- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
-
- Konu Sahibi marilyn hepburn
aynen öyle..dokunulmaması gereken bölgeler konusunda eğitim verilmeli.dudaklar,cinsel bölgeler,göğüsler..bunu her anne-baba yapmalı.hatta bence kreş öğretmenleri,ilkokul öğretmenleri çocuklara bunu anlatmalı çünkü her aile aynı bilinçte de olmuyor.
Düşünmem gereken tek şey şu andan itibaren biseksüel olup olmaması beni rahatsız edecek mi ilerde bu sanırım.peki biz ayrıl dersek ayrılacak mısın? hiç tanmadığın 10 kadın bu adam şöyle böyle dese?
mantığı olan bir insan bu adamla devam etmez çünkü.
Düşünmem gereken tek şey şu andan itibaren biseksüel olup olmaması beni rahatsız edecek mi ilerde bu sanırım.
açıkçası olaya tamamen dışarıdan biri olarak şöyle bir yorum getiriyorum bu konuda travma yaşayan bir insanın kesinlikle bu durumları sana anlatacağını sanmam normalde travma yaşayan birinin bu durumdan utanması ve kimseyle paylaşmaması hatta gizlemey çalışması lazım ama gayet rahat rahat siz sevgili değilken bile sana anlatmış bahsettiği arkadaşına anlatmış bence bu pek normal değil hatta şöyle düşünüyorum arkadaşın gay yada biseksüel ve etrafındakilerdende bu konuda çok tepki almış bunu önlemek için kız arkadaş bulma yoluna gitmiş olabilir ayrıca benimde gay arkadaşlarım var ve onlar söylemeden gay olduğunu kesinlikle anlamazsınız ve cinsel tercihleri farklı olan gayet normal erkekler bu sebeple etrafta onlarla dalga geçen kimseyi görmedim ben dalga geçme boyutuda bana biraz fazla geldi
Erkek arkadaşın büyük ihtimal biseksüel. Bunu hazmedip ilişkiye devam etmek zor bence.
Ayrıca bu konu sayesinde forumdaki homofobikleri de görmüş olduk. Mide bulantısı duymak yerine biraz saygı gösterilebilir bence.
Biz sevgili değilken bana anlattığı olay clupta yaşanan olay. O travmatik bir olay değil.Kuzenleri ile yaşadığı travmatik olay. Onu da bana ve eskiden yakın arkadaşı olan kız ve psikoloğu dışında kimse bilmiyormuş.Dalga geçilmesinin sebebini bende anlamadım çünkü hiç bir erkek arkadaşı bu yaşadıklarını bilmiyor. Biz bunu çok kibar biri ve eskiden renkli giyinirdi ona bağlıyoruz.açıkçası olaya tamamen dışarıdan biri olarak şöyle bir yorum getiriyorum bu konuda travma yaşayan bir insanın kesinlikle bu durumları sana anlatacağını sanmam normalde travma yaşayan birinin bu durumdan utanması ve kimseyle paylaşmaması hatta gizlemey çalışması lazım ama gayet rahat rahat siz sevgili değilken bile sana anlatmış bahsettiği arkadaşına anlatmış bence bu pek normal değil hatta şöyle düşünüyorum arkadaşın gay yada biseksüel ve etrafındakilerdende bu konuda çok tepki almış bunu önlemek için kız arkadaş bulma yoluna gitmiş olabilir ayrıca benimde gay arkadaşlarım var ve onlar söylemeden gay olduğunu kesinlikle anlamazsınız ve cinsel tercihleri farklı olan gayet normal erkekler bu sebeple etrafta onlarla dalga geçen kimseyi görmedim ben dalga geçme boyutuda bana biraz fazla geldi
Biz sevgili değilken bana anlattığı olay clupta yaşanan olay. O travmatik bir olay değil.Kuzenleri ile yaşadığı travmatik olay. Onu da bana ve eskiden yakın arkadaşı olan kız ve psikoloğu dışında kimse bilmiyormuş.Dalga geçilmesinin sebebini bende anlamadım çünkü hiç bir erkek arkadaşı bu yaşadıklarını bilmiyor. Biz bunu çok kibar biri ve eskiden renkli giyinirdi ona bağlıyoruz.
Escinsel olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Çünkü bir eşcinselin bir kız ile sorunsuz bir şekilde sevişebileceğini sanmıyorum. Ama kabul etmeliyim ki biseksüelmiş bunu anladım.Ben de bunu dusundum, gercekten travmalik bir olay olsaydi, hele de sevdigi kiza kolayca anlatamazdi.
Cocuk escinsel bence, ya kendi de kabul edemiyor; ya da insanlari uyutmak adina bir kizla sevgilis olmus ama her durumda ben escinsel oldugunu dusunuyorum.