- 15 Kasım 2014
- 1.167
- 1.609
-
- Konu Sahibi marilyn hepburn
Bakın erkek arkadaşım beni aldatmadı.Bu yaşadığı şeyler benden önce geçmişinde olan biten şeyler.Ben şu anda beni bir kız veya bir erkekle aldatacağını sanmıyorum bana o güveni verdi çünkü.Benim sorun ettiğim nokta acaba ilerde biseksüel ise bunu sorun edebilir miyim kaldırabilirmiyimdi.
Avrupa da ekonomik kriz yasandigi zaman sizin o begenmediginiz Turkiye ekonomisi sapasaglam ayaktaydi.Madem suan yasadiginiz ulkeden bukadar memnunsuz orada yasamaya devam edebilirsiniz. 25yasinda oraya gittiginize gore iktidar olan partiden once Turkiyenin ekonomisinden haberiniz vardir umarim. Imf den borc alan ulke olmaktan cikip borc veren ulke konumundayiz artik. Ulkeye yapilan hizmetlerden haberiniz yok ayrica, belliki gormezden geliyorsunuz ! yapilan yollardan,tunellerden,koprulerden,universitelerden,hastanelerden vs.Madem ekonomimiz bu kadar iyi, neden issizlikten orani bu kadar yuksek ? Hic degilse istatistik BDVden yapin, diplomali issizim, atanamadim diye kac konu var ?
Ben burda dogup buyumedin hanimefendi, buraya 25 yasinda geldim. O yuzden kim ne kadar kazaniyor, hayat sartlarini, issizligi, sosyal guvence durumunu, enflasyonu, egitim durumunu, asgari ucret ve sagladigi yasam sartlarini, refah seviyelerini bu kadar kolay kiyasliyorum. Iskandinav ulkelerine de gittim, guney ulkelerine de.Benim oldugum yerde trafik problemi yok, issizlik nerdeyse yok, sokaklar temiz, hava temiz, sehir yesil. Refah seviyemiz berbat, ister inanin, ister inanmayin. Issizlik orani da her yil artiyor, gecen yila gore ekonomi iyi diyen iktidardakiler ve onlarin yalakalari. Ben cok cok iyi bir okuldan mezunum, benimle ayni okuldan yeni mezunlar bile isszilikten yakiniyor, bulanlar da 3 kurusa calisiyorlar. Siz bir mezun olun, torpiliniz, adaminiz yoksa ne kadar sure is arayacaksiniz, bir bakin bakalim.
Haaa, haci, hoca , baci gecinenler kaymagi siyiriyor tabi, ortadirek vatandasin hayat standarti gittikce dusuyor, memurlara 20 tl zam yapiliyor, ama isini bilenler ceplerini dolduruyor, yetmiyor ayakkabi kutusunda tasiyor.
Haydi bunu da gectim, dogalgazdan, faturadan, kredi karti borcundan beli bukulen vatandas sorun bakalim, ekonominin neresi iyi ? Rezil devlet yonetiminin hala care bulamadigi kacak elektrigin parasi hala vatandasin cebinden cikiyor.
Okumussun işte =DYa kusura bakma konu sahibi ama sonuna kadar okumaya midem kaldirmadi. O onla olmus sonra sununla bisey yasamis. Onla bunu yapmis yok sunla sunu yapmis. Bu nasil bi sapkinliktir ya
Abla sana hayranimmmmm sana aşığımmm sen ne kadar naif ne kadar güzel bir insansın ne güzel yorumlar yapıyorsun. Konu Sahibi bu yorumu mutlaka ciddiye alErkek arkadaşın sana güvenip içini dökmüş, bu güveni boşa çıkarma, en azından tedavisine devam etmesi için yardımcı ol
Bu arada cinsel kimlikten çok daha önemli bir sorununuz var, o da uyuşturucu, acil olarak bunu çözmeniz lazım, yazık genç insanlarsınız, kıymayın vücudunuza. Çevrenin alaya alması nahoş bir durum, zaman içinde bundan rahatsız olabilirsin ancak bu ilişkiyi derinleştirmeden bence biraz daha gözlem yap. Homofobik değilim, herkesin hayatı, tercihleri kendine ama anladığım kadarıyla sen heteroseksüelsin, bu durum zaman içinde seni zorlayabilir, iyi tahlil etmen lazım
Abla sana hayranimmmmm sana aşığımmm sen ne kadar naif ne kadar güzel bir insansın ne güzel yorumlar yapıyorsun. Konu Sahibi bu yorumu mutlaka ciddiye al
Avrupa da ekonomik kriz yasandigi zaman sizin o begenmediginiz Turkiye ekonomisi sapasaglam ayaktaydi.Madem suan yasadiginiz ulkeden bukadar memnunsuz orada yasamaya devam edebilirsiniz. 25yasinda oraya gittiginize gore iktidar olan partiden once Turkiyenin ekonomisinden haberiniz vardir umarim. Imf den borc alan ulke olmaktan cikip borc veren ulke konumundayiz artik. Ulkeye yapilan hizmetlerden haberiniz yok ayrica, belliki gormezden geliyorsunuz ! yapilan yollardan,tunellerden,koprulerden,universitelerden,hastanelerden vs.
Suan 3.kopru yapim asamasinda mesela.Marmaray denilen proje Yabanci basinda yer dahi aldi.siz belliki eski batak Turkiyede kalmiissiniz,bu ulkeye fransizsiniz .Issizlik konusuna gelince gittikce azalmakta issizlik oranlari bir de ben bunun isverenlerle de ilgili oldugunu dusunuyorum.Cok iyi bir unv den mezun olsaniz bile deneyimsiz birini kimse ise almak istemiyor.Kendini gelistiren birinin issiz kalacagini sanmiyorum,istihdam olanaklari fazla.Bir de vatandasin sosyal guvencesinden falan da bahsetmissiniz sgk da yolsuzluk yapanlari da gorduk oralara torpille akrabalarini yerlestirenleri de(!) Ben bu ulkede yasiyorum ve gorduklerimi yaziyorum baska ulkede yasayipta kulaktan dolma bilgilerle konusmuyorum...
Arkadasin konusunu daha fazla sabote etmemek adina size iyi geceler ...
Bu benim yorumum.Ben dinime göre yaşadığım için okuduğum her yazıda duyduğum her konuda bunu sorgularım!
Murak Bardakci - Osmanlida Seks, tavsiye ederim. Escinsellikle ilgili bolumu, ozellikle.
Bir de su cumleyi sunmak isterim:
“…Yaz olunca avradlara, kışın oğlanlara meylet ki, vücutça sağlam olasın. Zira oğlan teni sıcaktır, yazın iki sıcak bir araya gelirse vücudu bozar. Avrat teni ise soğuktur, kışın iki soğuk vücudu kurutur…
11. yy da yasamis Kuhistan Sultani Kabus'tan ogluna bir ogut, kitabi Kabusname'den.