- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
-
- Konu Sahibi marilyn hepburn
Oğlan kelimesi eski dilde evlat, çocuk manasında kullanılıyormuş, yani iki cinsiyet için de... Erkeğin karşılığı er, buradan bakabilirsiniz http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_tarama&arama=kelime&guid=TDK.GTS.54cd3ed00e6936.75055150
Böyle bir şeyi Murat Bardakçı'nın bilmemesi mümkün değil dolayısıyla o da iftiracı Hammer gibiymiş, yazık...
Lanetleyecegi olsaydi Allah Osmanliyi lanetlerdi derim, zira ic oglanlariyla ilgili oyle bir resim gordum ki cenem dustuEcdanini sarayda icoglanligi diye bir gorev olan insanlar bence escinsellige lanetlenmek olarak bakmamali. Gerci ekonomiye, refah seviyemize bakarsak belki de lanetledik diye dusunuyorum?
Roma, Grek uygarliklari da var tabi, lanetlenmesi gerekenler listesinde.[/QUOTE
sizin icoglani dediginiz şey enderunda
Sizin ic oglani dediginiz şey ic sarayda calisan gorevlilerdi Sapik zihniyetler Osmanliyi kotulemek icin boyle sacma sapan iftiralar atiyorlar.Ayrica sizde internette her gordunuze inanmayin lutfen...Abdestsiz hicbir antlasmaya imza atmayan bir ecdattan bahsediyoruz.Ayrica benim gözümde Murat Bardakci tarihci degil gazetecidir,tarih hakkinda saglam bilgiler almak istiyorsaniz Kadir Misiroglunun kitaplarini okumanizi tavsiye ederim.Buarada Almanya da yasayip Turkiyede ki ekonomik refah seviyeden bahsedip lanetlendik demeniz de komik olmus suan ki ekonomik refah seviyemiz gayet iyi durumda bilginize ... Enazindan 14yil oncesinin seviyesinden iyiMurak Bardakci - Osmanlida Seks, tavsiye ederim. Escinsellikle ilgili bolumu, ozellikle.
Bir de su cumleyi sunmak isterim:
“…Yaz olunca avradlara, kışın oğlanlara meylet ki, vücutça sağlam olasın. Zira oğlan teni sıcaktır, yazın iki sıcak bir araya gelirse vücudu bozar. Avrat teni ise soğuktur, kışın iki soğuk vücudu kurutur…
11. yy da yasamis Kuhistan Sultani Kabus'tan ogluna bir ogut, kitabi Kabusname'den.
Sizin ic oglani dediginiz şey ic sarayda calisan gorevlilerdi Sapik zihniyetler Osmanliyi kotulemek icin boyle sacma sapan iftiralar atiyorlar.Ayrica sizde internette her gordunuze inanmayin lutfen...Abdestsiz hicbir antlasmaya imza atmayan bir ecdattan bahsediyoruz.Ayrica benim gözümde Murat Bardakci tarihci degil gazetecidir,tarih hakkinda saglam bilgiler almak istiyorsaniz Kadir Misiroglunun kitaplarini okumanizi tavsiye ederim.Buarada Almanya da yasayip Turkiyede ki ekonomik refah seviyeden bahsedip lanetlendik demeniz de komik olmus suan ki ekonomik refah seviyemiz gayet iyi durumda bilginize ... Enazindan 14yil oncesinin seviyesinden iyi
Ben olsam uzaklaşırım. Bu dediğim kötü niyetli gelebilir ama evlendiğinizi bir düşünün çok farklı karakterleriniz var,doğru düzgün cinsel hayatınız bile olmaz ki zaten erkek arkadaşınızın arkadaş çevresi size rahat vermez sürekli bir alay ortamında kendinizi bulursunuz. Hem siz de emin değilsiniz sevgilinizin hala bu şeyleri devam ettirip ettirmediğinden. Bilmem anlatabildim mi
Madem ekonomimiz bu kadar iyi, neden issizlikten orani bu kadar yuksek ? Hic degilse istatistik BDVden yapin, diplomali issizim, atanamadim diye kac konu var ?
