdığım zaman ki haksız yere yapıyorum. Allahım içim acıyor kıyamıyorum. El üstünde tutuyor gerçekten. Diyorum ya hiç böyle biri tanımamıştım, çok farklı biri. Meleğin bir tık altı sanki:)

Hehh işte aynısı onda var. Aşırı yapıcı allahım her gün motivasyonumu yükseltmek için yeniden bir çaba sarfediyor :)) kızdığım zaman ki haksız yere yapıyorum. Allahım içim acıyor kıyamıyorum. El üstünde tutuyor gerçekten. Diyorum ya hiç böyle biri tanımamıştım, çok farklı biri. Meleğin bir tık altı sanki:)
Ay ay ay masallah masallah Allah mutlulugunuzu daim etsin ben esimle tanışalı 1 sene olmadan evlendim 2 ay dostluk 2 ay flort 7 ay nisanlilik 7.ayin sonunda düğün nasıl ama bidaha yapma sende haksiz yere kizma dicem.de insan dayanamiyor degil mi :) gelinlik fotonuzu da paylaşırsın burada bizde hayirli olsun deriz ay cok guzeeeeel

Ay ay ay masallah masallah Allah mutlulugunuzu daim etsin ben esimle tanışalı 1 sene olmadan evlendim 2 ay dostluk 2 ay flort 7 ay nisanlilik 7.ayin sonunda düğün nasıl ama bidaha yapma sende haksiz yere kizma dicem.de insan dayanamiyor degil mi :) gelinlik fotonuzu da paylaşırsın burada bizde hayirli olsun deriz ay cok guzeeeeel
Canım benim kontrol mekanizmam zayıf ne yazıkki. İncitmemeye özen gösteriyorum tabi. 6 ay kadar daha tanıycağım canım. Eğer olaki sonra hala istiyorsak düşüncelerimiz değişmemişse buraya yazaçağım zaten :))❤️

Canım benim kontrol mekanizmam zayıf ne yazıkki. İncitmemeye özen gösteriyorum tabi. 6 ay kadar daha tanıycağım canım. Eğer olaki sonra hala istiyorsak düşüncelerimiz değişmemişse buraya yazaçağım zaten :))❤️
Supeeer yeterli bi sure bence :))) hadi hayirlisi

Aşkın yaşı yoktur. Siz utanmak kelimesini yanlış yerde kullanıyorsunuz. Ayrica kardesiniz kendinden buyuk biriyle sevgili olsa ona utanmiyor musun demek hem hadsizlik hem sacmalik olur. Herkes duracagi yeri bilmeli.
Hem siz, size sizden 10 yas buyuk biri evlenme teklifi etse ona da mi utanmiyor musun diyeceksiniz :)
Ben 21 yaşındayım 31 32 yaşındaki adam evlenme teklif etse tepkim yine aynı olurdu. Bu konuda erkeklere çifte standartım yok.
Kardeşim reşit karışamam vs değil olay, erkek kardeşim 22 yaşında ergenlikten yeni çıkmış(belki de çıkamamış) toyken 32-33 yaşında kadınla birlikte olmasını onaylamam. Varsın adım görümce olsun.

Ben 21 yaşındayım 31 32 yaşındaki adam evlenme teklif etse tepkim yine aynı olurdu. Bu konuda erkeklere çifte standartım yok.
Kardeşim reşit karışamam vs değil olay, erkek kardeşim 22 yaşında ergenlikten yeni çıkmış(belki de çıkamamış) toyken 32-33 yaşında kadınla birlikte olmasını onaylamam. Varsın adım görümce olsun.
Siz 21 yasindasiniz diye boyle düşünüyorsunuz siz bi 30 32.olun emin olun daha farkli düşünürsünüz ya 40 yasinda ergen ruhlular da var ama sonucta oyle.degil mi

Belli bir sure sonra onun hayat hizina ,beklentilerine yetisemeyeceksiniz.(bunu birebir yas farki 12 olan arkadasim soyledi )
Karısından 12 yas buyuk (yani erkek 40 kadin 28).10 yillik evliler.Yetisemiyorum son 2-3 yildir,ilk seneler hersey iyiydi ama 40 yasindayim isteklerini,beklentilerini karsilayamiyorum eskisi gibi diyordu.Evde durmak istemiyordu.Sizinki de o hesap olacak.Bir de cocuk olursa birkac yila.Siz 35 yasinda o25 yasinda.Oturur evde bebek bakarsiniz o enerjisini atmaya gider disari gider cunku 25 yas ihtiyaclari bunu gerektirir.
Gerci her olmaz yorumunu oldurmaya calismissiniz.Kendi karariniz.Yasayip gorun dogru ya da yanlis yaptiginizi.He bu riski almaya deger mi ? Bence degmez.Karar sizin.

