Erkek arkadaşımın geçmişi

Keainlikle yanında olun sizi sevmese ne işi var sizle zaten... malesef çok kötü şeyler yaşamış belki herhangi nirimiz yaşasak altından kalkamazdık ama kendi psikolağa gitmesi gerektiğini düşünebilecwk ytlinlikte birisi demekki.. herhangi bir cinsel kimlik arasındada kaldığını düşünmüyorum çocukluğundaki kötü şeylerden dolayı olmuş olan şeyler onlar. Ama bence artık geçmişini kafanıza takmayı bırakın. hele hele tartışmalarınızda asla gündeme getirmeyin. Herşey insanlar için

iyi o vakit ,mutluluklar dilerim

tüm sayfaları okuyamadım ama cnm bu yaşadıklarının geçmişiyle çok ilgisi var ve bu tip insanlar istemesede bir yerden sonra dayanamayıp tekrar edebiliyorlar yaptıkları şeyleri.sen seviyorsan ve bırakmam diyorsan iyi bir pskolog yada pskatriden yardım almalı ben istem dışı yaptığını düşünüyorum açıkcası iyi bir tadaviyle düzebilir bence.

Avrupa da ekonomik kriz yasandigi zaman sizin o begenmediginiz Turkiye ekonomisi sapasaglam ayaktaydi.Madem suan yasadiginiz ulkeden bukadar memnunsuz orada yasamaya devam edebilirsiniz. 25yasinda oraya gittiginize gore iktidar olan partiden once Turkiyenin ekonomisinden haberiniz vardir umarim. Imf den borc alan ulke olmaktan cikip borc veren ulke konumundayiz artik. Ulkeye yapilan hizmetlerden haberiniz yok ayrica, belliki gormezden geliyorsunuz ! yapilan yollardan,tunellerden,koprulerden,universitelerden,hastanelerden vs.
Suan 3.kopru yapim asamasinda mesela.Marmaray denilen proje Yabanci basinda yer dahi aldi.siz belliki eski batak Turkiyede kalmiissiniz,bu ulkeye fransizsiniz .Issizlik konusuna gelince gittikce azalmakta issizlik oranlari bir de ben bunun isverenlerle de ilgili oldugunu dusunuyorum.Cok iyi bir unv den mezun olsaniz bile deneyimsiz birini kimse ise almak istemiyor.Kendini gelistiren birinin issiz kalacagini sanmiyorum,istihdam olanaklari fazla.Bir de vatandasin sosyal guvencesinden falan da bahsetmissiniz sgk da yolsuzluk yapanlari da gorduk oralara torpille akrabalarini yerlestirenleri de(!) Ben bu ulkede yasiyorum ve gorduklerimi yaziyorum baska ulkede yasayipta kulaktan dolma bilgilerle konusmuyorum...
Arkadasin konusunu daha fazla sabote etmemek adina size iyi geceler ...

Erkek arkadaşın sana güvenip içini dökmüş, bu güveni boşa çıkarma, en azından tedavisine devam etmesi için yardımcı ol
Bu arada cinsel kimlikten çok daha önemli bir sorununuz var, o da uyuşturucu, acil olarak bunu çözmeniz lazım, yazık genç insanlarsınız, kıymayın vücudunuza. Çevrenin alaya alması nahoş bir durum, zaman içinde bundan rahatsız olabilirsin ancak bu ilişkiyi derinleştirmeden bence biraz daha gözlem yap. Homofobik değilim, herkesin hayatı, tercihleri kendine ama anladığım kadarıyla sen heteroseksüelsin, bu durum zaman içinde seni zorlayabilir, iyi tahlil etmen lazım

Abla sana hayranimmmmm sana aşığımmm sen ne kadar naif ne kadar güzel bir insansın ne güzel yorumlar yapıyorsun. Konu Sahibi bu yorumu mutlaka ciddiye al

Ne kulaktan dolmasi, birakin bunlari Allah askina. Issizlik orani artista, %10larda geziyor, yandas medya degil, tarafsiz uluslararsi kurum olan OECD den gelsin:
http://ieconomics.com/turkey-unemployment-rate-forecast

30 uyesi olan OECD'de , refahta, egitimde, her seyde sonuncuyuz:

http://www.oecdbetterlifeindex.org/countries/turkey/

Tekrar soyluyorum, OECD tarafsiz bir kurum, cuvalla para tasiyanlarin martavallarini okumuyor. Simdi gavurlar Turkiye'yi kiskaniyor demeyin?!

Bakin, ben hicbir yere fransiz degilim. Yilda 3 ay kendi ulkemde kalninda AB ulkesinde yasiyorum. Kesinlikle sallamiyorum, burda da, Turkiye'de markete gidiyorum, her seyden haberim var.

Evet, yasadigim yerde hayat sartlari cok cok iyi ama burda yasamaya devam etmek gibi bir niyetim yok. Egitim seviyeme bakarsaniz, buraya neden geldigimi de anlarsiniz, geri dondugumde gerceklestirmek istedigim ideallerim, insanlarimiza sunmak istediklerim var. Insanlarimiz ayakta uyumaktan daha iyisini hak ediyor. En cok da o ayilip bayildiginiz , ovdugunuz hirsiza arsiza meydan birakmamak icin gelmek niyetindeyim.

Konuyu dagitmamak adina bu da benim son mesajimdir. Akli olan bavulla, ayakkabi kutusunda para tasiyan uyanik arsizlari dinlemez, istatistiklere bakar.

siz yanlış anladınız ben öyle bir şey yok demedim . okudum o kitabı :) meraklıyımdır tarihe. resimler için söyledim siz de ilgilisiniz belli. bir de hangi resmi kastettiğinizi bilmediğimden nette bir ara dolaşan resimler vardı onlarsa eğer diye dedim .

Üyenin konusunu sabote edip dini ve siyasi yorum yaptığınız için teşekkür ederiz, konu sahibesi de zaten siz konusuna o sapkınlık, bu hükümet, iç oğlan, dış kız yazın diye açmıştı değil mi?

Konu sahibesi,
sizden yazılanlar sebebiyle özür dileriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…