Erkek arkadaşımın geçmişi

evet ama barda içtigi şey cok normal bır sey mı sence..onu ıcen bırı arkadas ortamında senı bıle gozu gormez sahıplenemez koruyamaz..içkili ortamlarda erkek arkadasınla hele de şüphelerın varsa bulunma..
bazı erkekler agzıyla ıcebılıyor o ayrı..
ustelık barda o kadar kız varken erkek mı opmuş bu..yanı baska kızları öpse en azından dersın hemcinsi..
cok sevmıyorsan bırak bunu sen..yazdıgın seyler cok mıde bulandırıcı..
üzgünüm

Tencere kapak!Sende kullandığın için uyuşturucuyu dert etmiyorsun,neyin kafası bu anlamadım! Diğerleride korkunç olaylar

Öyle şüphelerimin olacağını sanmıyorum. Aldatma şüphesine düşürecek biri olan biriyle ilişki yaşamam zaten.

Öyle şüphelerimin olacağını sanmıyorum. Aldatma şüphesine düşürecek biri olan biriyle ilişki yaşamam zaten.

oyle şüphelerım yok dıyorsun da neden acaba gay mı dıyorsun..acaba gay mı demek zaten erkeklerle beraber oluyor mudur acaba demektir...:S aman neler var vallahi çok şükür dıyorum sızlerı gordukce etrafımdakılere..
çok şükür dıyorum benle cocuk hayalı kuran sevgilime..Allah hepimizin karsısına temız ınsanlar cıkarsın..sizin gıbılere de yardımcı olsun..sonucta kolay seyler değil gercekten bak

Evet bu cocugun psikolojisinde derin bir travma var bunu belki en iyi anlayacaklardan biriyim cunku ben de kucuk yasta amcamin tacizine ugradim ben 8 9 yasindayken goguslerime dokunmustu ve hala erkek arkadasim bana sarildiginda beni optugunde kendimi dehset kasiyorum. Herhangi biri bana dokundugunda dehsete dusuyorum ve bu psikolojik destek almis halim... Isin kotu tarafi ben bunu aileme asla soyleyemedim... belki bu yuzden tedavim gecikti ve ondan tam duzelemiyorum bilmiyorum ama unutulmasi cok zor seyler...
Erkek arkadasiniz biseksuel ve bence bu onun yanlis cinsel kimlige yonlendirilmesiyle alakali birsey. Ben homofobik bir insan da degilim bu gayet dogal. Gay arkadaslarim da var hatta ve dedikleriniz onlarin ortaminda olan sey. Alkol veya uyusturucu kisinin benliginde yatan seyin daha kolay ortaya cikmasini saglar sadece...
Burda asil soru siz erkek arkadasinizin iki cinsiyete de farklu gozle bakabileceginden rahatsiz olacak misiniz olmayacak misiniz? Bunun karari da sizde...

Ben katilmiyorum, biseksuel olmak ille de onune gelenle yatip kalkiyor olmak demek degil ki. Toplumda boyle bir algi var, hem kadin hem erkek onune gelenle takiliyor gibi.

Benim de tanidigim biseksuel bir kiz arkadasim var, ben ne kadar seciciysem o da o kadar. Karsindakinden gercekten etkilenme beklentisi var. Benim aldatmaya karakterim ne kadaar meyilliyse, o kizinki de o kadar. Bu karakterle alakali, cinsel tercihle degil.

Bence haksizlik etmeyelim insanlara, cesit cesit insan var, bunca aldatan karaktersiz erkek var, onlar sadece kadinlara baksalar da masallah defterleri herkesten kabarik.

Ayrıca bu sapkınlıktır.Yüce kuran'ı kerimde lanetlenmekten bahsediliyor.Malesef günümüzde sapkınlıkların bir adı var!Biiseksüel,gay vs

konuyu dine getirmesek çünkü karşımızdaki insan inanmayan ya da başka dine inan biri de olabilir.yani her konu dine geliyo artık.

ayrıca sapkınlık olarak da görmüyorum zaten, onlara gelene kadar ne sapıkınlıklar var normal kisvesi altında.