Siz 21 yasindasiniz diye boyle düşünüyorsunuz siz bi 30 32.olun emin olun daha farkli düşünürsünüz ya 40 yasinda ergen ruhlular da var ama sonucta oyle.degil mi
32 yaşında olunca 21lik çocuklarla ilişki kurmayı düşüneceğimi ve kardeşimde de bu durumu onaylacağımı sanmam. Beni dinler, dinlemez kendi bileceği iş ama benim ve ailemin rızası olmaz.
Madem bu tercihte bulundu, pişman olduğunda karısını artık yaşlı gördüğünde vs eşi de o da bizden yardım istemesin mesela madem bizi dinlememiş bir birey olarak kendi kararını vermiş. Sonuçlarına katlansın o saatten sonrası bizi ilgilendirmez.
Aynısı kız kardeşim için de geçerli, dediğim gibi çifte standart yok)

40 yaşında olgun olmayan insanlar da var tabi ki ama bu 21 22 yaşındaki erkeğin çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez :)

Son düzenleme:
Ben 25 yaşındayım şu an 22 yaşındaki bir erkekle yapamam. Aynı zamanda 35 yaşındaki bir erkeğe de dönüp bakmam. Yine de ne olursa olsun 22 yaşındaki bir erkeğin mümkünatı yok aşırı olgun olmasının. Çocuk esirgemede büyüdü demişsiniz genç yaşta ev araba borcu altına girmesi hayatını garantiye almak istemesinden diye düşünüyorum. Borçlar azaldığında yaşı da daha çok genç olduğu için muhtemelen hayatını yaşamak, görmediklerini görmek, yapmadıklarını yapmak isteyecek. Siz de orta yaşlı evde çocuklarla kalan bir kadın olacaksınız. Bilmiyorum ben risk alamazdım.

Ben 25 yaşındayım şu an 22 yaşındaki bir erkekle yapamam. Aynı zamanda 35 yaşındaki bir erkeğe de dönüp bakmam. Yine de ne olursa olsun 22 yaşındaki bir erkeğin mümkünatı yok aşırı olgun olmasının. Çocuk esirgemede büyüdü demişsiniz genç yaşta ev araba borcu altına girmesi hayatını garantiye almak istemesinden diye düşünüyorum. Borçlar azaldığında yaşı da daha çok genç olduğu için muhtemelen hayatını yaşamak, görmediklerini görmek, yapmadıklarını yapmak isteyecek. Siz de orta yaşlı evde çocuklarla kalan bir kadın olacaksınız. Bilmiyorum ben risk alamazdım.
Evinin borcu bitti de canım arabasının borcu var. Bilmiyorum zamana bıraktım artık en azından bir süre daha tanıyacağım.

Bbenimde erkek arkadaşım 22 yaşında ben 26. (Aslında 5 yaş fark var da ben yıl sonu aylarda doğdum ondan şu an 4) Şu an herşey güzel kim ne der falan da umrumda değil ama işte düşünmeden edemiyorum ya ilerde daha genç birini istermi diye

Güzel kardeşim şimdi buradaki insanlar 10yaş fazla dese sen sevdiğin ve anlaştığın bu adamdan ayrılacak mısın? Zaten bunu yapabiliyorsan sevmiyorsun demektir.

Başka problemler yoksa kafana takılan ya da seni ondan soğutan sırf yaş sebebiyle sevdiğin adamdan ayrılma sonra acı çekersin

Evet dedikodu yapılacak emin ol çok büyük sıkıntı olur arada 2-3 yas olanlar bile gizlemeye çalışıyorlar kompleks haline geliyor biyerde şimdi belki heyecandan hevesten görmüyorsunuz ama İnan’ın problem olur kaldı ki erkek 10 yas büyük olsa bile bazen problem olabiliyor. Kadının heyecanlarını anlayamayabiliyor. Olmuyor yani yasınıza göre birine bakın.

Güzel kardeşim şimdi buradaki insanlar 10yaş fazla dese sen sevdiğin ve anlaştığın bu adamdan ayrılacak mısın? Zaten bunu yapabiliyorsan sevmiyorsun demektir.

Başka problemler yoksa kafana takılan ya da seni ondan soğutan sırf yaş sebebiyle sevdiğin adamdan ayrılma sonra acı çekersin
Canım ileride karşılaşabilceğim problemler olur mu yada insanların ginil tepkisi nasıl olur görmek istedim. Şuan ayrılalam zaten seviyorum. Sadece acele karar vermeyip. Birazdaha tanıyacağım.

X