Ben burda dogup buyumedin hanimefendi, buraya 25 yasinda geldim. O yuzden kim ne kadar kazaniyor, hayat sartlarini, issizligi, sosyal guvence durumunu, enflasyonu, egitim durumunu, asgari ucret ve sagladigi yasam sartlarini, refah seviyelerini bu kadar kolay kiyasliyorum. Iskandinav ulkelerine de gittim, guney ulkelerine de.Benim oldugum yerde trafik problemi yok, issizlik nerdeyse yok, sokaklar temiz, hava temiz, sehir yesil. Refah seviyemiz berbat, ister inanin, ister inanmayin. Issizlik orani da her yil artiyor, gecen yila gore ekonomi iyi diyen iktidardakiler ve onlarin yalakalari. Ben cok cok iyi bir okuldan mezunum, benimle ayni okuldan yeni mezunlar bile isszilikten yakiniyor, bulanlar da 3 kurusa calisiyorlar. Siz bir mezun olun, torpiliniz, adaminiz yoksa ne kadar sure is arayacaksiniz, bir bakin bakalim.
Haaa, haci, hoca , baci gecinenler kaymagi siyiriyor tabi, ortadirek vatandasin hayat standarti gittikce dusuyor, memurlara 20 tl zam yapiliyor, ama isini bilenler ceplerini dolduruyor, yetmiyor ayakkabi kutusunda tasiyor.
Haydi bunu da gectim, dogalgazdan, faturadan, kredi karti borcundan beli bukulen vatandas sorun bakalim, ekonominin neresi iyi ? Rezil devlet yonetiminin hala care bulamadigi kacak elektrigin parasi hala vatandasin cebinden cikiyor.
Bu forumda yok artık! Dediğim ve anlamını dahi bilmediğim bir çok şey okudum.Bana okuduğum çok farklı geldi ve arkadaşın sevgilisinin yaptıklarıda korkunç!Uyuşturucu var,farklı şeyler var.Bir konu açılıyorsa olumlu yada olumsuz yorumlar gelebilir.Konu sahibi ortada yok siz neden bu kadar takıldınız anlamadım.Bu konuyu normal bulmuyorum dediğim gibi ben bulmuyorum benim inançlarım bbulmuyor.Benim yorumum bu.
Sözlükten neyi ispatladığınızı anlamadım, cümlenin anlamının "kışın çocuklarına/evlatlarına (dişi ve erkek) meylet", olabileceğini iddia edecek kadar Türkçe bilmiyor olamazsınız herhalde.
Boşver canım ben hiç uğraşmıyorum.Sende uğraşma.Ha sakın sapkınlık deme benim gibi.Bunlar malesef normal toplumda!Sizin ic oglani dediginiz şey ic sarayda calisan gorevlilerdi Sapik zihniyetler Osmanliyi kotulemek icin boyle sacma sapan iftiralar atiyorlar.Ayrica sizde internette her gordunuze inanmayin lutfen...Abdestsiz hicbir antlasmaya imza atmayan bir ecdattan bahsediyoruz.Ayrica benim gözümde Murat Bardakci tarihci degil gazetecidir,tarih hakkinda saglam bilgiler almak istiyorsaniz Kadir Misiroglunun kitaplarini okumanizi tavsiye ederim.Buarada Almanya da yasayip Turkiyede ki ekonomik refah seviyeden bahsedip lanetlendik demeniz de komik olmus suan ki ekonomik refah seviyemiz gayet iyi durumda bilginize ... Enazindan 14yil oncesinin seviyesinden iyi
Canım sapıklık deme sakın!Heleki kurandan ayet örnek verme.Bunlar normalmiş!Konu sahibi yorum yapmaz da alınan çok olur.Biliyorum ve inanıyorum ki toplumda şükürler olsun bunlar normal karşılanmıyor.Yanliz degilsin sekerim.. Benim zihnim hem erkekle hem de kadinla olan birisini kabul etmiyor, edemez de. Bu sapiklik bana göre.
Olumsuz yorum tabiki gelecek. Herkes ayni fikirde olamaz.
Insanlarin fikirlerini de siz elestiremezsiniz. Normal gelenler oldugu gibi anormal gelenler de var yani mesela benim gibi..
