- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
-
- Konu Sahibi marilyn hepburn
küçükken yaşadığı şeyler tamam bir travma da barda bir erkekle öpüşmek oral seks yapmak nasıl bir travmanın ürünü çözemedim..
eşcinsel mi bilemeyiz ama biseksüel olabilir.üstelik çevesi dalga geçtiğine göre bilinen şeyler var.
Peki terapiye devam etmesini sağlayacağım o zaman. Teşekkür ederim.devam etmesinde fayda var bence
Öyle şüphelerimin olacağını sanmıyorum. Aldatma şüphesine düşürecek biri olan biriyle ilişki yaşamam zaten.Eşcınsel veya bıseksuellere saygım var ama mümkünse eş adayımı onlardan secmezdim..
Aldatılıyorum suphesi bıle ıkıye ayrılacak..
-kadınla mı
-erkekle mi
Normal arkadaşı olması bıle kafamı karıstıracak..
-birlikte oluyor mu..
-olmuyor mu..
Öyle şüphelerimin olacağını sanmıyorum. Aldatma şüphesine düşürecek biri olan biriyle ilişki yaşamam zaten.
Eşcınsel veya bıseksuellere saygım var ama mümkünse eş adayımı onlardan secmezdim..
Aldatılıyorum suphesi bıle ıkıye ayrılacak..
-kadınla mı
-erkekle mi
Normal arkadaşı olması bıle kafamı karıstıracak..
-birlikte oluyor mu..
-olmuyor mu..
Ayrıca bu sapkınlıktır.Yüce kuran'ı kerimde lanetlenmekten bahsediliyor.Malesef günümüzde sapkınlıkların bir adı var!Biiseksüel,gay vs
Ayrıca bu sapkınlıktır.Yüce kuran'ı kerimde lanetlenmekten bahsediliyor.Malesef günümüzde sapkınlıkların bir adı var!Biiseksüel,gay vs
Öyle şüphelerim yok derken aldatma konusunu kast ettim.Sağolun bende sizin sayenizde şükür ediyorum şu an.Şaçma sapan yorumunuz sayesinde sevgilime biseksüel bile olsa sıkı sıkı sarılmaya karar verdim.''Temiz insanlar'' çıkarsınmış.Benim sevgilim zaten temiz bir insan.Hiç bi insanın cinsel kimliği onu kirli yapmaz.Umarım sevgiliniz gerçekten ''temiz'' bi insandır ve doğacak çocuklarınız da ''temiz'' bi insan olur.oyle şüphelerım yok dıyorsun da neden acaba gay mı dıyorsun..acaba gay mı demek zaten erkeklerle beraber oluyor mudur acaba demektir...:S aman neler var vallahi çok şükür dıyorum sızlerı gordukce etrafımdakılere..
çok şükür dıyorum benle cocuk hayalı kuran sevgilime..Allah hepimizin karsısına temız ınsanlar cıkarsın..sizin gıbılere de yardımcı olsun..sonucta kolay seyler değil gercekten bak
Bu benim yorumum.Ben dinime göre yaşadığım için okuduğum her yazıda duyduğum her konuda bunu sorgularım!konuyu dine getirmesek çünkü karşımızdaki insan inanmayan ya da başka dine inan biri de olabilir.yani her konu dine geliyo artık.
ayrıca sapkınlık olarak da görmüyorum zaten, onlara gelene kadar ne sapıkınlıklar var normal kisvesi altında.
sorgulayamazsın! bu kadar farklı inanıştan görüşten kadınların olduğu bir forumda konuya gelip fetva veremezsin arkadaşım.Bu benim yorumum.Ben dinime göre yaşadığım için okuduğum her yazıda duyduğum her konuda bunu sorgularım!
Öyle şüphelerim yok derken aldatma konusunu kast ettim.Sağolun bende sizin sayenizde şükür ediyorum şu an.Şaçma sapan yorumunuz sayesinde sevgilime biseksüel bile olsa sıkı sıkı sarılmaya karar verdim.''Temiz insanlar'' çıkarsınmış.Benim sevgilim zaten temiz bir insan.Hiç bi insanın cinsel kimliği onu kirli yapmaz.Umarım sevgiliniz gerçekten ''temiz'' bi insandır ve doğacak çocuklarınız da ''temiz'' bi insan olur.
internette dolaşan resimleri söylüyorsanız sahte onlar :) Çoğu tarihçi de açıklama yaptı bu konuda. maalesef internet bilgi çöplüğü.ama bir insana lanetli demeyi ben de doğru bulmuyorum ve Katılıyorum size .Lanetleyecegi olsaydi Allah Osmanliyi lanetlerdi derim, zira ic oglanlariyla ilgili oyle bir resim gordum ki cenem dustuEcdanini sarayda icoglanligi diye bir gorev olan insanlar bence escinsellige lanetlenmek olarak bakmamali. Gerci ekonomiye, refah seviyemize bakarsak belki de lanetledik diye dusunuyorum?
Roma, Grek uygarliklari da var tabi, lanetlenmesi gerekenler listesinde.