Öyle şüphelerim yok derken aldatma konusunu kast ettim.Sağolun bende sizin sayenizde şükür ediyorum şu an.Şaçma sapan yorumunuz sayesinde sevgilime biseksüel bile olsa sıkı sıkı sarılmaya karar verdim.''Temiz insanlar'' çıkarsınmış.Benim sevgilim zaten temiz bir insan.Hiç bi insanın cinsel kimliği onu kirli yapmaz.Umarım sevgiliniz gerçekten ''temiz'' bi insandır ve doğacak çocuklarınız da ''temiz'' bi insan olur.

Bu benim yorumum.Ben dinime göre yaşadığım için okuduğum her yazıda duyduğum her konuda bunu sorgularım!

midemi kaldırdın ya eşcinsellere saygım var ama biseksüellere tahammülüm yok koşarak uzaklaş ondan , kim bilir kaç kere oral yaptı tiksinir insan öpemez ki bööö!!

Ayrıca bu sapkınlıktır.Yüce kuran'ı kerimde lanetlenmekten bahsediliyor.Malesef günümüzde sapkınlıkların bir adı var!Biiseksüel,gay vs

Lanetleyecegi olsaydi Allah Osmanliyi lanetlerdi derim, zira ic oglanlariyla ilgili oyle bir resim gordum ki cenem dustu Ecdanini sarayda icoglanligi diye bir gorev olan insanlar bence escinsellige lanetlenmek olarak bakmamali. Gerci ekonomiye, refah seviyemize bakarsak belki de lanetledik diye dusunuyorum?

Roma, Grek uygarliklari da var tabi, lanetlenmesi gerekenler listesinde.

Bu konu sapacak, başka yerlere gidecek, belki de kilitlenecek vs. böyle saçma sapan yorumlar yapmaya devam ederseniz... Bence konu sahibine faydası dokunmayacak yorumlar yazmayın, yok sapıklık da yok lanetli de bilmem ne... Herkesin iğrençlik algısı da farklıdır o yüzden ben bunun hassas bir konu olduğunu düşünüyorum. Konuya gelince, ben erkek arkadaşının cinsel yönelimi hakkında tahmin yürütmekten ziyade yaptıklarını kendi isteğiyle yaptığını düşünüyorum. Onunla ne yapacağına karar verecek olan sensin.

Bu benim yorumum.Ben dinime göre yaşadığım için okuduğum her yazıda duyduğum her konuda bunu sorgularım!
sorgulayamazsın! bu kadar farklı inanıştan görüşten kadınların olduğu bir forumda konuya gelip fetva veremezsin arkadaşım.

size ne ya milletin sapkınlığından? yeminle sizin gibi her konuya dini yorum ekleyenler yüzünden konular mahvoluyo.bir sor bakalım kişi Müslüman mı?

ha ayrıca dini yorum yasak,ceza sebebi.

güzel kardeşim zaten baska erkekle olunca da senı aldatmış oluyor anladın mı sonucta baskasıyla yatmıs ya da yatacak olacagından bahsedıyorum..
AlDATMAK sadece baska kızla mı olmakkkk ????

ÜSTELİK ben temız ınsanlar cıkarsın derken burada onca ınsanı uzen kısılerı okudukca boyle dusunuyorum anlamında soyledım..saçma olan sensın..sakın benımle polemiğe girme..hayatım hakkında da temennı de bulunma..senın gıbı lafımı bıle anlamayan bırının agzına gelecegım dolanmasın..saçma sapan olan da sensın..
sana da mutluluklar dılerım ben evlenırsenız doğacak cocuklarınız da sizi boyle şüpheye düşürmez umarım
onlarda gay mı degıl mı dıye konu acarsanız vay halınıze

sıkı sıkı sarıl acaba gay mı dıye bıze danıştıgın sevgılıne..o kadar tanısaydın buraya yazmazdın aman sıkı sıkı sarıl kaçmasın...

internette dolaşan resimleri söylüyorsanız sahte onlar :) Çoğu tarihçi de açıklama yaptı bu konuda. maalesef internet bilgi çöplüğü.ama bir insana lanetli demeyi ben de doğru bulmuyorum ve Katılıyorum size .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…