Erkek arkadaşımın geçmişi

Onune gelenle yatar demedımkı
..
Sadece benım aklımda soru ısaretı olusursa cıft yonlu oluşur..

Hem belki bı erkeğin ona oral seks yapmasını aldatma olarak görmeyen biri

Amaaan ben böyle alengirli ilişkiler yasıyamam

google > içoğlanı > yok artık lebron james

Ufff sizin gibilere tahammül edemiyorum cidden. Az önceki mesajınızda gözüme çarptı ama konu muhattabı ben değilim diye cevap vermedim. Başkalarının hayatını aşağılayacak haddi nerden buluyorsunuz acaba?

"Sizleri gördükçe şükrediyorum, Allah yardımcınız olsun" ne kadar da aşağılayıcı bir cümle. Son kısımdaki temenniniz de ne kadar ayıp.
Milletin geleceğini, hatta belkide ileride doğacak çocuklarının cinsel kimliğini ağzınıza dolayabiliyorsunuz ama sizinkini kimse dolamasın öyle mi? Bu egoyla başa çıkmak zor. Kolay gelsin.

sağolun cok teşekkür ederım

Sevgiliniz size güvenmiş anlatmış. Güvendiği bir insansınız, biseksüel olsa dahi bu güven duygusuyla sevginiz devam e tiği sürece güzel bir ilişki yaşarsınız bence. Güven her şeyden önemli. Buradaki büyük büyük konuşanlara aldanma. Sen mutlu oluyorsan güveniyorsan, destek ol sahip çık sevgine. Önyargısız ve sevgiye açık olan bir tarafın var gibi hissettim hoşuma gitti umarım mutlu olursun hak ediyorsun..
Ayrıca "temiz" kocasından olacak temiz çocuklarından emin olan arkadaşlara diyorum. İstediğiniz kadar kafanızı kumlara gömün benim çocuklarım olmaz deyin. O iş öyle değil. Benim çok samimi bir arkadaşım var ailesi namazında niyazında insanlar, hatta annesi kara çarşaflı. Ömründe de bu tip şeyleri duymamış bir kadıncağız. Çocuk eşcinsel ve ailesine söylemese de üç yıldır sevgilisiyle aynı evde yaşıyor. Aile ev arkadaşı sanıyor ama sevgililer.
Kısacası eşcinseller de insanlar ve duyguları var. Temiz de duyguları var. Hisleri doğduklarından itibaren hemcinsine yönelik olabilir, elinden de hiç bir şey gelmez. Evladında görsen ne yapacaksın? Sokağa mı atacaksın "sapık" diye? Sahip çıkacaksın elbette.
O intihar eden travestinin videosunu izleyin, bu toplumca dışlanma, kirli görme, hasta gözüyle bakma yüzünden birilerinin göz bebeği evlatları intihar ediyor, yada saklı gizli mutsuz yaşıyor suçlu gibi.

yalan söyleme meselesini konuşarak konuyu yine kendisi açmış ve sürekli yavaş yavaş size anlatmaya çalışmış . aslında burda bize soracağınızı erkek Arkadaşınıza sorsanız söyleyecek belli . bence öyle yapın. açık Yürekli biri ve gizli Saklı iş çevirmiyor belli . size dürüstçe söyleyeceğine inanıyorum . sonrası da tamamen sizin kendi hayatınız bize laf düşmez .

Burada konu açmam kararımı vermemde etkili oldu sanırım. Erkek arkadaşımın gay olduğunu kesinlikle düşünmüyorum biseksüel olması konusunda ise kararsızım. Ama diyelim ki biseksüel ben yanında olacağım.O kadar gereksiz tepkiler verildi ki burda bir insan hakkında değilde iğrenç bir mahlukattan bahsediliyor sanki.Bu saatten sonra erkek arkadaşıma heteroseksüel,gay veya biseksüel gözü ile değilde bir sadece ''insan'' gözü ile bakacağım.İnsan olarak mükemmel biri çünkü ve bu benim için yeterli bi kritermiş.Teşekkür ediyorum tüm yorum yapanlara.

