Erkek arkadaşımın geçmişi

peki biz ayrıl dersek ayrılacak mısın? hiç tanmadığın 10 kadın bu adam şöyle böyle dese?

mantığı olan bir insan bu adamla devam etmez çünkü.

Ben de öyle düşünüyorum. Tuvalet eğitiminde örneğin anne götürüyorsa, aman bugün dedesi götürsün yok kuzeni veya halası, amcası olmamalı. Çocuk mahrem bölgesinin kimseye gösterilmemesi gerektiğini öğrenmeli, utanma duygusu aşılanmalı.

Konu sahte olabilir belki ama cinsel istismar bir gerçek ve çok önemli.

açıkçası olaya tamamen dışarıdan biri olarak şöyle bir yorum getiriyorum bu konuda travma yaşayan bir insanın kesinlikle bu durumları sana anlatacağını sanmam normalde travma yaşayan birinin bu durumdan utanması ve kimseyle paylaşmaması hatta gizlemey çalışması lazım ama gayet rahat rahat siz sevgili değilken bile sana anlatmış bahsettiği arkadaşına anlatmış bence bu pek normal değil hatta şöyle düşünüyorum arkadaşın gay yada biseksüel ve etrafındakilerdende bu konuda çok tepki almış bunu önlemek için kız arkadaş bulma yoluna gitmiş olabilir ayrıca benimde gay arkadaşlarım var ve onlar söylemeden gay olduğunu kesinlikle anlamazsınız ve cinsel tercihleri farklı olan gayet normal erkekler bu sebeple etrafta onlarla dalga geçen kimseyi görmedim ben dalga geçme boyutuda bana biraz fazla geldi

Ben de bunu dusundum, gercekten travmalik bir olay olsaydi, hele de sevdigi kiza kolayca anlatamazdi.

Cocuk escinsel bence, ya kendi de kabul edemiyor; ya da insanlari uyutmak adina bir kizla sevgilis olmus ama her durumda ben escinsel oldugunu dusunuyorum.

Benim derdim, baska bir erkegi de opmus iyyyk falan degil, ama bu cocuk escinsel seni bileek ya da bilmeyerek paravan ediyor bence.

Son düzenleme:

Barda yapılan oral seksin neresine saygı duyalım? Benim midem bulandı sana normal gelebilir.
Mideye göre değişiyor demek ki böyle şeyler. Ben alışkın değilim çünkü.

Biz sevgili değilken bana anlattığı olay clupta yaşanan olay. O travmatik bir olay değil.Kuzenleri ile yaşadığı travmatik olay. Onu da bana ve eskiden yakın arkadaşı olan kız ve psikoloğu dışında kimse bilmiyormuş.Dalga geçilmesinin sebebini bende anlamadım çünkü hiç bir erkek arkadaşı bu yaşadıklarını bilmiyor. Biz bunu çok kibar biri ve eskiden renkli giyinirdi ona bağlıyoruz.

Normal erkekler biri diğerine homo der ise cinayet işlenir, seni sevgilin biseksüel normal bir erkek olma ihtimali yok

Bir çoğumuz gibi benim de hiç hoşuma gitmezdi bu durum. Ama kabul edilebilir mi bunu yaşamadan bilemeyiz. Hislerinden emin olmak için kendini iyi dinlemen gerekli. Şimdi acıyor olabilir misin erkek arkadaşına?

kibar ve renkli giyinen bir Türk erkeği,aman derim

Escinsel olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Çünkü bir eşcinselin bir kız ile sorunsuz bir şekilde sevişebileceğini sanmıyorum. Ama kabul etmeliyim ki biseksüelmiş bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…