Ama herkesin kendi hayati. Benden ve ailemden uzak olsun da gerisi alakadar etmiyor....
Canım sapıklık deme sakın!Heleki kurandan ayet örnek verme.Bunlar normalmiş!Konu sahibi yorum yapmaz da alınan çok olur.Biliyorum ve inanıyorum ki toplumda şükürler olsun bunlar normal karşılanmıyor.
beni düşündüğünüz için teşekkür ederim vazgeçmeyi düşünüyoruz zaten her ikimizde :)Kesinlikle ... biseksuel olmasi onun sapik oldugu anlamina gelmez. Bicok erkegim diye gezip esini sevgilisini aldatan erkek insan oluyorsa sizin sevgiliniz insanin yuz katidir.
Herseyden once bir insan cinsel kimligi de sac rengi goz rengi gibi yargilayamayiz ve kimseyii de ilgilendirmez...
Erkek arkadasinizin cinsel kimligini anlamasina yardimci olun ve sonuna kadar onunla olun.
Yalniz uyusturucu isini biliyorsunuz pek tekin degil kendiniz icin erkek arkadasiniz icin vazgecin ne olur siz degerlisiniz
Bende çok lanet okumuştum ilk duyduğumda hatta eve geldiğimde 2 saat boyunca ağladım nasıl küçük bir çocuğa böyle bir şey yaşatılmış diye.Bir de yaşayan erkek arkadaşım olunca içim paramparça oldu.erkek arkadaşının durumuna değilde,ona o küçük yaşta yapılanlara ve yapanlara lanet okuyorum şuan!
Bakın erkek arkadaşım beni aldatmadı.Bu yaşadığı şeyler benden önce geçmişinde olan biten şeyler.Ben şu anda beni bir kız veya bir erkekle aldatacağını sanmıyorum bana o güveni verdi çünkü.Benim sorun ettiğim nokta acaba ilerde biseksüel ise bunu sorun edebilir miyim kaldırabilirmiyimdi.bunu anlamak istemiyor..çünkü o da istiyor kı sevgılısı herkes gıbı hemcinsi ile olsun
cogu ınsan samımı olamıyor....ay ıste o ınsanı dışlamayalım..o ınsan kirli değil demısler..vs dıslayan yok zaten...tabi ki iyi biridir insan en başta..
sadece konu sahıbı bu durumdan rahatsız, şüphelenmiş kı konu açmış, cogumuz da olabılecegınden soz edıyoruz...küfür mü edıyoruz?
yazdıgım temiz mesajına da takılmayın onu buradakı konuları okudukca,canı yananları gordukce şükredıyorum anlamında yazdım.
aldatma konusunda zaten güveniyorum dıyor..ıyı de bıseksüel olmak..yani hem kendi cinsine hem karsı cinse ilgi duymak..baska erkekle öpüştüğünde seni aldatmış olmuyor mu? illa ki baska kız mı olunca aldatılmıs olacaksın..
geçmişini taktıgı gibi bır barda erkekle öpüştügü senı ıncıtmış...
ben yanlıs anlasılmısım zaten daha da bırsey soylemek istemıyorum..
umarım içini rahat hıssettırecek bır sey bulursun..hayat senin hayatın.
Kız olan şu an evliymiş.Erkek bekar.Zaten görüşmüyormuş.Bunları sevgiline yapan kuzenleri ne durumda lise çağlarında yapmışlar bide bunları
evet başkasından duysan çok daha yıkılırdın, ama bildiklerinde sana hiç huzur vermez, farzetki evlendin eve kuzenleriniz gelse hep şüphe, arkadaşları gelse hep şüphe, çocuklarınız olsa çocuklarınızın kuzenleri gelse bu anlattıkları aklınıza gelecek ve kendi psikolojiside pek normal görünmüyor oda kötü olacak. yani nerden tutsanız ordan elinizde kalıyor.Bilmemek daha iyi mi olurdu bilemiyorum aslında.Bunu ondan değilde başkasından öğrenmiş olsam çok daha kötü olurdu.Şu an ayrılmak istemiyorum çünkü çok seviyorum.Ama şu içimin kemirmesi işte...