Murak Bardakci - Osmanlida Seks, tavsiye ederim. Escinsellikle ilgili bolumu, ozellikle.

Bir de su cumleyi sunmak isterim:

“…Yaz olunca avradlara, kışın oğlanlara meylet ki, vücutça sağlam olasın. Zira oğlan teni sıcaktır, yazın iki sıcak bir araya gelirse vücudu bozar. Avrat teni ise soğuktur, kışın iki soğuk vücudu kurutur…

11. yy da yasamis Kuhistan Sultani Kabus'tan ogluna bir ogut, kitabi Kabusname'den.

yapacağın tek şey sevgilinle açık açık konuş,eğer sana bunları anlattıysa aslında yardım istiyor demektir.ve lütfen bir psikologla görüşsün.

Onemli olan sevmek tabi ki. Ben de anlattiklarina gore adamin kotu bir insan oldugunu dusunmuyorum. Yasadiklariyla da basa cikamiyor sanirsam, just hakli, terapiye devam etsin.

Lakin ikiniz de uyusturucu isinden vazgecmeniz gerektigini biliyorsunuz, degil mi?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için.Şu yorumunuz ne kadar mutlu etti beni bilemezsiniz.Kesinlikle sahip çıkacağım ve seveceğim onu :)

Bu forumda yok artık! Dediğim ve anlamını dahi bilmediğim bir çok şey okudum.Bana okuduğum çok farklı geldi ve arkadaşın sevgilisinin yaptıklarıda korkunç!Uyuşturucu var,farklı şeyler var.Bir konu açılıyorsa olumlu yada olumsuz yorumlar gelebilir.Konu sahibi ortada yok siz neden bu kadar takıldınız anlamadım.Bu konuyu normal bulmuyorum dediğim gibi ben bulmuyorum benim inançlarım bbulmuyor.Benim yorumum bu.

sevgilin bi.
besbelli.
Sen ne kadr sarhos olsanda hic opusmeyi dusundunmu yanindaki kiz arkadasinla?
Dusunmedigni saniyorum, ama sevgilin dsunmeyi birak yapmis.
Icindeki duygular one cikmis.

Büyük ihtimalle bi evet. Bu bir sorun oluşturmaz ama bence.

[Qmarilyn hepburn, post: 39182384, member: 599159"]Öyle şüphelerimin olacağını sanmıyorum. Aldatma şüphesine düşürecek biri olan biriyle ilişki yaşamam zaten.[/QUOTE]

Boyle büyük konuşma hic belli olmaz herkesten daha şüpheli olmalısın durum ortada seçenek fazla

Oğlan kelimesi eski dilde evlat, çocuk manasında kullanılıyormuş, yani iki cinsiyet için de... Erkeğin karşılığı er, buradan bakabilirsiniz http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_tarama&arama=kelime&guid=TDK.GTS.54cd3ed00e6936.75055150
Böyle bir şeyi Murat Bardakçı'nın bilmemesi mümkün değil dolayısıyla o da iftiracı Hammer gibiymiş, yazık...

Kesinlikle ... biseksuel olmasi onun sapik oldugu anlamina gelmez. Bicok erkegim diye gezip esini sevgilisini aldatan erkek insan oluyorsa sizin sevgiliniz insanin yuz katidir.

Herseyden once bir insan cinsel kimligi de sac rengi goz rengi gibi yargilayamayiz ve kimseyii de ilgilendirmez...

Erkek arkadasinizin cinsel kimligini anlamasina yardimci olun ve sonuna kadar onunla olun.

Yalniz uyusturucu isini biliyorsunuz pek tekin degil kendiniz icin erkek arkadasiniz icin vazgecin ne olur siz degerlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…